hackerW32 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 true story, οταν φτερνίζομαι και οταν χασμουριέμαι κανει κρακ η μεση μου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pollop Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 - Ο προ, προ, προ, προ, προ, προ , προπαππους μου πολεμησε το 40 - Ρε αυτο δεν γινεται - Γι, γι, γι, γι , γι , γινεται 21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 μου θυμισες το επικο με τα παπακια του σερβετα, ελατε να του δουμε μαζι. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Είμαστε κοντά σε συμφωνία. Ludwig van Beethoven - 1811 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Αν χωρίσεις το Πάσχα, βάφεις τα αυγά στο χρώμα που μισούσε; 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση agrio.imeros Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Πάει ο χριστός σε μια ταβέρνα με τους μαθητές του.- Θα ήθελα ένα τραπέζι για 26 άτομα.- Μα αφού είσαστε 13!- Ναι αλλά μας αρέσει να καθόμαστε από την μια μεριά... 30 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xpapias Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 χαχα καλό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 χαχα καλό! εε; https://www.youtube.com/watch?v=ePTAfC3-An8 Τι δουλειά κάνεις; - Πάω σε τοίχους και γράφω τη λέξη "ΕΛΕΟΣ" σε διάφορα χρώματα. - Τι δουλειά είναι αυτή;;;; - Ελεοχρωματιστης 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση agamoi-thytai Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 - Τι έμαθα; Σε άφησε η γυναίκα σου; - Ναι, τώρα μένω μόνος. - Και πως είσαι ; - Τώρα είμαι καλά. Τις πρώτες μέρες κόντεψα να τρελαθώ από τη χαρά μου. 32 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DhZou Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 - Τι έβαλες στη σαλάτα;- ύδι- Έπαθες τίποτα;- Όχι ρε, χτύπα ύλο.- Γιατι μιλάς έτσι;- Πριν έρθω πήρα ταξί. 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 - Τι έβαλες στη σαλάτα; - ύδι - Έπαθες τίποτα; - Όχι ρε, χτύπα ύλο. - Γιατι μιλάς έτσι; - Πριν έρθω πήρα ταξί. Άργησα λίγο να το καταλάβω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 I got fired from my work at the calendar factory, because I took a few days off 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SearchEngine Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Γιαγιά με πρεσβυωπία στη θάλασσα.-Πιο μέσα παιδιά,πιο μέσα...να σας βλέπω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Γιαγιά με πρεσβυωπία στη θάλασσα. -Πιο μέσα παιδιά,πιο μέσα...να σας βλέπω. με τον παππου ηταν πιο πιασαρικο τα παιδια συμφωνούν || || || || || || || |||| || || || || || || |||| || || |||| || || || \/ \/ \/\/ \/ \/\/ \/ \/ Επεξ/σία 29 Απριλίου 2016 από hackerW32 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 - Τι έβαλες στη σαλάτα; - ύδι - Έπαθες τίποτα; - Όχι ρε, χτύπα ύλο. - Γιατι μιλάς έτσι; - Πριν έρθω πήρα ταξί. δεν το καταλαβα α το κατάλαβα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις