Alex-V Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Εγω το εχω στο μυαλο μου αλλιως.Και με 100 διαφορετικους να εχει παει μια πορνοσταρ το θεωρω φυσιολογικο αν σκεφτεις οτι ειναι η δουλεια της . απο την αλλη αν σκεφτεις την κοπελα της διπλανης πορτας που ειναι τουμπανο και καθε 3 μηνες αλλαζει γκομενο χωρις ναναι επαγγελμα της,ανετα μεχρι τα 30 εχει παει με 40-50 διαφορετικους. Οποτε η αναλογια αυτη δειχνει αν ειναι πιο σιχαμερη η πορνοσταρ η μια καθημερινη γκομενα που μετραει και ειναι φιλοτιμη..με οτι της γυαλησει Ωραιοοοοοοοοοοος! ++++++ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios_geo Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 πώς σας αρέσουν οι πορνοστάρ τόσο πολύ, δεν μπορώ να καταλάβω δεν είναι σιχαμένες όταν έχουν πάει με 3000 άντρες; Προτιμώ κυρά Σούλα, τρίχες παντού και διαρκώς πονοκέφαλο. Όταν τύχει και σου φεξει, νεκρή στο κρεβάτι και ατάκες αχ καλέ μη έτσι, τί με πέρασες... 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xpapias Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 πώς σας αρέσουν οι πορνοστάρ τόσο πολύ, δεν μπορώ να καταλάβω δεν είναι σιχαμένες όταν έχουν πάει με 3000 άντρες; Ρε συ Φραμπάλα σε φανταζομαι καπως ετσι: Χωρίς παρεξήγηση! 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parlapipas25 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Ρε συ Φραμπάλα σε φανταζομαι καπως ετσι: Χωρίς παρεξήγηση! Την φανταζεσαι GILF δηλαδη; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Την φανταζεσαι GILF δηλαδη; NOOOOOOOOOOO Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 εγω την φανταζομαι ετσι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DhZou Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ έτσι: 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idomeneas7 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 H Ροζίτα Σώκου είναι πολύ απελευθερωμένη πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hliastsek Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Καπου στην αγγλια: -Πως πηγες χθες σπιτι...Μαρια...;;-Με ταξι..-Αφου δεν ειχες λεφτα... 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
testtesttest Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Καπου στην αγγλια: -Πως πηγες χθες σπιτι...Μαρια...;; -Με ταξι.. -Αφου δεν ειχες λεφτα... καποιος δεν το επιασα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyberrobot Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 ψάξε "fake taxi" 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panoslastinellis Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Καπου στην αγγλια: -Πως πηγες χθες σπιτι...Μαρια...;; -Με ταξι.. -Αφου δεν ειχες λεφτα... Μόνο για "γνώστες" φάση 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
testtesttest Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 α σορρυ δεν βλεπω τσοντες καντε λαικ ειναι ανεκδοτο 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tragic! Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 ΕΕ ΒΛΑΧΟΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση xristos97 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 -Ένα τοστ παρακαλώ...-Καπνιστή γαλοπούλα? -Φλογισμένε βούβαλε??Κι έτσι, δυο φίλοι ινδιάνοι, ξανάσμιξαν... κλαμα 30 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις