Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

απο οτι καταλαβατε μερικοι μερικοι, το bulling εδω μεσα δεν περναει. ειμαστε μια ομαδα, ακομα και μαλακια να πεταξει ο αλλος το πολυ πολυ να τον πειραξουμε με χιουμορ, οχι να του επιτεθουμε.

και να προσθεσω και κατι αλλο; ε;

• Like 12
Δημοσ.

παρτε και αυτο

Ενα ζευγάρι θέλει να ανακαινίσει το μπάνιο στο σπίτι τους. Ο ένας από τους δύο γνώριζε τον κύριο Λάρρυ, που έκανε καλή δουλειά, οπότε τον φώναξαν.

Με το που μπαίνει μέσα στο σπίτι ο Λάρρυ κοιτάζει την πόρτα και λέει:
- Α ναι φαίνεται, τεράστιο πρόβλημα η πόρτα σας, θα τη φτιάξω αμέσως
- Μα τι λέτε κύριε Λάρρυ, στο μπάνιο είναι το πρόβλημα
- Μουχαχα το ξέρω!

Πάει μετά στην κουζίνα:
- Αααα εδώ είναι το πρόβλημα ε? Πρέπει να γκρεμίσω τον τοίχο
- Αλήθεια τώρα?
- Μούχαχα όχι! Χαβαλές.

Πάει μετά στο μπάνιο:
- Α εδώ δεν μπορώ να κάνω τίποτα, λυπάμαι.
- ΑΦΟΥ ΕΔΩ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ
- Μουχαχα! Το ξέρω. Πλακίζω.

Η γυναίκα τσαντίζεται οπότε λέει στον άντρα:
- Γιατί κάνει έτσι ο μαλακας?
- Ελα μωρέ, στάνταρ μαστρο-Λάρρυ..
  • Like 11
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

-που σαι ρε τρελε

-ειστε σιγουρα ψυχιατρος?

-λιγο γαλα θα σου παρω

-πουσε ρε τρελε μουυυ

-είσαι σίγουρα αγελάδα;

by the way ξεχασα να αναφερω οτι ειναι δικο μου και πηρα εμπνευση απο αυτο που εκανα quote.

και ναι όντως θα φαω ban στα 10 like

αν μαζεψω 10 like τρώω ban

Επεξ/σία από hackerW32
  • Like 13
Δημοσ.

in other newsss

Μπαίνει κάποιος σε έναν φούρνο και ζητάει τυρόπιτα. Του λέει ο φούρναρης :

– Πάρε ζαμπονοτυρόπιτα και θα με θυμηθείς. ;)

– Ρε φίλε, θέλω σκέτη τυρόπιτα, επιμένει αυτός… :-(

– Πάρε ζαμπονοτυρόπιτα σου λέω και θα με θυμηθείςςς,…. B)  συνεχίζει ο φούρναρης.

– Καλά, φέρε μια ζαμπονοτυρόπιτα… <_<

Παίρνει την ζαμπονοτυρόπιτα και με το που τη δαγκώνει κοιτάει τον φούρναρη στα μάτια και του λέει:

– Ρε Κώστα, εσύ είσαι; :confused:

• Like 6
Δημοσ.

Εχει πέσει λίγο το επίπεδο.

Θα σας έγραφα ενα παρά πολυ καλο με ταξίδι στο χρόνο, αλλα δεν σας άρεσε τελικά.

• Like 25
Δημοσ.

Πως αλλάζει λάμπα ένας κομμουνιστής;

Σε πρώτη φάση θα αρνηθεί το γεγονός ότι η λάμπα κάηκε και μετά θα αρνηθεί ότι αρνήθηκε ενάντια στην άρνηση του. Μετά θα κατηγορήσει το καπιταλιστικό σύστημα επειδή φτιάχνει λάμπες που καίγονται. μετά θα κάνει μποϊκοτάζ σε λάμπες τέτοιου τύπου μετά θα κάνει διαμαρτυρία για να μην χρησιμοποιεί κανένας τέτοιες λάμπες. Αν όμως έστω και ένας δεξιός ασπαστεί αυτή τη θεωρία θα είναι ενάντια στην εναντίωση της εναντίωσης που εναντιώνεται στην αγορά της λάμπας του καπιταλιστικού συστήματος.Τέλος θα πάει κάποιος άλλος να την αλλάξει και έτσι ο κομμουνιστής φίλος μας θα τον κατηγορήσει ότι είναι κομμάτι του συστήματος και έτσι μπόρεσε να αλλάξει τη λάμπα.Συνάμα όμως θα διαμαρτυρηθεί γιατί η ΔΕΗ που δίνει ρεύμα είναι πολυεθνική εταιρεία αλλά θα αρνηθεί την καταδίκη της γιατί έχει εργαζομένους που είναι αντίθετοι με τις βάσεις της άρνησης που ασκείται για να αρνηθεί η άρνηση της αρνηθείσας άρνησης που σκοπό είχε να αρνηθεί.

• Like 4
Δημοσ.

in other newsss

Μπαίνει κάποιος σε έναν φούρνο και ζητάει τυρόπιτα. Του λέει ο φούρναρης :

– Πάρε ζαμπονοτυρόπιτα και θα με θυμηθείς. ;)

– Ρε φίλε, θέλω σκέτη τυρόπιτα, επιμένει αυτός… :-(

– Πάρε ζαμπονοτυρόπιτα σου λέω και θα με θυμηθείςςς,…. B)  συνεχίζει ο φούρναρης.

– Καλά, φέρε μια ζαμπονοτυρόπιτα… <_<

Παίρνει την ζαμπονοτυρόπιτα και με το που τη δαγκώνει κοιτάει τον φούρναρη στα μάτια και του λέει:

– Ρε Κώστα, εσύ είσαι; :confused:

ε όχι :P

• Like 1
Δημοσ.

ένα πολύ παλιό αλλά μάλλον άγνωστο μπορεί και ψιλομαλ....ια :D 

ηταν ένας που τον είχε 101 cm και λόγω του μεγέθους είπε να το κάνει επάγγελμα

και χρέωνε 10 ευρώ το εκατοστό πηγαίναν κυρίες άλλες 5 ζητούσαν άλλες 10 πλήρωναν και έφευγαν

πάει μια γιαγιακια και ζητάει ενα εκατοστό

πιάνει ο τυπάς το εργαλείο σφίγγει παξιμάδια κόντρα στο ένα εκατοστό και ξεκινάει την δουλειά!  κάποια στιγμή σπάνε τα παξιμάδια εκεί στην άκρη μιας και δεν είχαν πιάσει καλά μπαίνει όλο μέσα και η γιαγιακα με αναστεναγμό  ....

----  αααχχχχχχχχ

τι ααχχ μωρη κολωγρια 1000 ευρω ζημια παθαμε εδω περα 

• Like 2
Δημοσ.

Τα ειχα που λετε εκει με μια κοπελα και πηγαιναμε βολτα στο δασος. Σε καποια φαση πετιεται μια κακια μαγισσα και της ριχνει ενα ξορκι και την μεταμορφωνει σε ενα μικρο καφετι πονυ. Εκει ειπαμε να κανουμε ενα διαλειμμα απ την σχεση μας διοτι ανθρωπος με πονυ, τι θα πει το χωριο?

Ακολουθησα το δικο μου μονοπατι και εκεινη, πλεον σαν πονυ, πηγε να ζησει με τους ομοιους της. Η κοινοτητα των πονυ την συμπαθησε παρα πολυ, της εκανε ολα τα χατηρια μεχρι που αποφασισαν ολοι ομοφωνα να την κανουν Βασιλισσα τους! Οποτε αρχισαν οι ετοιμασιες για την τελετη.

Μεχρι που μια μερα εκει που διαβαζα ενα βιβλιο για μαγικα βρηκα το ξορκι που σε επαναφερει στην αρχικη σου μορφη! Ετρεξα την βρηκα και της λεω, κοριτσαρε μπορουμε να ειμαστε παλι μαζι, εχω το ξορκι να σε κανει ανθρωπο! Αυτη μου ειπε οτι πρεπει να χωρισουμε....... ηθελε λεει......

Να μείνει πόνυ να στεφτεί.......

• Like 13
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...