hackerW32 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Γυναίκα με trash stamp....πιο low και απο θερμοκρασία Νευροκοπίου! μα την παναγια, δεν το ειχα παρει πρεφα το τατου 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naive Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 *tramp stamp 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 sorry αλλά μιας και έχει κλείσει το official offtopic thread δεν εχω κάπου αλλου να το γράψω... Ουαου! 14.301 εμφανίσεις έχει το προφιλ μου.Είμαι διασημότητα πλέον και μάλλον μ αγαπάνε πολλοί ! Και γω σας αγαπάω! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volos27 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 οχι ολοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 δω ειν που λεμ ανέκδοτα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volos27 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 εχεις να πεις κανενα καλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 sorry αλλά μιας και έχει κλείσει το official offtopic thread δεν εχω κάπου αλλου να το γράψω... Ουαου! 14.301 εμφανίσεις έχει το προφιλ μου.Είμαι διασημότητα πλέον και μάλλον μ αγαπάνε πολλοί ! Και γω σας αγαπάω! Αγάπη μόνο. ΜΠΑΜΠ ΜΠΑΜΠ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 -Πώς κάνω έκτρωση κλήσεων;-Τι να σας πω, κυρία μου. Πότε ήταν η τελευταία φορά που πηδηχτηκατε στο τηλέφωνο; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Χριστιανός μέχρι να χτυπήσεις το μικρό δακτυλάκι του ποδιού στη γωνία του κρεβατιού. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Ένα νεαρό αγόρι μπαίνει σε ένα κουρείο και ο κουρέας ψιθυρίζει στον πελάτη: «Αυτό είναι το πιο χαζό παιδί στον κόσμο. Δες». Ο κουρέας τότε βάζει ένα δολάριο στο ένα χέρι και κάτι ψιλά στο άλλο. «Διάλεξε όποιο θες», λέει στο παιδί. Το παιδί παίρνει τα ψιλά και φεύγει. «Τι σου είπα;», λέει ο κουρέας, «το παιδί δεν θα μάθει ποτέ». Αργότερα, ο πελάτης συναντά το παιδί στον δρόμο, να τρώει παγωτό. «Να σε ρωτήσω, νεαρέ, γιατί δεν πήρες το δολάριο;», ρώτησε ο πελάτης. «Τη μέρα που θα πάρω το δολάριο, το παιχνίδι θα τελειώσει», λέει το παιδί. 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 -Που είσαι ρε; -Θεσσαλονίκη -Τι κάνεις εκεί; -Καλά ρε αφεντικό, δεν είπες να πάω Λευκό Πύργο; -Ασπρόπυργο σου είπα ρε ζοντόβολο! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Χριστιανός μέχρι να χτυπήσεις το μικρό δακτυλάκι του ποδιού στη γωνία του κρεβατιού. https://youtu.be/VZJ3fb2QfCA?t=11m ή οταν παιζεις horror games, και συνειδητοποιείς ξαφνικα οτι σε γραφει η καμερα και δεν θες να προσβαλεις τους τους μισους subscribers σου οποτε σταματας στο πανα.. και προσθετεις κατι ασχετο για ξεκάρφωμα. μετα καταλαβαίνεις οτι εβρισες τον παναθηναϊκό οποτε παλι πρόσβαλες τους μισους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Εσυ να τρομαξεις ρ μλκ? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CleanthisD Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 https://youtu.be/VZJ3fb2QfCA?t=11m ή οταν παιζεις horror games, και συνειδητοποιείς ξαφνικα οτι σε γραφει η καμερα και δεν θες να προσβαλεις τους τους μισους subscribers σου οποτε σταματας στο πανα.. και προσθετεις κατι ασχετο για ξεκάρφωμα. μετα καταλαβαίνεις οτι εβρισες τον παναθηναϊκό οποτε παλι πρόσβαλες τους μισους. Ε νταξ τώρα όχι και τους μισούς.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 https://youtu.be/VZJ3fb2QfCA?t=11m ή οταν παιζεις horror games, και συνειδητοποιείς ξαφνικα οτι σε γραφει η καμερα και δεν θες να προσβαλεις τους τους μισους subscribers σου οποτε σταματας στο πανα.. και προσθετεις κατι ασχετο για ξεκάρφωμα. μετα καταλαβαίνεις οτι εβρισες τον παναθηναϊκό οποτε παλι πρόσβαλες τους μισους. χαχαχαχα το γέλιο που ρίχνεις όταν συνειδητοποιείς ότι πας να βρίσεις την παναγία όλα τα λεφτά χαχαχ Ωραίο κανάλι!... λες κάνα ανέκδοτο να πάρεις πιο πολλούς subs? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις