agrio.imeros Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Όταν πεθάνει ο Παπακαλιάτης θα πάει στου διαόλου τη μάνα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 How do you make holy water? You boil the hell out of it. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enterhere Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Μια γκόμενα στο καφενείο ενός ορεινού χωριού: -Ένα φραπουτσίνο θα ήθελα παρακαλώ. Και ο καφετζής: -Δεν γίνεται μαντάμ, μας έχει χαλάσει η φραπουτσομηχανή.... 23 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 -Μπορείτε να μην πηδιεστε μπροστά μου?-Μα γιατί?-Δεν μου αρέσει η στάση σας απέναντι μου... 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 τι κοινο εχει μια που@#@ και ενας χρηστης του facebook??και οι δυο σε κανουν Like :fear: :cool: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 - Καλημέρα σας, παρακαλώ - Ένα φρέντο καπουτσίνο σαντυγί κι ένα γιαουρτάκι με μέλι-φρούτα- Να σας τυλίξω και κωλόχαρτο ή θα χεστείτε πάνω σας? 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GabrielConnor Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 -Θες να δούμε ταινία? -Αμέ, ποιά? -Τα σαγόνια του καρχαρία. -Τι υπόθεση έχει? -Για ένα άλογο που θέλει να γίνει τραγουδιστής ------------------------------------------------------------------- - Έλα τι κάνεις, μπορείς να μιλήσεις ? - Γυρίζω μια ταινία τώρα - Καλά πότε έγινες σκηνοθέτης ? - Στο DVD club βρε τούβλο /Pedantic mode ON Λογικό να νομίζει πως έγινε σκηνοθέτης καθώς του είπε γυρίζω μια ταινία αντι για επιστρέφω μια ταινία /Pedantic mode OFF Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
testtesttest Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 δεν ειπε "σκηνοθετω μια ταινια" mr Pedantic 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hades21 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 - Γιατρέ μου έχω αμνησία - Τι έχεις; - Τι έχω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 - Πήγα να πετάξω τα σκουπίδια και πετάχτηκε μια γάτα από μπλε κάδο!- Oικολόγατα... 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
groot Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 /Pedantic mode ON Λογικό να νομίζει πως έγινε σκηνοθέτης καθώς του είπε γυρίζω μια ταινία αντι για επιστρέφω μια ταινία /Pedantic mode OFF Με αυτό το mode, έπρεπε να πει: Με στυλό/μολύβι, με τα πλήκτρα rewind/fast forward ή με κάποιο μηχάνημα; Επίσης, θα μπορούσε να αναφέρεται σε κάθε είδους ταινία, αλλά για χάρη παραδείγματος θεωρούμε μαγνητοταινία. Γιατί, με pedantic mode, η λέξη "ταινία" αναφέρεται στην actual μαγνητοταινία μέσα στο casing της που οι περισσότεροι λέμε "κασέτα" (ιταλικό γλωσσό-δάνειο) και το γυρίζω σημαίνει ότι την γυρίζει γύρω από κάτι (ή από το κέντρο της εάν λείπει το "κάτι" από την πρόταση). Άρα, πήγες για μαλλί και βγήκες κουρεμένος 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 -Τι κάνεις εκεί; -Ισιώνω το 3.14 -Γιατί; -Γιατί ίσιο π εiναι χρυσός. 21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 -Τι κάνεις εκεί; -Ισιώνω το 3.14 -Γιατί; -Γιατί ίσιο π εiναι χρυσός. πωωωωωω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 - Έχετε κολάν XXL; - Ναι βεβαιως - Γιατί; 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos_12345 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 - Έχετε κολάν XXL; - Ναι βεβαιως - Γιατί; Για τον Πανούση. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις