hackerW32 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 βλεπω πως μετα απο κατι "να κλεισει το ριμαδι" και τετοια ανεβηκε πολυ το τοπικ, γουσταρω φαση 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirate79 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 -Θελω να κανω μια αφιερωση στο σταθμο σας. -Ωραια.Ποιο τραγουδι; -Μην ξαναρθεις απο τι δουλεια δεν το αντεχω... -Που το αφιερωνετε; -Στο αφεντικο μου. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Ήταν ένας τύπος ο οποίος ήθελε να πηδήξει με αλεξίπτωτο..............Πήγε αγόρασε ένα και μπήκε σε ένα μπουρδέλο... 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Youtube σχολια σε hardware review του Linus. Γραφει ενας : '' I'm afraid to say what I'm thinking because people will say mean things to me, which really hurts my feelings.'' Σχεδον στο λεπτο απαντηση με 300 likes : '' Man up you pansy!'' 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 ντεν το καταλαβα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 ντεν το καταλαβα Ειναι ιδιωματισμοι. To man up,σημαινει ''δειξε θαρρος'' και το ''pansy'' ειναι υποτιμιτικη,υβριστικη λεξη που σημαινει ''φλουφλης'' η ''δειλος''. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalogeros Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Youtube σχολια σε hardware review του Linus. Γραφει ενας : '' I'm afraid to say what I'm thinking because people will say mean things to me, which really hurts my feelings.'' Σχεδον στο λεπτο απαντηση με 300 likes : '' Man up you pansy!'' Ειναι ιδιωματισμοι. To man up,σημαινει ''δειξε θαρρος'' και το ''pansy'' ειναι υποτιμιτικη,υβριστικη λεξη που σημαινει ''φλουφλης'' η ''δειλος''. 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stel106 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) -Α τι ωραίο σκυλάκι! Πως το φωνάζετε;-Στοπ.-Στοπ;;; -Ναι, είναι διασταύρωση Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2016 από stel106 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Είναι ένας Πάπας και πάει σε ένα μπουρδελο .τον βλέπει η τσατσα και λέει Ω πάτερ εσείς εδώ, πως και έτσι ; Να τόσο καιρό μπουχτίσαμε και θέλω λίγο να ξεδώσω Εντάξει πάτε πάνω στο β όροφο σας περιμένουν Πάει ο Πάπας στον όροφο ,και βλέπει μια δίμετρη κουκλάρα Το κάνουν,κατεβαίνει κάτω να πληρώσει ,και του λέει η Τσατσα Μας τι λέτε πάτερ εσείς να πληρώσετε ; Εμείς κανονικά θα Πρέπει να σας πληρώσουμε .οριστε πάρτε 100 ευρώ Τα παίρνει ο Πάπας,πάει πίσω ,βλέπει τον αρχιμανδρίτη και λέει Καλά πήγα στο μουρδελο και στο τέλος μου πλήρωσαν 100 ευρώ Σοβάρα; να πάω και γω Πάει Την άλλη μέρα στο μπουρδελο ,πάει στη τσατσα τα ίδια ,πάει πάνω βλέπει μια κοκκινομάλλα και τιαυτα,Πάει να πληρώσει ,και του λέει η τσατσα Μα τι λέτε αρχιμανδρίτη μου εσείς να πληρώσετε ; Εμείς θα πρέπει να σας πληρώσουμε.οριστε πάρτε 500 ευρώ, Τα παίζει ο αρχιμανδρίτης.πάει πίσω,βλέπει τον αρχιεπίσκοπο και λέει Καλά εκείνο το μπουρδελο που πήγα μου δώσε 500 ευρώ Πωπό τι λες τώρα ,θα πάω και γω Ε πάει την άλλη μέρα και ο αρχιεπίσκοπος ,τον βλέπει η τσατσα τα ίδια τον στέλνει πάνω στο β όροφο,εκεί βλέπει μια μελαχρινή, το κάνουν ξέρεις ,τι σου κάνω τι μου κανείς ,πάει στο τέλος να πληρώσει,και η τσατσα του λέει Μα τι λετε τώρα κύριε Αρχιεπισκοπε μου εσείς να πληρωσετε ;; Όχι εμείς πρέπει να σας πληρώσουμε ορίστε πάρτε 1000 ευρώ . Τα παίρνει όλο χαρά πάει να φύγει ,αλλά λίγο πονιρευεται ,και γυρνά στη τσατσα και λέει Να σας κάνω μια ερώτηση .γιατι εμείς οι ιερωμένοι που πήγαμε στο μπουρδελο αντί να πληρούσε μας πληρώσατε ;;; Ε να λέει η τσατσα θα σας πω .. ο πρώτος που ήρθε,τον κάναμε μια Μίκρη ηχογράφηση . Ο δεύτερος ε τον τραβήξαμε ένα μικρό βίντεο .. Και γω ;;; Λέει όλο απορία ο αρχιεπίσκοπος Ε εσείς ησασταν live στην τβ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Είναι ένας Πάπας και πάει σε ένα μπουρδελο .τον βλέπει η τσατσα και λέει Ω πάτερ εσείς εδώ, πως και έτσι ; Να τόσο καιρό μπουχτίσαμε και θέλω λίγο να ξεδώσω Εντάξει πάτε πάνω στο β όροφο σας περιμένουν Πάει ο Πάπας στον όροφο ,και βλέπει μια δίμετρη κουκλάρα Το κάνουν,κατεβαίνει κάτω να πληρώσει ,και του λέει η Τσατσα Μας τι λέτε πάτερ εσείς να πληρώσετε ; Εμείς κανονικά θα Πρέπει να σας πληρώσουμε .οριστε πάρτε 100 ευρώ Τα παίρνει ο Πάπας,πάει πίσω ,βλέπει τον αρχιμανδρίτη και λέει Καλά πήγα στο μουρδελο και στο τέλος μου πλήρωσαν 100 ευρώ Σοβάρα; να πάω και γω Πάει Την άλλη μέρα στο μπουρδελο ,πάει στη τσατσα τα ίδια ,πάει πάνω βλέπει μια κοκκινομάλλα και τιαυτα,Πάει να πληρώσει ,και του λέει η τσατσα Μα τι λέτε αρχιμανδρίτη μου εσείς να πληρώσετε ; Εμείς θα πρέπει να σας πληρώσουμε.οριστε πάρτε 500 ευρώ, Τα παίζει ο αρχιμανδρίτης.πάει πίσω,βλέπει τον αρχιεπίσκοπο και λέει Καλά εκείνο το μπουρδελο που πήγα μου δώσε 500 ευρώ Πωπό τι λες τώρα ,θα πάω και γω Ε πάει την άλλη μέρα και ο αρχιεπίσκοπος ,τον βλέπει η τσατσα τα ίδια τον στέλνει πάνω στο β όροφο,εκεί βλέπει μια μελαχρινή, το κάνουν ξέρεις ,τι σου κάνω τι μου κανείς ,πάει στο τέλος να πληρώσει,και η τσατσα του λέει Μα τι λετε τώρα κύριε Αρχιεπισκοπε μου εσείς να πληρωσετε ;; Όχι εμείς πρέπει να σας πληρώσουμε ορίστε πάρτε 1000 ευρώ . Τα παίρνει όλο χαρά πάει να φύγει ,αλλά λίγο πονιρευεται ,και γυρνά στη τσατσα και λέει Να σας κάνω μια ερώτηση .γιατι εμείς οι ιερωμένοι που πήγαμε στο μπουρδελο αντί να πληρούσε μας πληρώσατε ;;; Ε να λέει η τσατσα θα σας πω .. ο πρώτος που ήρθε,τον κάναμε μια Μίκρη ηχογράφηση . Ο δεύτερος ε τον τραβήξαμε ένα μικρό βίντεο .. Και γω ;;; Λέει όλο απορία ο αρχιεπίσκοπος Ε εσείς ησασταν live στην τβ αν τελειωνε διαφορετικα ισως να ηταν αστειο. Εκτος αν τελειωσε μεσα της και δε το πιασε κανεις 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 -ρε μωρο μου...μην μου στελνεις ολο μηνυματα baby & baby!θα τα δει καμια ωρα η γυναικα μου και θα τρεχω!-πω πω...εχεις δικιο!!!θες να τα σβησω;-καλα δεν πειραζει τωρα.... αστα αλλα σβησ'τα baby.. 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirate79 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 -Μου είπε οτι έγινα σαν βαρέλι...-Και εσύ τι εκανες ;;-Κυλησα έως το σπιτι.... 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Είναι αναίσθητος. - Σε λίγο θα είναι και άκαρδος.- Χαχαχαχα- Χαχαχαχα - Εντάξει ας σοβαρευτούμε, νυστέρι παρακαλώ. 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Runner25 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASFE Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 - Τι αμάξι έχεις Ηλία παιδί μου;- Εκατό φορές σου έχω πει κυρα-Βαγγελιώ!- Συγγνώμη παιδί μου, ξεχνιέμαι... - Ένα renault κυρα-Βαγγελιώ, ένα renault clio, renault. 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις