xristos97 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 -Μωρό μου... Θέλω... - Τι θες ; - Είμαι ντροπαλή... -Πες μου βρε κουτο - Θέλω ένα πουλί από αυτό που δεν πεταει - Πιγκουίνο θες; 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koularasss Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 ...η υπέρτατη στιγμή που ο Ντι Καπριο συνειδητοποιει ότι το Όσκαρ το κέρδισε στις 29 Φεβρουαρίου και θα μπορεί να το χαίρεται μόνο κάθε τέσσερα χρόνια... 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 ...η υπέρτατη στιγμή που ο Ντι Καπριο συνειδητοποιει ότι το Όσκαρ το κέρδισε στις 29 Φεβρουαρίου και θα μπορεί να το χαίρεται μόνο κάθε τέσσερα χρόνια... 28 δεν ήταν στο Αμέρικα; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Μην ξεχάσετε να βάλετε μάρτη σήμερα. Δίνει +5 στην αντηλιακή προστασία για όλο το μήνα! 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
L0k0p0k013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Ήπια ένα ποτό χθες τόσο μπόμπα, που φεύγωντας έδωσα στον μπαρμαν την κάρτα της Shell να μου περάσει τους πόντους. 28 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0s4 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Στο επόμενο ταξίδι του Τσίπρα στην Ευρώπη να κλείσουμε κ εμείς τα συνορα να τους μείνει,για να μάθουν... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 - Η Άνοιξη είναι η εποχή των ερωτευμένων. Έχεις σχέση;- Τρεις φορές σήμερα... 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
discoboyminimal Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 - Η Άνοιξη είναι η εποχή των ερωτευμένων. Έχεις σχέση; - Τρεις φορές σήμερα... EEE ?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 EEE ?! Έχεις (σ)χέσει; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristos97 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 -Γεια σου-Γεια-Πώς σε λένε? -Colgate....-Έχεις το όνομα από εκείνο το προϊόν-Έχεις δίκιο είπε εκείνη και άρχισε να κλαίει-Είπα κάτι που δεν έπρεπε?-Μα καλά δεν κατάλαβες?-Τι να καταλάβω? -Είμαι η Colgate sensitive 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 μπορει να σας φανει μαλακία αλλα: Μιλανε δυο τυποι -ρε ο γιωργος ειναι πολυ μαλακας -ελα ρε, γιατι το λες -ρε εγινε πρωταθλημα θεσσαλονικης στην μαλακια και βγηκε πρωτος -ελα ρε, σοβαρα? -ειναι τοσο μαλακας που εγινε πρωταθλημα βορειου ελλαδος στην μαλακια και βγηκε πρωτος -αντε ρε -μιλαμε για τετοιον μαλακα που εγινε πανελλαδικο μαλακιας και βγηκε πρωτος -αληθεια? -λεμε ειναι τοσο μαλακας που εγινε πανευρωπαϊκο μαλακιας και βγηκε πρωτος -πλακα κανεις -ειναι τοσο μαλακας που εγινε παγκοσμιο μαλακιας και βγηκε δευτερος -γιατι δευτερος ρε? -γιατι ειναι μαλακας.. 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anwnymh29 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Ήρθε κι ένας Κινέζος σήμερα,του έστυψα χυμό πορτοκαλι, βρήκε ενα μυγάκι μέσα και μου ζήτησε την συνταγή. 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 ο μιστερ μυγακι ηταν? 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 ο αστειος ξερω εγω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Αντιγραφή από τον τοίχο ενός φίλου. Νευρικό γέλιο χτες , σήμερα ειμαι πιο χαλαρός... 1) Προσγειωνόμαστε και βλέπω μία δίμετρη να βγαίνει από το πιλοτήριο. Ρωτάω την αεροσυνοδό ποια είναι αυτή; Tο ----- που σας πέταγε μού απαντά 2) Ετοιμάζομαι να πετάξω με ryanair και σκέφτομαι ότι σε περίπτωση ατυχήματος το "τζάμπα πήγε" θα είναι κυριολεξία 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις