theoritikos Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 -Και πως γνωρίστηκες με την Μαρία; -Τρακάραμε με το octavia -Δηλαδή γνωριστήκατε από skoda; 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Φήμες αναφέρουν πως η evabb δεν έκανε like σε μία εικόνα με κουτάβια στο ανάλογο topic 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basiliseven Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Πιθανόν να έχει ξαναμπεί αλλά here it goes Τα γνωστά σε αεροπλάνο κάνει ανακοίνωση ο πιλότος ότι έχει βλάβη το αεροπλάνο και αντιμετωπίζουν προβλήματα.Όλοι πανικοβάλονται και λοιπά.Η κοπέλα που καθόταν δίπλα μου λέει σε παρακαλώ δεν θέλω να πεθάνω παρθένα κάνε με να νιώσω γυναίκα.Χωρίς δεύτερη σκέψη το κάνουμε στο αεροπλάνο.Τελικά ο πιλότος προσγειώνει το αεροπλάνο κανονικά.Best wingman ever! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickelodeon Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Πιθανόν να έχει ξαναμπεί αλλά here it goes Τα γνωστά σε αεροπλάνο κάνει ανακοίνωση ο πιλότος ότι έχει βλάβη το αεροπλάνο και αντιμετωπίζουν προβλήματα.Όλοι πανικοβάλονται και λοιπά.Η κοπέλα που καθόταν δίπλα μου λέει σε παρακαλώ δεν θέλω να πεθάνω παρθένα κάνε με να νιώσω γυναίκα.Χωρίς δεύτερη σκέψη το κάνουμε στο αεροπλάνο.Τελικά ο πιλότος προσγειώνει το αεροπλάνο κανονικά.Best wingman ever! φεύγει το bold σε παρακαλώ κάνε με να νιώσω γυναίκα - Να μωρή, πάρε να σιδερώσεις αυτό το πουκάμισο - Δεν ξέρεις να παρκάρεις μωρή. και πολλά άλλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basiliseven Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Ναι μωρε και αυτο που λες εσυ νομιζω το ειχε δειξει μεχρι και στον Γιαννη τον ομορφο οποτε λεω θα το ξερουν και πετρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Πάνε δυο τύποι σε ένα μπαρ. Βλέπουν στην μπάρα τον Τοτό και την Αννούλα. Στο τραπέζι δίπλα τους, τον Γιωρίκα και τον Κωστίκα. Στο παραδίπλα έναν Ιταλό, έναν Γερμανό και έναν Έλληνα. Σαστισμένοι ρωτάνε τον μπάρμαν τι είναι όλοι αυτοί. Αυτοί,λέει είναι από άλλο ανέκδοτο 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Πάνε δυο τύποι σε ένα μπαρ. Βλέπουν στην μπάρα τον Τοτό και την Αννούλα. Στο τραπέζι δίπλα τους, τον Γιωρίκα και τον Κωστίκα. Στο παραδίπλα έναν Ιταλό, έναν Γερμανό και έναν Έλληνα. Σαστισμένοι ρωτάνε τον μπάρμαν τι είναι όλοι αυτοί. Αυτοί,λέει είναι από άλλο ανέκδοτο -μπαρμαν, γιατι ειναι τραγανιστος ο χυμος? -ειναι απο τα κοκαλα της Αννουλας 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos_12345 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 http://9gag.com/gag/a8MzXNe 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggos02 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 -Παιδιά σήμερα θα μιλήσουμε για το ρατσισμό. -Τι είναι αυτό κύριε? -Μην μιλάς ρε αραπη όταν κάνω μαθημα! 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Ποιος δεν κατάλαβε στο μάθημα; Εγώ κύριε Ας πρόσεχες Ρε άι γαμήσου Τι είπες; Ας πρόσεχες.. 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 -Ελα κωστα τελικα ο γιαννης θα ερθει στην παρτουζα ? -Οχι -Γιατι ? -Λεει οποτε βρισκομαστε ειμαστε μονο αντρες -Μμμ δικαιολογιες 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Είδα τις αεροσυνοδούς να μοιράζουν δερμάτινα εσώρουχα, χειροπέδες και μαστίγια....... Πηγαίναμε για ανώμαλη προσγείωση 25 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 - Γιατί χωρίσατε; - Ασυμφωνία χαρακτήρων - Δηλαδή; - Δεν μπορούσε με τίποτα να καταλάβει τη διαφορά του ANSI από το Unicode 22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astrosunnefo Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 -Τι δουλειά κάνεις; -Στοιβάζω γλυκά!!! Εγώ μια φορά γέλασα. 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις