φραμπάλα Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Σορυ αλλα νομιζω οτι κι εσεις θα σιχαινοσασταν μια τετοια γυναικα. Επειδη θελει να την βλεπουν ολοι πως πηδιεται την κανει θελκτικη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios_geo Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Σορυ αλλα νομιζω οτι κι εσεις θα σιχαινοσασταν μια τετοια γυναικα. Επειδη θελει να την βλεπουν ολοι πως πηδιεται την κανει θελκτικη; Ναι, αλλά κούρασες όμως. Εδώ είναι ανέκδοτα. 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Καλα λες Μαριε, αλλα να πω κατι τελευταιο για να καταλαβει η φραμπαλα. Στους αντρες αρεσει το σεξ και ειμαστε visual ανθρωποι, και τα πορνο συνδυαζουν και τα δυο. Αν η πορνοσταρ ειναι του στιλ γυναικας που μας αρεσει τοτε ακομα καλυτερα, γιατι ο εγκεφαλος κατα καποιο τροπο μας ξεγελαει να νομιζουμε οτι κανουμε εμεις σεξ μαζι τους και αυτο ειναι που ειναι εθιστικο. Δεν εχει να κανει με το ποσους πηγαινει η καθε πορνοσταρ, και ουτε μας νοιαζει, αλλα οτι ζουμε μια φαντασιωση βλεποντας τη γυναικα που θεωρουμαι ωραια να ειναι γυμνη και να κανει σεξ. Ειναι σα να βλεπεις εσυ μια ρομαντικη ταινια με τον μπρατ πιτ. Περιμενω να παρω oculus rift πως και πως, εχω ενα 18χρονο ξανθο και πρεπει με καθε τροπο να περασει το μαθημα, αλλα δε διαβαζει καθολου και ολο με κοντα σορτσακια μου ρχετε στη ταξη. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tragic! Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Επειδή το ευτελίσαμε το θέμα δηλαδής χώμα το καναμε, στο πορνό βλέπεις μια ωραία γυναίκα να κάνει σεξ και σου αρέσει ένα παιχνίδι φαντασίας είναι τίποτα παραπάνω. Τώρα τα φεμινιστικά τύπου εξευτελισμός, προσβολή κατά του γυναικείου φύλου και τα περί ανθρώπινης αξιοπρέπειας ας απασχολήσουν αυτή που ανοίγει τα πόδια της όχι αυτόν που την κοιτάζει. Στον κάθε άνθρωπο δίνονται επιλογές, αυτή επιλέγει να κάνει σεξ ουσιαστικά δημοσίως κι εγώ επιλέγω να τραβήξω μια πυχτή επάνω σε αυτό και κανείς δεν είναι υπόλογος για τίποτα και σε κανέναν. Εφόσον κάποια κάνει κάτι με τη θέληση του δε νιωθω τύψεις να την παρακολουθήσω όπως θα ένιωθα σε έναν βιασμό, μια δολοφονία, μια αυτοκτονία, κάποιον ξυλοδαρμό ή οτιδήποτε δε θα με έλκυε να παιξω μαλακία τέλος πάντων. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 -Γιατρέ δεν ακούω καλά.-Στα αρχίδια μου.-ΤΙ ΕΙΠΕΣ;-Τι άκουσες;-"Στα αρχίδια μου"!-Μια χαρά ακούς, 50€ 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
φραμπάλα Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Ναι, αλλά κούρασες όμως. Εδώ είναι ανέκδοτα. ναι σόρυ αλλά εσείς απαντάτε για αυτό και ανταπαντώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_gr1 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 καποια εδω μεσα ειχε ξαναξεκινησει πολεμο παλιοτερα (και στο ιδιο thread?! νομιζω) κατα των γυναικων που ντύνονται ελαφρα. γιατι τοσο μισος?! update. γυρνωντας μορφωμενος απο μια απλη αναζητηση στο google , εμαθα οτι το max των παρτενερ μιας πορνοσταρ ειναι καπου στους 100 διαφορετικους. υπαρχουν αλλες που γυρνανε ταινιες με 1-2 συγκεκριμενους, και αλλες παλι δεν ξεπερνουν τους 20. οποτε , δεν μου φαινεται και τοσο κακο (XAXXAXA) Χωρια που κάνουν και εξετάσεις πιο πριν 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgolavos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Είναι στα ερείπια ενός κτιρίου, μετά από μεγάλο σεισμό, ένα Κινέζος βουδιστής ,ένας Τούρκος μουσουλμάνος και ένας Έλληνας χριστιανός.... Τα συνεργεία πρώτα ανασύρουν τον βουδιστή αλλά με κομμένα τα πόδια του. -Δόξα στον Βούδα που είμαι ζωντανός έστω και χωρίς πόδια, μονολογεί ο βουδιστής... Μετά βγαίνει και ο Τούρκος χωρίς χέρια. -Δόξα στον Αλλάχ που ζω έστω και χωρίς χέρια, δοξάζει ο μουσουλμάνος... Βγαίνει μετά και ο Έλληνας χωρίς να έχει πάθει τίποτα. Αφού ξεσκονίζει λίγο τα ρούχα του λέει: . -Το Χριστό μου, την Παναγία μου... παραλίγο να σκοτωθούμε!!! 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 πως λεγεται ο σωματοφυλακας που τρακαρε;;σωματοτυφλακασ :X 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 -Τι θα κανείς του Αγίου Βαλεντίνου? -Εκλογές -Ρε Αλέξη, φύγε από την γραμμή 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onty Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 -Μετα απο τοσο καιρο που γνωριζόμαστε θελω να μην εχουμε κανενα μυστικο! -Συμφωνω!! -Ωραια τοτε θελω να σου πω κατι .. -και εγω...ας το πουμε μαζι..1,2,3 -ειμαι εγκυος! -ειμαι στειρος! 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgolavos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Σε μαγαζί με εκκλησιαστικά είδη: - Καλημέρα σας, θα ήθελα ένα καντήλι για το σπίτι. - Βεβαίως... γαμώ το σπίτι σου! - Ευχαριστώ, γεια σας! 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alsakari Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 ΜΕΡΑ 1ηΕίναι νύχτα. Χάσαμε την κόρη του αρχηγού.Την έψαχνε όλο το χωριό.Τελικά την βρήκαμε μέσα στο δάσος.Για τιμωρία, της εκανε σεξ όλο το χωριό.ΜΕΡΑ 2ηΕίναι νύχτα. Χάσαμε την κόρη του μάγου.Την έψαχνε όλο το χωριό.Τελικά την βρήκαμε μέσα σε μια σπηλιά.Για τιμωρία, της εκανε σεξ όλο το χωριό.ΜΕΡΑ 3ηΕίναι νύχτα. Χάθηκα. Φοβάμαι... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0s4 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Ποιό νησί έχει τα φθηνότερα έπιπλα? Η Κεα 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Σε μαγαζί με εκκλησιαστικά είδη: - Καλημέρα σας, θα ήθελα ένα καντήλι για το σπίτι. - Βεβαίως... γαμώ το σπίτι σου! - Ευχαριστώ, γεια σας! Το διαβασα χθες, δεν το καταλαβα. Μπηκα τωρα, το καταλαβα. Επρεπε να περασει η μερα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις