yannis27gr Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Αν έχει ξαναμπει, σόρι Μαζεύτηκαν οι μαθητές και ο Χριστός για το Μυστικό Δείπνο και παραγγέλνουν σουβλάκια (πίτες γύρο, κλπ).– Εγώ θέλω δύο απ΄ όλα! Λέει ο Πέτρος..– Δύο απ΄ όλα και εγώ, λέει ο Ιωάννης..– Τρία απ΄ όλα, λέει ο Ιάκωβος..– Εγώ θέλω ένα χωρίς κρεμμύδι, λέει ο Ιούδας..Και γυρνάει ο Χριστός και του λέει: – Γιατί; Θα φιλήσεις κανέναν; https://www.facebook.com/100007907582356/videos/1647341645539406/ 2
ougxar Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 δυο σε ενα Δυο gay εβραίοι μετά τον παγκόσμιο πόλεμο συζητούσαν -"Καλέ εσύ τι έκανες στον πόλεμο, που κρυβόσουν?" -"Ήμουν στο auschwich και έραβα φορέματα , κουστούμια , έβαφα μαλλιά , έβγαζα φρύδια..." "-Τι λες μωρή τρελή πως έγινε αυτό?" "Ήμουν στυλίστα του Σίντλερ" Ρωτάει ο sub zero τον scorpion : -Ρε φίλε εμένα με λένε Sub Zero γιατί μπορώ να δημιουργήσω πάγο, εσένα γιατί σε λένε Scorpion; - Γεννήθηκα Νοέμβριο. 21
DrLo Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δυο gay εβραίοι μετά τον παγκόσμιο πόλεμο συζητούσαν -"Καλέ εσύ τι έκανες στον πόλεμο, που κρυβόσουν?" -"Ήμουν στο auschwich και έραβα φορέματα , κουστούμια , έβαφα μαλλιά , έβγαζα φρύδια..." "-Τι λες μωρή τρελή πως έγινε αυτό?" "Ήμουν στυλίστα του Σίντλερ" πλακα πλάκα καλό ... εμένα μ' άρεσε και μπράβο σου που το είπες. 4
hackerW32 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) πως λέγεται η σερβιτορα που εχει χασει την δουλεια της; σερβιτοτε καταλαβατε; σερβι τωρα; σερβι το.. χουμορ κανω χουμορ Επεξ/σία 8 Απριλίου 2016 από hackerW32 8
gokuthelegend Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 πως λέγεται η σερβιτορα που εχει χασει την δουλεια της; σερβιτοτε καταλαβατε; σερβι τωρα; σερβι το.. χουμορ κανω χουμορ Άμα πρέπει να το εξηγήσεις τότε χαλάει το αστείο.
enterhere Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Άμα πρέπει να το εξηγήσεις τότε χαλάει το αστείο. Έτσι το εξηγεί και ο Στάθης στο ράδιο αρβυλα. Γιατί τα σιαμαία πηγαίνουν πολύ συχνά στο Λονδίνο; Για να οδηγεί και ο δεξιά που και που. 3
Δημοφιλής ανάρτηση hliastsek Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 - Τα γκίνω καλά, γκιατρέ; - Θα σου χορηγησω κορτιζόνη. Και κόψε τ'αλάτι...- Έχω κάνει πολλά λάτη στη ζωή μου... 32
ougxar Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Ένα πράγμα θα σας πω. Σπίτι. Και μένω σε αυτό που είπα. 22
star12 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 τι δε πρεπει να πουμε ποτε σε ενα τζιχαντιστη;; Σκασε 13
agrio.imeros Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 - Ωραίο γυαλί κυρ νεκροθάφτη!- Γουστάρεις; Είναι καινούριος ο σκελετός... 24
satafaka Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Άντε μιας που έρχεται Πάσχα εγώ λέω να ξεκινήσουμε δυναμικά: Κάθονται στον μυστικό δείπνο όλοι μαζί, τρώνε πίνουν κτλπ.(η κλασικά ιστορία) και ξαφνικά χτυπάει το κινητό του Ιούδα. Σηκώνεται, πάει στην γωνία του δωματίου στα μουλοχτά να μην τον ακούν και λέει: - Ναι? - Έλα Ιούδα οι ρωμαίοι είμαστε, με 30 αργύρια είμαστε καλά? - Όχι ρε παιδιά τι 30 αργύρια, πολύ λίγα! - Κάτσε ρε Ιούδα 30 αργύρια είναι μια χαρά, κρίση έχουμε, λεφτά πολλά δεν υπάρχουν μπλα μπλα - Όχι ρε παιδιά τι 30 αργύρια, τόσος λαός από πίσω, τόσοι μαθητές, με 30 αργύρια θα την βγάλετε? - Ιούδα κλείσε και έλα από εδώ να το συζητήσουμε να βγάλουμε άκρη... - Οκ, έρχομαι από εκεί. Ε το κλείνει ο Ιούδας το τηλέφωνο, πάει προς το τραπέζι και λέει: - Άντε παιδιά εγώ την κάνω σιγά σιγά. Άντε άμα δεν σας δω, ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ. 14
hackerW32 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 πως λεγετε το πάντα με προβλημα ακοης; κουφου παντα μουρθε πριν λιγο στο ντουζ 3
xristos97 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 - Πολύ όμορφο το μωρό σας, πόσο ειναι ;;- 34 εβδομάδων. Μήπως έχετε ώρα ;;- Ναι , ειναι 975 λεπτά πριν τα μεσάνυχτα .. 26
vsl Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Ο Τσακ Νόρις πέθανε χθες, αλλά σήμερα είναι καλύτερα. 8
christos8 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Στο γάμο του Τζακ Νορρις...χόρεψε ο Ησαΐας! 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις