NikosKallithea Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Παρακληση να κλειδωθεί το παρον για συμμορφωση. Τροχονόμος είσαι? 2
Hellaslover Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Παρακληση να κλειδωθεί το παρον για συμμορφωση. Οχι! Θα πω εγω ενα αστειο... Γιατι ο Γονιδης ειναι καλος τραγουδιστης? Γιατι και ο πατερας του ηταν! (γονιδια) Δε γ*μιεται, κλειδωστε το 9
Zus Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Κοίτα να δεις που στο τέλος αυτό το σούργελο θα γίνει φίρμα (όπως πολλά άλλα στο παρελθόν). Να μου το θυμηθείτε, ότι από του χρόνου θα είναι σε κάποια εκπομπή της TV και θα τον τρώμε στη μάπα κάθε μέρα (όσοι βλέπουν τηλεόραση). Επόμενος πρωταγωνιστής σε διαφήμιση Jumbo Ζητώ συγγνώμη προκαταβολικά από τις κυρίες: Τύπος τελειώνει στα μούτρα της γκομενάς του. Η γκόμενα παίρνει αμέσως χαρτί να σκουπιστεί και ο τύπος της κάνει: Άστα να τρέξουν, παιδιά είναι! 9
DhZou Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 @Sellers: 'Οταν ο ουρανός είναι καθαρός, έχει πλήννεφα. 8
discoboyminimal Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Επόμενος πρωταγωνιστής σε διαφήμιση Jumbo Ζητώ συγγνώμη προκαταβολικά από τις κυρίες: Τύπος τελειώνει στα μούτρα της γκομενάς του. Η γκόμενα παίρνει αμέσως χαρτί να σκουπιστεί και ο τύπος της κάνει: Άστα να τρέξουν, παιδιά είναι! τοσο παλιο , που θυμηθηκε η γιαγια μου τα νιατα της.. 1
xlemponiaris Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 - Απο το ύφος σου κάτι μου λέει οτι δεν ήρθες για καλό- Μήπως είναι ευκολο να με πληρώσετε?- Το πα,δεν το πα? να το 1
j0hnn1e Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 τοσο παλιο , που θυμηθηκε η γιαγια μου τα νιατα της.. Βρήκα κάτι γράμματα του προ-πάππου στην προ-γιαγιά μου, της έγραφε το ανέκδοτο αυτό. Του το είπαν λέει κάτι φίλοι στα χαρακώματα. 1
Alex-V Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 - Δεσποινίς, μου βάζετε λίγο νερό?- Έχω ζαγόρι... 14
Zus Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 τοσο παλιο , που θυμηθηκε η γιαγια μου τα νιατα της.. Πες της γιαγιάς σου να μας πει ένα καινούργιο από αυτά που γράφεις κάθε μέρα εδώ μέσα 5
hackerW32 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Θυμαμαι κατι Χριστουγεννα που ειχα δοκιμασει να φτιαξω γλυκα, δεν ξεραμε ακριβως τι ηταν, τα ονομασαμε μαλλονμακαρονα 13
alsakari Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Της ανοίγω την πόρτα, μου λέει: «τι ιππότης», της λέω «Τζεντάι» και γέλαγα μόνος μου. Μετά απορώ γιατί δεν πηδάω. Ανακοινώνω ότι κάνω απεργία στο σεξ…Δεν το κάνω που δεν το κάνω, τουλάχιστον ας δώσω έναν επαναστατικό χαρακτήρα… 9 στουs 10 αντρεs προτιμουν τιs γυναικεs με μεγαλο στηθοs. Ο 10οs προτιμαει τουs υπόλοιπουs 9. 3
Highlander Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Προχθές ήταν η γιορτή της Μητέρας και χθες του Αγίου Χριστόφορου... διήμερο πάρτι ο Παπακαλιάτης! 6
theoritikos Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Yo mama so fat, everytime she orders at Mcdonalds, they call Wendy's for back-up . 3
ougxar Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 -Ρε φίλε, έκανες τατουάζ ένα χελιδόνι;; -Χένα είναι ρε. Θα φύγει σε λίγες μέρες. Χένα το χελιδόνι... 24
Προτεινόμενες αναρτήσεις