Antwni Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 δικια μου εμπνευση πως λεγεται ο γαλατης που ειναι transexual και φτιαχνει πραγματα στα αγγλικα; [transfix Ευτυχώς που το διευκρίνησες. Μην σου κλέψουν και τα copyright τώρα που θα κάνει πάταγο το ανέκδοτο. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redhotstef Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Πως λεγεται ο Γαλατης που πινει γαλα?? και αυτος που το πουλαει πως λεγεται τοτε;.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Πως λεγεται ο Γαλατης που πινει γαλα?? και αυτος που το πουλαει πως λεγεται τοτε;.. χτυπαει ο συναγερμός που εχω για το τοπικ με τα ανέκδοτα, μπαινω και τι να δω; τιποτα. =D 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redhotstef Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Γιατι οι αστειες ιστοριουλες λεγονται ανεκδοτα; -Επειδη ειναι παρανομες καθως δεν εχουν γραφτει σε βιβλια εκδοτικων οικων κλπ. (Σοβαρα τωρα, ξερετε γιατι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Laurelien Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Συζητούν τρεις ιερείς, ένας Προτεστάντης, ένας Καθολικός κι ένας Ελληνορθόδοξος για το πως κατανέμουν τα έσοδα των εκκλησιών τους.Λέει ο Προτεστάντης:- Εγώ τραβάω μια γραμμή στο έδαφος, πετάω στον αέρα όλα τα νομίσματα και όσα πέσουν δεξιά είναι του Θεού και όσα πέσουν αριστερά είναι δικά μου.Λέει με τη σειρά του ο Καθολικός:- Εγώ τραβάω έναν κύκλο, πετάω τα νομίσματα στον αέρα και όσα πέσουν έξω από τον κύκλο είναι του Θεού, ενώ όσα πέσουν μέσα είναι σαφώς δικά μου.Και στο τέλος ο Ελληνορθόδοξος παπάς:- Εγώ κύριοι κάνω κάτι πιο απλό για να μη χάνουμε και χρόνο. Πετάω στον αέρα όλα τα νομίσματα. Όσα θέλει, τα κρατάει ο Θεός και όσα πέσουν κάτω είναι δικά μου. 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volos27 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 παλιο αλλα καλο (μαλλον) ενας ποντιος κ ενας αλβανος ,κολλητοι φιλοι αποφασιζουν να πανε στην ζουγκλα 3ημερο φτανουν στην ζουγκλα ,ειχε αρχισει να νυχτωνει,βρισκουν ενα καθαρο απο χορτα κλπ. μερος διπλα στο ποταμι κ πεφτουν για υπνο κατα τις 3 την νυχτα πεταγεται ενας τεραστιος κροκοδειλας αρπαζει τον αλβανο απ τα ποδια κ αρχιζει σιγα σιγα να τον καταπινει αρχιζει ο αλβανος φωναζει ,βοηθεια αααα ουυυυυ ,ο ποντιος τπτ ροχαλιζε ειχε φτασει μεχρι την μεση ο κροκοδειλας ,φωναζε σαν τρελος ο αλβανος ,ο ποντιος τπτ τον καταπινει ολον κ εχει μεινει μονο το κεφαλι απ εξω κ ο αλβανος πλεον νεκρος ξυπναει ξαφνικα ο ποντιος κοιταει -ρε που φτασαμε,μεχρι κ sleeping bag lacoste εχει ο αλβανος 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the other one Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 oh god Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 παλιο αλλα καλο (μαλλον) ενας ποντιος κ ενας αλβανος ,κολλητοι φιλοι αποφασιζουν να πανε στην ζουγκλα 3ημερο φτανουν στην ζουγκλα ,ειχε αρχισει να νυχτωνει,βρισκουν ενα καθαρο απο χορτα κλπ. μερος διπλα στο ποταμι κ πεφτουν για υπνο κατα τις 3 την νυχτα πεταγεται ενας τεραστιος κροκοδειλας αρπαζει τον αλβανο απ τα ποδια κ αρχιζει σιγα σιγα να τον καταπινει αρχιζει ο αλβανος φωναζει ,βοηθεια αααα ουυυυυ ,ο ποντιος τπτ ροχαλιζε ειχε φτασει μεχρι την μεση ο κροκοδειλας ,φωναζε σαν τρελος ο αλβανος ,ο ποντιος τπτ τον καταπινει ολον κ εχει μεινει μονο το κεφαλι απ εξω κ ο αλβανος πλεον νεκρος ξυπναει ξαφνικα ο ποντιος κοιταει -ρε που φτασαμε,μεχρι κ sleeping bag lacoste εχει ο αλβανος ^Αυτο μου θύμισε Uncharted 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volos27 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 oh god εμενα μ αρεσε κ μπραβο μου που το ειπα,ακομη γελαω 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Laurelien Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Volos27 εγω το βρηκα αστειο παντως. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 ban 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 δικια μου εμπνευση πως λεγεται ο γαλατης που ειναι transexual και φτιαχνει πραγματα στα αγγλικα; [transfix 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gr1goris Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Ένας Κρητικός, ο Σήφης, όπως κάθε χρόνο, έχει συμπληρώσει τη φορολογική του δήλωση και πριν την καταθέσει, την πάει στον κουμπάρο του τον λογιστή για ένα έλεγχο. Ιδίως φέτος, που λόγω Τρόικας, έχουν σφίξει τα πράγματα και έχει ένα ψάρωμα παραπάνω!Ο λογιστής τσεκάρει προφορικά πίνοντας τη ρακή που έχει έρθει στο τραπέζι, κάνοντας τις συνήθειες ερωτήσεις:Έβαλες το σπίτι;«Βέβαια», απαντά ο κουμπάρος.Έβαλες το εξοχικό σπίτι;«Βέβαια», απαντά ο κουμπάρος.Έβαλες τις ελιές;«Βέβαια», ξανά-απαντά ο κουμπάρος.Έβαλες το κοπέλι που σπουδάζει στην Αθήνα;«Ε βέβαια, το κοπέλι θα λησμονούσα.».Έβαλες το αγροτικό και το άλλο αμάξι της γυναίκας σου;«Βέβαια ρε κουμπάρε, όπως κάθε χρόνο!».Έβαλες την γκόμενα που έχεις, δηλ. τη γυναίκα του Μανωλιού;Κάγκελο ο παίχτης... «Τι εννοείς ρε κουμπάρε;». ρωτάει.Απαντά ο γνώστης λογιστής: «από φέτος όσοι έχουν γκόμενα την δηλώνουν στην Εφορία!».Σκεπτικός ο παίχτης ξύνει το κεφάλι του αμήχανα για μερικά δευτερόλεπτα και απαντά τοποθετούμενος ως εξής:«Την γκόμενα θα τη δηλώσει αυτός που έχει τη ψιλή κυριότητα, εγώ έχω μόνο την επικαρπία!!!!!». 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Μέσα σε ένα κτίριο που καίγεται είναι ένας Μουσουλμάνος, ένας Ελληνορθόδοξος και ένας Ινδουιστής. Το κτίριο πέφτει, αλλά αυτοί οι τρεις καταφέρνουν και πηδάνε και βγαίνουν έξω.Βγαίνει ο Μουσουλμάνος, γεμάτος πληγές, αίματα, κομμένο χέρι και τα πόδια με το ζόρι πατούσαν: Αλάχ, σε ευχαριστώ που με έσωσες, θα αφιερώσω όλο μου το σώμα σε εσένα. Παρομοίως, βγαίνει ο Ιουνδουιστής, χωρίς πόδια και χωρίς δάχτυλα, γεμάτος αίματα, με το ζόρι που αναπνέει δηλαδή και λέει και εκείνος: Ευχαριστώ Θεε μου που με έσωσες, σε ευχαριστώ που βρίσκεσαι για εμένα και με προστατεύεις θα σε τιμάω αιωνίως. Βγαίνει και ο Ελληνορθόδοξος, με λίγη σκονίτσα στους ώμους: Τεε **** την Παναγία μου κόντεψα να σκοτωθώ εκεί μέσα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Όταν περνάει μπροστά μας μια τέτοια, η γυναίκα μου δεν ξεκολλάει τα μάτια της από .....πάνω μου: Γυναίκα με trash stamp....πιο low και απο θερμοκρασία Νευροκοπίου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις