aris1986 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Κάθεται ο Χριστός με τους μαθητές του στο μυστικό δείπνο & βαριούνται απίστευτα. Κάποια στιγμή, λέει ο Πέτρος: "Άντε ρε Χριστέ, κανε κάνα θαύμα να περάσει η ώρα, κανε κάτι!". Tο σκέφτεται ο Χριστός, σηκώνεται & κάνει μια κίνηση με τα χέρια. Παφ! Εμφανίζεται ένα ξύλινο ποδοσφαιράκι! "Οoooo" λένε όλοι! Το κοιτάνε, έχουν τρελαθεί! Του λένε, "τι είναι αυτό κύριε;" Και τους απαντάει: "Αυτό παιδιά μου είναι PRO Χριστού" 27 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Εσείς είστε το γκαρσόνι που πηρε την παραγγελία μου; -Μαλιστα -Απίστευτο! δεν έχετε γεράσει καθόλου! Συζητάνε μετάξύ τους 2 ξανθιές : - Ο μπαμπάς σου δουλεύει; - Ναι, γιατί; Ο δικός σου χάλασε? - Φαίνεσαι πολύ όμορφη σε αυτήν την φωτογραφία, πως τα καταφέρνεις?? - Χρησιμοποιώ προϊόντα ομορφιάς.. της Adobe.. Πηγαίνει μια γυναίκα σε ένα γυναικολόγο. Αυτός, αφού την εξετάζει, της λέει: 'Κυρία μου, συγχαρητήρια! Έχετε τον πιο καθαρό κόλπο που έχω δει όσα χρόνια είμαι γιατρός! Πώς καταφέρνετε και έχετε τόσο καθαρό τον κόλπο σας? Κι εκείνη του απαντάει: 'Φέρνω γυναίκα δύο φορές την εβδομάδα'! 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Πηγαίνει μια γυναίκα σε ένα γυναικολόγο. Αυτός, αφού την εξετάζει, της λέει:'Κυρία μου, συγχαρητήρια! Έχετε τον πιο καθαρό κόλπο που έχω δει όσα χρόνια είμαι γιατρός! Πώς καταφέρνετε και έχετε τόσο καθαρό τον κόλπο σας? Κι εκείνη του απαντάει: 'Φέρνω γυναίκα δύο φορές την εβδομάδα'! Ο γιατρός είπε "Κυρία μου, συγχαρητήρια! Έχετε τον πιο καθαρό κόλπο που έχω δει";;;! Αυτό είναι πολύ αστείο. Το υπόλοιπο ανέκδοτο δε χρησιμεύει σε τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Ο τσακ Νορις ανακάλυψε το ηλεκτρικό ρευμα…. Γι’ αυτο κάθε φορά που πέφτει ο γενικός διακόπτης ακούγεται “τσακ” προς τιμήν του. 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Χμμμ... όχι. Ας παρέμβει ο Sellers να βάλει τάξη παρακαλώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 χεσου. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 http://www.avalancheinc.co.uk/jesu.html 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Ε, είσαι άδικος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinara Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Αυτός ο Μπετόβεν έγραψε καμιά διαφωνία...................................................ή μόνο συμφωνίες; 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
empire21 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Άη-Βασίλη, με τι μοιάζει το δώρο που θα μου φέρεις? -Σαντα ρχίδια μου! 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Πως λέγεται ο Αϊ Βασίλης στα τούρκικα; - Αϊ Σιχτίρ και ποιος είναι ο δημοφιλέστερος ʼγιος στην Ελλάδα μετά τον Αϊ Βασίλη; - Ο Αϊ γαμ..ου και ποιος είναι ο δημοφιλέστερος άγιος των σατανιστών; - ο Αϊ στο διάολο και τέλος ο ποιο μυρωδικός; - Ο Αϊ χέσε μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Ε, είσαι άδικος... That I am sir Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Ηρθε η ωρα για ενα good old Benign cracker που ολοι περιμενατε! Τι γινεται στις αγγελιες του ινσομνια με παμπαλαιο hardware σε ακριβες τιμες?Αυτες ειναι: Αγελοιες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 ^ Νομίζω πως με αυτο, εχεις ξεπερασει και τον Sellers στα κρυα ανεκδοτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 no(meme).jpg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις