naive Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Το θέμα που γράφεις λέγετε Ανέκδοτα Καλό, αλλά το είχα ξανακούσει 1
daPro Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Καλά όταν βγήκε το g4 όλοι έλεγαν vfm...τώρα τι έπαθε?
hliastsek Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 -Καλησπέρα στο όμορφο κορίτσι. Το ονοματάκι σου; -Δεν έχω όνομα. -Ίσα μωρή Άρια Σταρκ 11
theoritikos Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Πάλι με μπεργκερ, με καιρούς, πάλι σα βόδι θά'μαι (αφιερωμένο στους anti-fitness fans ) 7
f1vettel Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Ρωτάει ένας μια ξανθιά σ' ένα μπαρ: - Ο επιθετικός εδώ, ο αμυντικός εκεί, τι είναι ;;- Οφσάιντ !Επιστρέφει στην παρέα του ο τύπος και λέει:- Σας το έλεγα μαλακες, τραβελι είναι !!! 6
star12 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Πως λέγεται αυτός που το κάνει με την λουλου;;;; Χονολουλού 12
groot Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Ρε συ star, αφού αυτά που γράφεις δεν αρέσουν σε κανένα και στο λένε... το τα γράφεις; Νομίζεις ότι κάνουμε πλάκα και στο λέμε χαριτολογώντας;
Antwni Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Μην τον ακούς star. Μπορεί να κράζουμε τα ανέκδοτά σου, αλλά είναι από αγάπη. Έχεις αφήσει σημάδι στα ανέκδοτα και δεν μπορεί να υπάρξει πλέον το νήμα χωρίς εσένα. xD Δώστε αγάπη στο star, να βλέπω αγάπη θέλω. Τον αγαπάτε, βαράτε. όχι δεν το έγραψα εγώ αυτό...
ougxar Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 του σταρ μπροστα σε αυτο ειναι οαση Είναι ένα ζευγάρι με το αυτοκίνητο στη μέση του πουθενά Ξαφνικά το αμάξι αρχίζει να ρετάρει και μετά από λίγο βγαίνουν καπνοί, οπότε σταματάνε στην άκρη του δρόμου Αμάν, λέει ο Γιάννης στην Μαρία, το αυτοκίνητο έμεινε. Κάτσε να πάρω την ασφάλειά μου να καλέσω γερανό.. Όντως παίρνει και μετά από 20 λεπτά σκάει τρέχοντας ένα βανάκι. Το κοιτάζουν απορημένοι, μέχρι που σταματάει μπροστά τους, ανοίγει η πόρτα και ξεμπουκάρουν τέσσερις Μεξικάνοι με σομπρέρος και πάντσο και αρχίζουν να παίζουν: «Βρε τον άνθρωπο τι έπαθεεεεεε....» ντιρινινιννννν «μεεε το αμάξι του έμεινεεεεεεεε....» ντιρινινιννννννν «όοοοομως δεν τον χάλασεεεεεεε....» ντιρινινιννννννν «γιατί η βοήθεια έφτασεεεεεεεεεε.....» ντιρινινινιννννννν Κοιτάζει ο Γιάννης το συμβόλαιο και μετά την Μαρία και λεει: Γιαυτό ήταν τόσο φθηνή η ασφάλεια. Τελικά το «ωδική βοήθεια» δεν ήταν ορθογραφικό λάθος.. 12
Socratis_g Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Παιδιά SOS ένας γνωστός μου έχει δυο εισιτήρια για τον τελικό του Champions League το Σάββατο. Δυστυχώς είχε ξεχάσει ότι παντρεύεται την ίδια μέρα επειδή τα είχε κλείσει πριν κανονίσει τις ημερομηνίες του γάμου. Λοιπόν, ενδιαφέρεται κανένας να παντρευτεί το Σάββατο; 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις