Antwni Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Αντιγραφή από τον τοίχο ενός φίλου. Νευρικό γέλιο χτες , σήμερα ειμαι πιο χαλαρός... 1) Προσγειωνόμαστε και βλέπω μία δίμετρη να βγαίνει από το πιλοτήριο. Ρωτάω την αεροσυνοδό ποια είναι αυτή; Tο ----- που σας πέταγε μού απαντά μ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 παιζουμε κρεμαλα; κ εχει; +--------+ | | 0 | /|\ | / \ | | ========= 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 -Ο Ντα Βίντσι υπήρξε εμβληματική μορφή της αναγέννησης. -Τι λες ρε φίλε τώρα;;;......... -Έπαιζε ο Ντα Βίντσι στην Καρδίτσα ;;; http://www.anagenisi-karditsas.gr/en/ 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Μπάμπη, πού ήσουν τόσες ώρες;Στην απέναντι, τη βοηθούσα να ανεβάσει πάνω τον καινούριο της πίνακα..Και γιατί άργησες;Ε να, της τον κάρφωνα.. Γιατί με μπλόκαρες? Είμαι αγρότης. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bayern Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δυο ξανθιες στο ΑΤΜ Ξαφνικα γελαει η πρωτη.Την ρωταει.. -Γιατι γελας? -Εμαθα το pin σου.. -Και ποιο ειναι? -4 αστερακια ****... -χαχαχα λαθος 1774.. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alsakari Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Στην τράπεζα γίνεται ληστεία. Οι δυο ληστές με την απειλή των οπλών αναγκάζουν όλους τους πελάτες να πέσουν στο πάτωμα. Λεει ο ένας στον άλλον:-Ψάξ’ τους όλους!-Όλους;-Ναι ρε μαλακά, όλους!-Και τη γριούλα;-Ναι ρε μαλακά και τη γριούλα!-Τώρα γδύσε τους όλους!-Όλους;-Ναι ρε μαλακά όλους!-Και τη γριούλα;-Ναι ρε μαλάκα και τη γριούλα!Και τώρα στήσε τους να τους γα…σω!-Όλους;-Ναι, ρε μαλάκα όλους!-Και τη γριούλα;Πετάγεται και η γριούλα και λέει:-Ναι, ρε μαλάκα και τη γριούλα! 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Στο μάθημα της βιολογίας: -Tι είναι αυτό; -Μύκητας -Γιατί να μην κοιτάω; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
L0k0p0k013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Πόσο ζυγίζει ένας hipster; Ένα instagram. 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 -Δεν με αγαπας καθολου.. -Ρε μωρο μ τι ειναι αυτα που λες;; -Δεν με αγαπας καθολου,εισαι μαζι μου μονο κ μονο επειδη ο πατερας μου μου αφησε πολλα λεφτα -Ρε μωρο μου τι σε επιασε πρωινιατικα;Τι ανασφαλεια ειναι αυτη;;Οποιος κ αν σου αφηνε τα λεφτα, εγω παλι εσενα θα αγαπουσα -Ρε μαλακα ξεκολλα,δεν φτιαει μονο η Αννα που χωρισατε,σε εναν χωρισμο φταινε παντα κ οι δυο -Α μπραβο ρε μαλακα,αυτο λεω κ εγω...Αυτη κ η μανα της!!! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristos97 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 -Ένα χυμό θα ήθελα.-Φυσικό;-Τρίτο έτος. Πού το ξέρετε; 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Γιαούρτι από τα Lidl http://m.thebest.gr/news/view/380430 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Γιαούρτι από τα Lidl http://m.thebest.gr/news/view/380430 Πάλι τα Total της ΦΑΓΕ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Μόνο αν παντρευτώ θα βρω γκόμενα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 μπαινει μια παπια σε ενα μπαρ.ο μπαρμαν τη βλεπει και τις λεειτι θα παρεις;;Η παπια δεν απανταει γιατι.....ειναι παπια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alsakari Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Πάει ένας τύπος μέσα σε ένα σουβλατζίδικο και λέει στο μαγαζάτορα:- "Μια πίτα με γύρο."- "Στη σειρά σου!", του λέει ο μαγαζάτορας,μετρώντας αποδείξεις.Κοιτάζει αριστερά δεξιά μέσα στο μαγαζί ο τύπος, αλλά δεν βλέπει καθόλου κίνηση! Ούτε ένας δεν υπήρχε!Μετά από λίγο.- "Μια πίτα με γύρο ρε φίλε."- "Στη σειρά σου!", του λέει ξανά.Ξανακοιτάει αριστερά δεξιά, πάλι κανείς στο μαγαζί!Μετά από λίγο.- "Τι θα γίνει ρε φίλε η πίτα;"- "Στη σειρά σου!"- "Ε, είσαι πολύ μαλάκας!", του απαντάει ο τύπος.- "Επ, εσύ το είπες αυτό;"- " Συγγνώμη,απ’ όλους εδώ μέσα εμένα άκουσες;" 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις