BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δεν ..καταλαβα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δεν ..καταλαβα να μεινει πονυ να στεφτει - να μεινει μονη να σκεφτει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalogeros Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δεν ..καταλαβα Ευτυχώς! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamanos Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Είναι ελάχιστα γνωστό ότι μπορεί κάποιος να ρίξει την θερμοκρασία του σώματός του στους -273,15 βαθμούς Κελσίου και να είναι απολύτως 0Κ. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xpapias Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Να μεινει μονη να σκεφτει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 οχι ρε συ... το αλλο με την αγελαδα ξεπερασε τα 10 likes.. πρεπει να φαω ban τωρα.. bb θα εκανα λογοπαιγνιο με banακι στην θαλασσα αλλα δεν παταω σχεδον ποτε, οποτε και δεν βρηκα καμια φωτο λολ. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Νομίζω το avatar σου αντικατοπτρίζει καλύτερα το σοκ που θα υπέστεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Το παρακάτω μού το μετέφερε η μάνα μου νωρίτερα, όταν μιλούσαμε στο skype. Δεν είναι ανέκδοτο, αλλά αφενός δεν ήξερα πού να το ποστάρω - το να μη σας το γνωστοποιήσω, δεν υπήρχε ως ενδεχόμενο, δεν είμαι μοναχοφαγάς - αφετέρου...συγνώμη, αλλά τα ανέκδοτα είναι πιο αστεία; Τηλεφώνημα που δέχθηκε από πωλητάρα συνδέσεων τής Wind, όπως ακριβώς το άκουσε: - Καλημέρα σας, από το τμήμα προσφορών τής Wind σας τηλεφωνούμε, για μια προσφορά σε σταθερή τηλεφωνία και internet. Βλέπω ότι αυτή τη στιγμή έχετε πακέτο στη Cyta, σωστά; Μάλιστα... - Το γνωρίζετε ότι, λόγω τού ότι η σταθερή τηλεφωνία τής Cyta είναι VOIP, δηλαδή μέσω δορυφόρου, δέχεστε εσείς και η οικογένειά σας επικίνδυνη ακτινοβολία, η οποία σε βάθος χρόνου θα προκαλέσει καρκίνο; ...ορίστε;;; - Ακριβώς όπως σας το λέω και συγνώμη αν σας σοκάρω. Σας προτείνω να αλλάξετε άμεσα provider και να μεταβείτε στη Wind, ώστε να σταματήσετε να εκτίθεστε σε κίνδυνο. Τι λέτε; Το έχουν τερματίσει στη μαλ... ή έχουν ακόμα μέλλον; 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Το παρακάτω μού το μετέφερε η μάνα μου νωρίτερα, όταν μιλούσαμε στο skype. Δεν είναι ανέκδοτο, αλλά αφενός δεν ήξερα πού να το ποστάρω - το να μη σας το γνωστοποιήσω, δεν υπήρχε ως ενδεχόμενο, δεν είμαι μοναχοφαγάς - αφετέρου...συγνώμη, αλλά τα ανέκδοτα είναι πιο αστεία; Τηλεφώνημα που δέχθηκε από πωλητάρα συνδέσεων τής Wind, όπως ακριβώς το άκουσε: - Καλημέρα σας, από το τμήμα προσφορών τής Wind σας τηλεφωνούμε, για μια προσφορά σε σταθερή τηλεφωνία και internet. Βλέπω ότι αυτή τη στιγμή έχετε πακέτο στη Cyta, σωστά; Μάλιστα... - Το γνωρίζετε ότι, λόγω τού ότι η σταθερή τηλεφωνία τής Cyta είναι VOIP, δηλαδή μέσω δορυφόρου, δέχεστε εσείς και η οικογένειά σας επικίνδυνη ακτινοβολία, η οποία σε βάθος χρόνου θα προκαλέσει καρκίνο; ...ορίστε;;; - Ακριβώς όπως σας το λέω και συγνώμη αν σας σοκάρω. Σας προτείνω να αλλάξετε άμεσα provider και να μεταβείτε στη Wind, ώστε να σταματήσετε να εκτίθεστε σε κίνδυνο. Τι λέτε; Το έχουν τερματίσει στη μαλ... ή έχουν ακόμα μέλλον; what the... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Το παρακάτω μού το μετέφερε η μάνα μου νωρίτερα, όταν μιλούσαμε στο skype. Δεν είναι ανέκδοτο, αλλά αφενός δεν ήξερα πού να το ποστάρω - το να μη σας το γνωστοποιήσω, δεν υπήρχε ως ενδεχόμενο, δεν είμαι μοναχοφαγάς - αφετέρου...συγνώμη, αλλά τα ανέκδοτα είναι πιο αστεία; Τηλεφώνημα που δέχθηκε από πωλητάρα συνδέσεων τής Wind, όπως ακριβώς το άκουσε: - Καλημέρα σας, από το τμήμα προσφορών τής Wind σας τηλεφωνούμε, για μια προσφορά σε σταθερή τηλεφωνία και internet. Βλέπω ότι αυτή τη στιγμή έχετε πακέτο στη Cyta, σωστά; Μάλιστα... - Το γνωρίζετε ότι, λόγω τού ότι η σταθερή τηλεφωνία τής Cyta είναι VOIP, δηλαδή μέσω δορυφόρου, δέχεστε εσείς και η οικογένειά σας επικίνδυνη ακτινοβολία, η οποία σε βάθος χρόνου θα προκαλέσει καρκίνο; ...ορίστε;;; - Ακριβώς όπως σας το λέω και συγνώμη αν σας σοκάρω. Σας προτείνω να αλλάξετε άμεσα provider και να μεταβείτε στη Wind, ώστε να σταματήσετε να εκτίθεστε σε κίνδυνο. Τι λέτε; Το έχουν τερματίσει στη μαλ... ή έχουν ακόμα μέλλον; τελικα εβαλε wind? εχουν μελλον ακομα ρε, μην το συζητάς 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 "Μα να μου παρει τον γκομενο η κοντη;" Απορει η αλλη.. Γιατι κοπελια; Γκομενο σου πηρε. Δεν σου πηρε ριμπαουντ. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) τελικα εβαλε wind? Το σκέφτεται, δεν είναι σίγουρη αν υπάρχει λόγος πλέον: Μετά από τόσα χρόνια πού έχει Cyta, λογικά θα έχουν καρκινιάσει όλοι από το ...δορυφορικό VOIP εκεί μέσα, οπότε γιατί να τραβολογιέται με αλλαγές; Επεξ/σία 26 Μαΐου 2016 από deesnider 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DhZou Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 οχι ρε συ... το αλλο με την αγελαδα ξεπερασε τα 10 likes.. πρεπει να φαω ban τωρα.. bb WIN_20160525_18_10_09_Pro.jpg θα εκανα λογοπαιγνιο με banακι στην θαλασσα αλλα δεν παταω σχεδον ποτε, οποτε και δεν βρηκα καμια φωτο λολ. Εσύ έχεις καεί τελείως. Πήγαινε και σε καμιά παραλία να δροσιστείς λιγάκι. Το παρακάτω μού το μετέφερε η μάνα μου νωρίτερα, όταν μιλούσαμε στο skype. Δεν είναι ανέκδοτο, αλλά αφενός δεν ήξερα πού να το ποστάρω - το να μη σας το γνωστοποιήσω, δεν υπήρχε ως ενδεχόμενο, δεν είμαι μοναχοφαγάς - αφετέρου...συγνώμη, αλλά τα ανέκδοτα είναι πιο αστεία; Τηλεφώνημα που δέχθηκε από πωλητάρα συνδέσεων τής Wind, όπως ακριβώς το άκουσε: - Καλημέρα σας, από το τμήμα προσφορών τής Wind σας τηλεφωνούμε, για μια προσφορά σε σταθερή τηλεφωνία και internet. Βλέπω ότι αυτή τη στιγμή έχετε πακέτο στη Cyta, σωστά; Μάλιστα... - Το γνωρίζετε ότι, λόγω τού ότι η σταθερή τηλεφωνία τής Cyta είναι VOIP, δηλαδή μέσω δορυφόρου, δέχεστε εσείς και η οικογένειά σας επικίνδυνη ακτινοβολία, η οποία σε βάθος χρόνου θα προκαλέσει καρκίνο; ...ορίστε;;; - Ακριβώς όπως σας το λέω και συγνώμη αν σας σοκάρω. Σας προτείνω να αλλάξετε άμεσα provider και να μεταβείτε στη Wind, ώστε να σταματήσετε να εκτίθεστε σε κίνδυνο. Τι λέτε; Το έχουν τερματίσει στη μαλ... ή έχουν ακόμα μέλλον; Αυτός ο πωληταράς παίζει να είναι και ο πρώτος σε πωλήσεις εκεί πέρα με τις παπάτζες που λέει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Το σκέφτεται, δεν είναι σίγουρη αν υπάρχει λόγος πλέον: Μετά από τόσα χρόνια πού έχει Cyta, λογικά θα έχουν καρκινιάσει όλοι από το ...δορυφορικό VOIP εκεί μέσα, οπότε γιατί να τραβολογιέται με αλλαγές; σχετικο ασχετο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Το'χω ξανακούσει αυτό για την ακτινοβολία παλιότερα, -νομίζω- πάλι από Wind. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις