xrist0s4 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 -τι έχεις ρε κ πίνεις τόσο? -πενηντάευρο Δε θέλω να σας φρικάρω τώρα, αλλά εσείς που πίνετε τον καφέ σας με γάλα πίνετε μπεζ όχι καφέ Κ αυτοι που τον θελουν σκετο πινουν μαυρο; 6
xlemponiaris Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 -Αγάπη μου θέλεις να παίξουμε τον Γιατρο ? -Ναι αμε...-Αχ γιατρέ μου εχω ενα πόνο, να εδω στο στήθος -Συγγνώμη τι ταμείο έχετε? -Καλά είσαι μαλακας ? 25
pournaras Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Κ αυτοι που τον θελουν σκετο πινουν μαυρο; Οι ξενοι παντως οταν θελουν σκετο λενε "black" 3
gatuso Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 -Παιρνετε ναρκωτικα?-Οχι...-Εχετε δοκιμασει ποτε ναρκωτικα?-Οχι...-Γιατι ειστε τοσο νευρικος?-Γιατι ειναι η πρωτη φορα που μου παιρνει συνεντευξη πολυχρωμος δρακος! 1
Edel Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 -Είχα να γαμήσω 3 μήνες -Και; -Πριν ένα μήνα έβαλα τίντερ. -Και; -Τώρα έχω να γαμήσω 4 μήνες 17
driftingcris Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 -Είχα να γαμήσω 3 μήνες -Και; -Πριν ένα μήνα έβαλα τίντερ. -Και; -Τώρα έχω να γαμήσω 4 μήνες Its funny because its true 3
Unabomber Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Γατάκι Μαρινάκη, ο Τσίπρας μέσα σε ενα χρόνο πρωθυπουργίας, έφερε Μέρκελ, Τζολί, και Πάπα. Αλέξη προεδράρα, φέρε και Kobe Bryant να πέσουν τα τσιμέντα στο αεροδρόμιο. 5
ikaruga24 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Ρε συ γιατί έχει αίματα στο μπάνιο; -Κόπηκε το νερό
Highlander Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Μπαίνει ένας Τεξανός τουρίστας σε μια Ιρλανδική pub και φωνάζει: - Έμαθα ότι είστε δυνατοί πότες και σας έχω ένα στοίχημα: όποιος μπορέσει να πιει 10 Guinness απανωτά, έχει από μένα 1,000 δολάρια! Κοιτιούνται οι Ιρλανδοί μεταξύ τους και πετάγετε ένας πιο γρήγορα από τους υπόλοιπους και λέει - Μέσα για το στοίχημα, αλλά θέλω 10 λεπτάκια. Βγαίνει ο Ιρλανδός από την pub κι επιστρέφει μετά από 10 λεπτά όπως είχε πει. - Έτοιμος! Παραγγέλνει ο Τεξανός τις 10 Guinness και τις βάζει μπροστά στον Ιρλανδό. Τις αρπάζει ο Ιρλανδός και μέσα σε μερικά λεπτά μία-μία τις ήπιε όλες. Χειροκροτήματα μέσα στην pub, γελάει ο Τεξανός και βγάζει τα 1,000 δολάρια και τα δίνει στον Ιρλανδό που κέρδισε το στοίχημα. - Μπράβο σου αδερφέ, μια ερώτηση, τι πήγες κι έκανες έξω; - Πετάχτηκα στην απέναντι pub να τεστάρω αν όντως μπορώ να πιω 10 Guinness απανωτά... --------------- https://twitter.com/rachelmakri/status/720957770602823680/photo/1 Κλαίω από τα σχόλια... :D χαχαχαχαχαχαχαααααααααα ρε συ ραχηλ τι ζωον που εισαι!!! εχω φαει μυδια σε ταβερνες που ειναι πιο εξυπνα απο 'σενα. Επεξ/σία 18 Απριλίου 2016 από Highlander 12
ASFE Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Ετοιμάζει η μάνα κυκλωπίνα το κυκλωπάκι για να πάει στο σχολείο. Το ντύνει, του ετοιμάζει την τσάντα του, το φαγητό του, το χτενίζει.- Φτου σου, παιδί μου, είσαι ένα κουκλί, να μη σε μπασκάσω. Να προσέχεις τα αμάξια στο δρόμο και να μη μιλάς σε ξένους. Το μάτι σου επτά! 1
ScorpioX777 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Ενας αντρας πλησιαζει μια ομορφη γυναικα σε ενα μεγαλο Σουπερ-Μαρκετ, και τις λεει οτι εχασε την γυναικα του και θα ηθελε να μιλησουν για μερικα λεπτα. Γιατι τον ρωταει αυτη. Γιατι καθε φορα που μιλαω με μια ομορφη γυναικα, η γυναικα μου εμφανιζεται απο το πουθενα. 2
agamoi-thytai Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Έβαλα να δω ταινία στο Mega και τι να δω ; Διαφημίσεις! 16' ακριβώς. Νομίζω πως πλέον ξεπερνάει και το Star.
Highlander Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Ήταν ένας καθολικός, ένας ορθόδοξος και ένας άθεος...
alsakari Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Γατάκι Μαρινάκη, ο Τσίπρας μέσα σε ενα χρόνο πρωθυπουργίας, έφερε Μέρκελ, Τζολί, και Πάπα. Αλέξη προεδράρα, φέρε και Kobe Bryant να πέσουν τα τσιμέντα στο αεροδρόμιο. Και την γυναικάρα την Ράνια την βασίλισσα της Ιορδανίας,και κοντά Πούτιν με πατριάρχη Κύριλλο!Φέρε και τον αρχηγό του ISIS να γίνει κόλαση Αλέξηηηηη!Θεός! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις