Superuser Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Στο αεροδρόμιο: -1 τοστ, 1 πίτσα, 1 Coca-Cola και 1 φυσικό χυμό. -Ορίστε Κύριε.. -Τι χρωστάω ρε φιλαράκι; -Άσε το νεφρό σου και είμαστε εντάξει 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Στο αεροδρόμιο: -1 τοστ, 1 πίτσα, 1 Coca-Cola και 1 φυσικό χυμό. -Ορίστε Κύριε.. -Τι χρωστάω ρε φιλαράκι; -Άσε το νεφρό σου και είμαστε εντάξει Η πιτσα ειναι ετοιμη, η κολα ετοιμη. Ε ενα τοστ και ο φυσικος ειναι η δουλεια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Η πιτσα ειναι ετοιμη, η κολα ετοιμη. Ε ενα τοστ και ο φυσικος ειναι η δουλεια. Και αν έχεις επαγγελματική συσκευή στυψίματος με αυτόματο τροφοδότη πορτοκαλιών, τότε δεν είναι ούτε το στύψιμο δουλειά, το on πατάς και περιμένεις 1-2 λεπτά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Και αν έχεις επαγγελματική συσκευή στυψίματος με αυτόματο τροφοδότη πορτοκαλιών, τότε δεν είναι ούτε το στύψιμο δουλειά, το on πατάς και περιμένεις 1-2 λεπτά. Ουτε το τοστ ειναι πολυ δουλεια, εκτος αν παραγγειλει καποιος εγω ακομα μετραω Το κολπο ειναι να μετρησεις μια και να τη πολλαπλασιασεις με τον αριθμο των υπολοιπων 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Στο αεροδρόμιο: -1 τοστ, 1 πίτσα, 1 Coca-Cola και 1 φυσικό χυμό. -Ορίστε Κύριε.. -Τι χρωστάω ρε φιλαράκι; -Άσε το νεφρό σου και είμαστε εντάξει Ειπα να μην σπαμαρω άλλα γράφετε ολοι ας γράψω και εγω μια άλλη version Στο αεροδρόμιο: -ενα τοστ, ενα πίτσα, ενα Coca-Cola και ενα φυντικό χυτό. -Ορίστε Κύριε.. -Τι χρωτάω ρε παιντί; -Άσε το νεφρό σου και είμαστε εντάξει Οι σφαλιάρες με το μαλακό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) ντε το καταλαβε αυριο φευγω παλι, εχω δυο εβδομάδες ακομα θητεία, σας το λεω για να μην νομίζετε οτι πέθανα και με ψαχνετε Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2016 από hackerW32 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 ντε το καταλαβε αυριο φευγω παλι, εχω δυο εβδομάδες ακομα θητεία, σας το λεω για να μην νομίζετε οτι πέθανα και με ψαχνετε Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σου συμβεί σε δύο εβδομάδες. Ειδικότερα αν σκοράρει ο Ράμσει 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 - Άστα λα βίστα φίλε.!- Δεν ξέρω αδερφέ. εγώ τα windows 7 έχω. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parlapipas25 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 -Tα χαρτιά σου...-Έλληνας είμαι...-Πόσα ΤΕΙ έχει η Eλλαδα; -Ντώντεκα και ζουν στο Όλυμπο. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Ηταν ο τοτος στο σχολειο σηκωνει η δασκαλα το γιαννη στον χαρτη και του λει η δασκαλα που ειναι η αμερικη και δειχνει ενα σημειο στο χαρτη.Μετα η δασκαλα σηκωνει τον τοτο και του ρωταει ποιος ανακαλυψε την αμερικη?Ο τοτος απανταει οτι ο γιαννης ανακαλυψε την αμερικη 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redhotstef Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Μία μέρα καθόταν στην αυλή ο παππούς μαζί με τον εξάχρονο εγγονό του και χαζεύανε. Κάποια στιγμή ο παππούς βγάζει ένα μπουκάλι κρασί και τραβάει μία γουλιά. Βλέποντας αυτό ο πιτσιρικάς του λέει: - Παππού, μου δίνεις και μένα μία γουλιά; - Δε μου λες μικρέ! Αν τραβήξεις το πουλί σου μπορεί να φτάσει στον κ*λο σου; - Όχι, απαντά ο μικρός. - Τότε είσαι πολύ μικρός για να πιεις κρασί. Λίγο αργότερα ο παππούς βγάζει ένα πούρο και αρχίζει να καπνίζει. - Παππού, μου δίνεις και μένα ένα τσιγάρο; ρωτάει ο μικρός. - Δε μου λες μικρέ! Αν τραβήξεις το πουλί σου μπορεί να φτάσει στον κ*λο σου; - Όχι, απαντά ο μικρός. - Τότε είσαι πολύ μικρός για να καπνίσεις τσιγάρο. Απογοητευμένος ο εγγονός μπαίνει μέσα στο σπίτι και σε λίγο βγαίνει κρατώντας ένα ποτήρι γάλα και κουλουράκια. - Μικρέ μου δίνεις ένα κουλουράκι; ρωτάει ο παππούς. Και ο μικρός απαντά: - Δε μου λες παππού! Αν τραβήξεις το πουλί σου μπορεί να φτάσει στον κ*λο σου; -Ναι, βέβαια! λέει ο παππούς. - Τότε άντε και γαμήσου γιατί η γιαγιά μου είπε ότι τα κουλουράκια είναι μόνο για μένα! 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bade Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Οι χρηστες το internet explorer δεν θα εχουν καταλαβει ακομα οτι εχει καταργηθει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Οι χρηστες το internet explorer δεν θα εχουν καταλαβει ακομα οτι εχει καταργηθει. Μια χαρα browser ειναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση alexzzz Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Επιτέλους Παρασκευή... θα ξανά πιω καφέ από την καφετιέρα μου. Είναι μηχάνημα παρασκευής καφέ 37 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις