ScorpioX777 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Ο Γιος ρωταει τον πατερα του. Πατερα ακουσα οτι σε μερικες περιοχες της αφρικης, ο αντρας δεν γνωριζει την γυναικα του μεχρι που την παντρευεται. Γιε μου του λεει, αυτο συμβαινει παντου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Ήταν ένας καθολικός, ένας ορθόδοξος και ένας άθεος... Kαι τι εκαναν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 σεξακι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ Ή ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΘΑΝΟΥΝ. Αναποφασίστας Πάει ένας αναρχικός σε ένα περίπτερο:-Κρύα μπύρα έχεις?-Κρύα μπύρα?Όχι δεν έχω να πας αλλού.Πάει στο επόμενο περίπτερο:-Κρύα μπύρα έχεις?-Όχι φίλε τελείωσε.Πάει σε άλλο τα ίδια.Σε άλλο ξανά τα ίδια Αντιφάς και να ναι κρύα... 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koulislefkada Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Μια κοπέλα παίρνει τηλέφωνο μια φίλη της, αλλά κατά λάθος παίρνει λάθος το νούμερο. το σηκώνουν και... - Κατάστημα υποδημάτων Σόνυα... - Συγνώμη, πήρα λάθος νούμερο. - Δεν πειράζει. Περάστε από εδώ να το αλλάξετε... 21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ScorpioX777 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 1.Ειναι βασικο να εχεις μια γυναικα που θα σου μαγειρευει, θα πλενει, και θα δουλευει. 2.Ειναι βασικο μια γυναικα να σε κανει να γελας. 3.Ειναι βασικο μια γυναικα να μπορεις να την εμπιστευεσαι και να μην σου λεει ψεμματα. 4.Ειναι βασικο μια γυναικα να ειναι καλη στο κρεβατι, και να σου κανει ολα τα χατιρια. 5.Αλλα ειναι βασικοτατο αυτες οι τεσσερις γυναικες να μην γνωριζονται μεταξυ τους. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 1.Ειναι βασικο να εχεις μια γυναικα που θα σου μαγειρευει, θα πλενει, και θα δουλευει. 2.Ειναι βασικο μια γυναικα να σε κανει να γελας. 3.Ειναι βασικο μια γυναικα να μπορεις να την εμπιστευεσαι και να μην σου λεει ψεμματα. 4.Ειναι βασικο μια γυναικα να ειναι καλη στο κρεβατι, και να σου κανει ολα τα χατιρια. 5.Αλλα ειναι βασικοτατο αυτες οι τεσσερις γυναικες να μην γνωριζονται μεταξυ τους. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Kαι τι εκαναν? Δεν σου μοιάζει με ανέκδοτο ; 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parlapipas25 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 1.Ειναι βασικο να εχεις μια γυναικα που θα σου μαγειρευει, θα πλενει, και θα δουλευει. 2.Ειναι βασικο μια γυναικα να σε κανει να γελας. 3.Ειναι βασικο μια γυναικα να μπορεις να την εμπιστευεσαι και να μην σου λεει ψεμματα. 4.Ειναι βασικο μια γυναικα να ειναι καλη στο κρεβατι, και να σου κανει ολα τα χατιρια. 5.Αλλα ειναι βασικοτατο αυτες οι τεσσερις γυναικες να μην γνωριζονται μεταξυ τους. Εγω δεν το ξερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Εγω δεν το ξερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 μαγκες, ανεκδοτα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 θα στα πουμε οταν εκδοθουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 μαγκες, ανεκδοτα Χαχαχα φοβερό το καινούριο σου ανέκδοτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xlemponiaris Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 - 'Eχω γυναίκες και λεφτά. - Πώς τα κατάφερες; - Mένω με την αδερφή μου και την μάνα μου. - Τι φοβασαι πιο πολυ στη ζωη; - Την μοναξια, εσυ; - Το δοντι στην πιπα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 - Το δοντι στην πιπα. true!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις