jpaokx Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Ας εξηγήσει κάποιος τί εννοεί ο ποιητής; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δρ Ας εξηγήσει κάποιος τί εννοεί ο ποιητής; Πήρα τα-ξι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jpaokx Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 ΔρΠήρα τα-ξι. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
satafaka Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Στα χρυσα ντυμενος, πιανει το μικροφωνο παταει κατι αμανεδες, χαμος απο κατω, πεταω κι εγω κατι χαρτοπετσετες ντροπη μου λενε εκκλησια ειναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xpapias Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 δεν το καταλαβα α το κατάλαβα Κανε ενα reset στο router καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 -γεια πως σε λενε? -ln(e) αλλα οι φιλες μου με φωναζουν 1 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 -Πόσο ήσυχα είναι και τα δυο παιδάκια σας! Πως τα καταφέρνετε; -Κάποτε ήταν τρία.. 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 -Έμαθα πως ο Πάνος θα κάνει αλλαγή φύλλου. -Ναι, θα γίνει μουνόπανος. συγγνωμη για το ΠΑΝΟΣ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Βγηκε λέει ο Κακοφωνιξ απο το ψυχιατρειο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Ποδηλατο απο τα Lidl, για να μαθει το παιδι μου να οδηγαει με ασφαλ...ΚΩΣΤΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alsakari Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Κάποιοι άνδρες αγαπούν τόσο τη γυναίκα τους που, για να μην τη φθείρουν,χρησιμοποιούν γυναίκες άλλων. Η οδηγησή μου είναι τόσο χάλια που το GPS μου αντί να μου δίνει οδηγίες προσεύχεται… 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 οσο ηταν σταυρωμενος ο ιησους γραφατε πιο ωραια ανεκδοτα η μου φενεται; Μια φορα παντως μου χανε πει ενα ωραιο κατι ρωμαιοι, they nailed it. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 -Φιλαράκι, βλέπω μπλουζάκι Jack Daniel's, πρέπει να είσαι μεγάλος πότης. -Φιλαράκι, βλέπω μπλουζάκι με αερόστατο, πρέπει να είσαι μεγάλος τρόμπας. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Ξύπνησα το πρωί και τι να δω; Eιχε σηκωθεί ο γιακάς της πιτζάμας μου...Ημουν καγκουροξυπνημένος... 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Πού πάει ο Μουρίνιο όταν αγριέψει; Στο Αγρίνιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις