volos27 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 οταν ο τσακ νορις πεφτει.... τα αστερια κανουν μια ευχη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 -Με εφτά καφέδες είμαι από το πρωί. -Και πως θα κοιμηθείς μεθαύριο το βράδυ? 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Όταν περνάει μπροστά μας μια τέτοια, η γυναίκα μου δεν ξεκολλάει τα μάτια της από .....πάνω μου: 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 για αυτο εγω εχω μια τετοια κοπελα και δεν εχω προβλημα με αυτα τα θεματα ναι αυτη ειναι μια 4k φωτο μια παλαμης. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 καλλιο 5 και στο χερι.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 καλλιο 5 και στο χερι.. σαλιο 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Γουσταρω οταν οι γκομενες μαλωνουν για παρτι μου. Για αυτο και χτυπαω παλαμακια Όταν περνάει μπροστά μας μια τέτοια, η γυναίκα μου δεν ξεκολλάει τα μάτια της από .....πάνω μου: Αυτο δε καταλαβαινω με τις γυναικες. Περναει μια ωραια και κοιτανε να δουν αμα τις κοιταμε, αλλα κατα τ'αλλα "τι παραπανω εχει αυτη απο μενα" και "σιγα μωρε το μπαζο" κτλ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 τι ειπε ο κυβερνητης του τιτανικου πριν χτυπησει το παγοβουνο α ραι καi να μουν σε μια παραλια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Αυτο σκέφτηκα και εγώ μόλις μπήκα στο thread 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SearchEngine Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 -Ποιος ειναι ο αγαπημενος σου χαρακτηρας στο Game of Thrones; -Ο... -Θα πεθανει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Πηγαίνει ο Χίτλερ σε ένα μπαρ, παραγγέλνει και πιάνει ψιλή κουβέντα με τους ανθρώπους εκεί γύρω. Ύστερα από λίγο λέει:- Παίδες, εγώ σήμερα θα πάω και θα σκοτώσω 20.000.000 Εβραίους και μια καμηλοπάρδαλη; - Γιατί την καμηλοπάρδαλη;- Το ήξερα ότι δεν σας νοιάζουν οι Εβραίοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Με πρόσβλησε. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Πηγαίνει ο Χίτλερ σε ένα μπαρ, παραγγέλνει και πιάνει ψιλή κουβέντα με τους ανθρώπους εκεί γύρω. Ύστερα από λίγο λέει: - Παίδες, εγώ σήμερα θα πάω και θα σκοτώσω 20.000.000 Εβραίους και μια καμηλοπάρδαλη; - Γιατί την καμηλοπάρδαλη; - Το ήξερα ότι δεν σας νοιάζουν οι Εβραίοι Αυτό πάει με ξανθιά με μεγάλα βυγζια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 (δικιά μου έμπνευση part zwei) Άμπαλος Γαλάτης τερματοφύλακας Τρυπιοχερίξ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 δικια μου εμπνευση πως λεγεται ο γαλατης που ειναι transexual και φτιαχνει πραγματα στα αγγλικα; [transfix 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις