Zus Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Όταν έριχνε τέτοιες μπιστολιές η Λαίδη, το Ναταλάκι δεν ήταν ούτε στα @@ τού μπαμπά του... Γιατί είμαι σίγουρος ότι απλά τρολάρει και μάλλον τσιμπήσατε? Αυτό πιστεύω ειναι καλύτερο :-) Τι θα θέλατε? 'Ενα τοστ με γαλοπούτλα και μερέντα, αψητο Η μερέντα να είναι γλυκιά σαν εμένα? Ναί, και η γαλοπούλα ωμή σαν την πούτσα μου. :ph34r: :ph34r: Κακή παραλλαγή η παραπάνω. Το original - Τι θα πάρει ο κύριος? - Ένα φραπέ - Πώς τον πίνει ο κύριος? - Γλυκό με γάλα - Γλυκό σαν κι εμένα? - Ναι και μεγάλα σαν τα @@ μου 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 -Άσε πονάω ολόκληρη -Ζούμπα; -Τούμπα 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DYEL Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 dark joke alert! πλακα κανω δε βαζω σποιλερ να το διαβασετε ολοι! Μιλουσα με την ανηλικη γειτονισσα μου και μου ειπε πως της αρεσουν πολυ τα ufo και οι εξωγηινοι. το οποιο ειναι πολυ καλο γιατι αυριο θα απαχθει. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δείγμα γαλλικής φινέτσας : Κοκό ΣανέλΔείγμα ελληνικής φινέτσας : Κοκό Ρέτσι 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση Anorymous Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 -Ο σκύλος σας ειναι επιθετικός ?-Όχι δεξί μπακ. 37 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnpapoulias Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 -Ο σκύλος σας ειναι επιθετικός ? -Όχι δεξί μπακ. Κάθε φορά που διαβάζω ανέκδοτο του Anorymous σκέφτομαι να το λέει το άβαταρ του οπότε αμέσως κερδίζει πόντους και like... 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 -Εχτες γνωρισα εναν υπεροχο αντρα,μορφωμενο κ με σπουδες στο εξωτερικο -Που τελειωσε ;; -Στο στηθος μου αλλα τι σχεση εχει αυτο;;; 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Κάθε φορά που διαβάζω ανέκδοτο του Anorymous σκέφτομαι να το λέει το άβαταρ του οπότε αμέσως κερδίζει πόντους και like... χαχα τυχαια εβαλα την φωτο στο αβαταρ Και εγω παντως οσες φορες και αν δω καλυβατση να λεει ατακες απο αμαν λιωνω Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2016 από Anorymous 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koulislefkada Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 πως λεγεται ο πορωμενος γιαπωνεζος φασιστας????hondikos ! ! ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 πως λεγεται ο που@#@# στα ισπανικα;;για τις φουστες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgolavos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Πήγα στο ψυγείο κι άρχισα να τραμπουκίζω ένα αυγό κι αυτό δεν έκανε τίποτα καθόταν εκεί ακούνητο. Τελικά το αυγό έκανε την κότα. 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickelodeon Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 -Tα χαρτιά σου... -Έλληνας είμαι... -Πόσα ΤΕΙ έχει η Eλλαδα; -Ντώντεκα και ζουν στο Όλυμπο. Ήταν ένας Αλβανός και λέει το εξής ανέκδοτο. "Μπαίνει ένας αστυνομικός σε λεωφορείο να ψάξει γκια μετανάστες - Τα χαρτιά σου - Έλληνας είμαι - Πες γκάλα - Γκάλα - Οκ Πάει στον ντίπλα - Τα χαρτιά σου - Έλληνας είμαι - Πες γκάλα - Γκάλα - Κατέβα." 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Right in the childhood -Είναι μακριά παπαστρούμφ; -Και χοντρή 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
φραμπάλα Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 dark joke alert! πλακα κανω δε βαζω σποιλερ να το διαβασετε ολοι! Μιλουσα με την ανηλικη γειτονισσα μου και μου ειπε πως της αρεσουν πολυ τα ufo και οι εξωγηινοι. το οποιο ειναι πολυ καλο γιατι αυριο θα απαχθει. what? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsioudiver Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Right in the childhood -Είναι μακριά παπαστρούμφ; -Και χοντρή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις