Δημοφιλής ανάρτηση DhZou Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 ένα ζευγάρι κάνει σεξ και ο άντρας τελειώνει στο πρόσωπο της γυναίκας.. - αχ, αγάπη μου, δώσε μου μια πετσέτα να τα σκουπίσω..- άστα να τρέξουν λιγο, αγάπη μου.. ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ !!! 67 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parlapipas25 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 ένα ζευγάρι κάνει σεξ και ο άντρας τελειώνει στο πρόσωπο της γυναίκας.. - αχ, αγάπη μου, δώσε μου μια πετσέτα να τα σκουπίσω.. - άστα να τρέξουν λιγο, αγάπη μου.. ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ !!! 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
curiositykilledme Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Έκανα μπάνιο, έβαλα κολόνια, έσβησα τα φώτα, άναψα κεριά, έστρωσα ροδοπέταλα και περιμένω την πίτσα.. 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Έκανα μπάνιο, έβαλα κολόνια, έσβησα τα φώτα, άναψα κεριά, έστρωσα ροδοπέταλα και περιμένω την πίτσα.. Η πίτσα αντίθετα από τις γυναίκες σε δέχεται όπως είσαι χωρίς παράπονα, δεν χρειαζόταν να κάνεις τίποτα από όλα αυτά. Εγώ προσωπικά θα έκανα μόνο το μπάνιο πρώτα για να χαλαρώσω λίγο και να την φάω με την ησυχία μου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Η πίτσα αντίθετα από τις γυναίκες σε δέχεται όπως είσαι χωρίς παράπονα, δεν χρειαζόταν να κάνεις τίποτα από όλα αυτά. Εγώ προσωπικά θα έκανα μόνο το μπάνιο πρώτα για να χαλαρώσω λίγο και να την φάω με την ησυχία μου. Και δε φτυνεις τριχες οταν τρως 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 -Τι έγινε ρε φίλε γαμάς καθόλου ? -Ναι ρε φίλε κάθε μέρα κουλός είμαι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the other one Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 - Μαμά εσύ τι ήθελες αγόρι ή κορίτσι; - Εγώ ταινία ήθελα να δω... 21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 - Μπαμπά εσύ τι ήθελες αγόρι ή κορίτσι; - Εγώ να περάσω καλά ήθελα... Fixed 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 yeahh bitch i'm back. yeaaaaah \ swf http://thebest404pageever.com/swf/yeehaw.swf'>http://thebest404pageever.com/swf/yeehaw.swf'>http://thebest404pageever.com/swf/yeehaw.swf http://thebest404pageever.com/swf/yeehaw.swf http://thebest404pageever.com/swf/yeehaw.swf Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και του λέει– Αγάπη μου είδα ένα καταπληκτικό όνειρο: ήταν λέει του Αγίου Βαλεντίνου σαν σήμερα και μου χάρισες ένα μαργαριταρένιο κολιέ. Κατά τη γνώμη σου τι σημαίνει αυτό;– Θα το μάθεις το βράδυ!! της λέει ο άντρας.Το βράδυ γυρίζει με ένα δώρο σε πακέτο. Το δίνει στη γυναίκα του η οποία είναι τρισευτυχισμένη. Ανοίγει ανυπόμονα το περιτύλιγμα και ανακαλύπτει… ένα βιβλίο με τίτλο «η ερμηνευτική των ονείρων». 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 -Για την παραγγελία πήρα.... -Έφυγε το παιδί φίλε -Συλληπητηρια παιδιά και συγγνώμη... 23 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Ο άλλος πήδηξε 17χρονη χωρισμένη με παιδί στο χωριό. Και milf και teen και amateur και housewife ο αληταράς ο Μπράζερ. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enterhere Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 -Πάτερ είμαι αμαρτωλός, αυνανίζομαι τουλάχιστον 5 φορές την ημέρα...!!! -Να το μειώσεις τέκνον μου, γιατί η μαλακία τυφλώνει... Εδώ είναι ζαχαροπλαστείο...!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 - Ρε συ, θα μου πεις πως λέγονται οι πάπιες στα αγγλικά; - Ducks. - ..Οκ περιμένω.... - Ducks σε λέω ρε. - Τι ντάξ ρε μαλάκα, θα με πεις να τελειώνουμε; 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Σε μαγαζί με εκκλησιαστικά είδη:- Καλημέρα σας, θα ήθελα ένα καντήλι για το σπίτι.- Βεβαίως... γαμώ το σπίτι σου!- Ευχαριστώ, γεια σας. τζήζους, δεν περίμενα ποτέ ότι θα γελάσω με τέτοιας τεχνοτροπίας ανέκδοτο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Ο άλλος πήδηξε 17χρονη χωρισμένη με παιδί στο χωριό. Και milf και teen και amateur και housewife ο αληταράς ο Μπράζερ. και τωρα πρωταγωνιστει ο ιδιος σε bdsm γυρισμενο σε ενα κελι. Και anal, και γκει, και amateur, και bondage. -Για την παραγγελία πήρα.... -Έφυγε το παιδί φίλε -Συλληπητηρια παιδιά και συγγνώμη... μετα απο λιγο χτυπαει το κουδουνι -Θαυμα θαυμα!! Μου ηρθε ζεστη η πιτσα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις