Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Πήγα σε ρομαντικό δείπνο και παρήγγειλα αμελέτητα. Αυτή δεν έτρωγε τίποτα. Της λεω: -Αγάπη μου, γιατί δεν τρως κάτι? Τσίμπα ένα αρχίδι. χαχαχαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
φραμπάλα Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Άλλαξε κανάλι ρεεεε. Εγώ, σε έναν γονδολιέρη στην Βενετία... Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2016 από φραμπάλα 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 και τελικα συνεχισε ευθεια γιατι δεν ηξερε ελληνικα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 -Σάρα; -Κωστή; 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alsakari Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Σου αρέσω? -Όχι -Με θες? -Όχι (φεύγει κλαίγοντας) -Στάσου δεν με ρώτησες αν σ αγαπάω -Μ αγαπάς? -Όχι 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 -Όχι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 -Ρε φίλε χαθήκαμε πάμε για καφέ. -Ρε συ δεν έχω λεφτά πάνω μου. -Ε και? Θα παραγγείλω μόνο για μένα. 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hliastsek Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Πήγα σε ρομαντικό δείπνο και παρήγγειλα αμελέτητα. Αυτή δεν έτρωγε τίποτα. Της λεω: -Αγάπη μου, γιατί δεν τρως κάτι? Τσίμπα ένα αρχίδι. Θα τσίμπαγε πιο μετα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliasjuve Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 -Ρε φίλε χαθήκαμε πάμε για καφέ. -Ρε συ δεν έχω λεφτά πάνω μου. -Ε και? Θα παραγγείλω μόνο για μένα. Καλά αυτό δεν το λες και ανέκδοτο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 για real life όμως αξιζει. δυστυχώς εμενα ολοι φιλοι μου ειναι λεφταδες οποτε δεν παιζει να το κανω.. πιο πιθανό να το κανουν αυτοι σε εμανα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xlemponiaris Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Απο μικρο παιδι 3 πραγματα μισουσα : -τους ψευτες-τη φασολαδα-τη Ρεαλ-και τη αριθμιτικη 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristos97 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Απο μικρο παιδι 3 πραγματα μισουσα : -τους ψευτες -τη φασολαδα -τη Ρεαλ -και τη αριθμιτικη Μαλλον και τη γραμματικη. Δεν ξερω, απλα λεω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Και τους τόνους. Both... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alsakari Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Πάει μία σαραντάρα με αρκετούς εραστές στην ζωή της στον γυναικολόγο.Κάθεται στο κάθισμα και ανοίγει τα πόδια.Κοιτάει ο γυναικολόγος και λέει:– Πώπω τι μεγάλο, πώπω τι μεγάλο, πώπω τι μεγάλο….– Εντάξει, λέει αυτή, το άκουσα γιατρέ δεν χρειάζεται να το επαναλαμβάνεις. Και λέει αυτός:– Μα μία φορά το είπα. Οι υπόλοιπες ήταν αντίλαλος … 22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 ελεος... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις