xristos97 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Απο το ποστ #4734: Μπαίνω στο ασανσέρ κοιτάζομαι στον καθρέφτη και λέω ''Εσύ αγόρι μου θα πας πολύ ψηλά'' και πατάω τον έκτο. 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Απο το ποστ #4734: Μπαίνω στο ασανσέρ κοιτάζομαι στον καθρέφτη και λέω ''Εσύ αγόρι μου θα πας πολύ ψηλά'' και πατάω τον έκτο. εχει ξαναμπει υπαρχει το αντιστοιχο με καμια φορα καθομαι στον υπολογιστη μου και σκεφτομαι οτι ειμαι πολυ μπροστα. μετα παω την καρεκλα λιγο πισω και ειμαι οκ. εχει ξαναμπει εχει ξαναμπειception 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Όταν έριχνε τέτοιες μπιστολιές η Λαίδη, το Ναταλάκι δεν ήταν ούτε στα @@ τού μπαμπά του... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 αυτη ξανθια δεν ειναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgolavos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Ο Βαν Γκογκ ήταν πολύ μπροστά απ' την εποχή του. Έκοψε τ' αυτί του έναν αιώνα πριν τραγουδήσει ο Σταν. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superuser Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Είναι κι αυτός ο φόβος που με κυριεύει ώρες ώρες ότι μπορεί να ληστεψουν κ να σκοτωσουν την πεθερά μου.. . που μένει μόνη της στην Παπάφη 147 στον 2ο όροφο πρώτο διαμέρισμα αριστερά....κ το πισω παραθυρο δεν κλεινει καλα .. ------------------------------------------ Δώρο λέει με τον ντολμαδοπαρασκευαστή και η σφήνα-συναγερμός πόρτας.. Ότι τι δηλαδή???? Μην έρθουν και μας τον κλέψουν?? 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση the other one Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Γιατί τα megabyte του κινητού τελειώνουν γρήγορα;; Γιατί όλοι τα θεωρούν δεδομένα! 30 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 -Της είπε ότι θα την πάει Παρίσι και τον πίστεψε. -Τόσο αϊφελής είναι.. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristos97 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 -Δεν είσαι πια αστείος.-Το ξέρω. Έπλενα τα δόντια μου με Oral B.-Και;-Helloooo. Αφαιρεί την πλάκα!! 28 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bade Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Αυτό πιστεύω ειναι καλύτερο :-) Τι θα θέλατε? 'Ενα τοστ με γαλοπούτλα και μερέντα, αψητο Η μερέντα να είναι γλυκιά σαν εμένα? Ναί, και η γαλοπούλα ωμή σαν την πούτσα μου. :ph34r: :ph34r: 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 -Έχετε λίγο χρόνο...-Ναι γιατρέ, πείτε μου.-Δεν ήταν ερώτηση. 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 - Τι δώρο θα μου πάρεις στις 14 Φλεβάρη;- Επιγονατίδες.- Μα δεν παίζω βόλεϊ.- Όχι, δεν κατάλαβες ... 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirate79 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 - Κλαις???- Ναι...- ..........- Δεν θα με ρωτήσεις γιατί???- Γιατί κλαις?- Άσε με... 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimmys Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 - Τέρμα.... δε θα ξαναπάς λαϊκή.... Κουνουπίδι δε σου είπα? - Ρε Μαιρούλα... τα μπερδεύω αυτά... - Ναι ρε Γιώργο... αλλά αυτά είναι σουβλάκια! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις