Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τρεις σκληροτράχηλοι καουμπόυδες κάθονταν ένα βράδυ γύρω από τη φωτιά και λέγανε ιστορίες για το πόσο σκληρόπετσοι και πόσο άφοβοι είναι.

Λέει ο πρώτος:

-Χθες που περπάταγα στο μονοπάτι του Νεκρού, από κάτω από μια πέτρα βγαίνει ένας κροταλίας 4 μέτρα .Τον αρπάζω, του δαγκώνω και του κόβω το κεφάλι και του ρουφάω όλο το δηλητήριο.Και όπως βλέπετε είμαι εδώ και σας το λέω.

-Αυτό δεν είναι τίποτα, λέει ο δεύτερος. Εγώ την περασμένη εβδομάδα πέρναγα έξω από τη φάρμα του Μπιλ. Εκείνη την ώρα το είχε σκάσει ένας ταύρος 250 κιλά, ο οποίος είχε σκοτώσει το Μπιλ,τη γυναίκα του και 3 περαστικούς. Εγώ τον αρπάζω από τα κέρατα, τον γυρνάω ανάποδα και του δένω τα πόδια για να μην πειράξει κανέναν άλλο.

Ο τρίτος παρέμενε σιωπηλός, σκαλίζοντας που και που τα κάρβουνα με το πουλί του.

• Like 21
  • Απαντ. 17k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

- Σας πληρώνουν στη δουλειά;

- Όχι

- Και γιατί πηγαίνεις;

- Για να μην ανάβω καλοριφέρ στο σπίτι...!!!

• Like 19
Δημοσ.

- Σας πληρώνουν στη δουλειά;

- Όχι

- Και γιατί πηγαίνεις;

- Για να μην ανάβω καλοριφέρ στο σπίτι...!!!

Σε λάθος section το πόσταρες...

• Like 3
Δημοσ.

Τρεις σκληροτράχηλοι καουμπόυδες κάθονταν ένα βράδυ γύρω από τη φωτιά και λέγανε ιστορίες για το πόσο σκληρόπετσοι και πόσο άφοβοι είναι.

Λέει ο πρώτος:

-Χθες που περπάταγα στο μονοπάτι του Νεκρού, από κάτω από μια πέτρα βγαίνει ένας κροταλίας 4 μέτρα .Τον αρπάζω, του δαγκώνω και του κόβω το κεφάλι και του ρουφάω όλο το δηλητήριο.Και όπως βλέπετε είμαι εδώ και σας το λέω.

-Αυτό δεν είναι τίποτα, λέει ο δεύτερος. Εγώ την περασμένη εβδομάδα πέρναγα έξω από τη φάρμα του Μπιλ. Εκείνη την ώρα το είχε σκάσει ένας ταύρος 250 κιλά, ο οποίος είχε σκοτώσει το Μπιλ,τη γυναίκα του και 3 περαστικούς. Εγώ τον αρπάζω από τα κέρατα, τον γυρνάω ανάποδα και του δένω τα πόδια για να μην πειράξει κανέναν άλλο.

Ο τρίτος παρέμενε σιωπηλός, σκαλίζοντας που και που τα κάρβουνα με το πουλί του.

Αυτό. Λίγο το δηλητήριο κροκόδειλου, λίγο ο ανορεξικός ταύρος, με κέρδισε.

• Like 2
Δημοσ.

είναι δυο αδερφές και την πίνουν, σε κάποια φάση τις πιάνει τρελή πείνα και πηγαίνουν στην κουζίνα, κάθονται να φάνε, έρχεται η μάνα τους και τους λέει

θέλετε μαύρο......

ή άσπρο

ψωμί;

Δημοσ.

Πάντα ήθελα να βγάλω ένα δικό μου ανέκδοτο

Αυτό ήταν, έτσι;

είναι δυο αδερφές και την πίνουν, σε κάποια φάση τις πιάνει τρελή πείνα και πηγαίνουν στην κουζίνα, κάθονται να φάνε, έρχεται η μάνα τους και τους λέει

θέλετε μαύρο......

ή άσπρο

ψωμί;

Δεν είναι καλό. Συνέχισε να προσπαθείς!

Δημοσ.

stavi θελεις πολυ πρακτις, με το καιρο θα σου ερθουν.

το ανεκδοτο που ειχα βγαλει καποτε το ειδα-ακουσα στον υπνο μου, ξύπνησα και το εγραψα σε ενα κομματι χαρτι για να μπορεσω να το μοιραστω και με τον υπολοιπο κοσμο. (το ειχα βαλει και πιο παλια)

πως λεγετε ο παπυρος απο την Ρωσια;

παπυρος λαρους

ξερω, ειναι μαλακια, αλλα ειναι δικια μου μαλακια :-)

• Like 1
Δημοσ.

BASED ON A TRUE STORY

οταν πηγαινα στο δημοτικο ειχα βγει στο προαυλιο ειχαμε διαλειμα.

και ειδα ενα αλλο παιδι να σκαβει.και πηγα και εσκαβα και γω.

και οι 2 σκαβαμε

και ειρθε ενα αλλο παιδι και μας ρωταει

γιατι σκαβετε;

και του λεει

Για να βρουμε τα παιδια της γης. ΝΤΟΙΝΓΚ

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...