theoritikos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 -Μα καλά τι γυμναστική θα κάνουμε μέσα στο κρύο? -frozen yoga 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Σφήνα όταν λέμε; Πωμα πρωκτού, buttplug στα ξενα σε διάφορα χρώματα , ροζ, μπλε πράσινο μαυρο και διάφανο ░░░░░░░░░░░░▄▄▄▄░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▄▄▄▄▄ ░░░█░░░░▄▀█▀▀▄░░▀▀▀▄░░░░▐█░░░░░░░░░▄▀█▀▀▄░░░▀█▄ ░░█░░░░▀░▐▌( ͡° ͜ʖ ͡°)▐▌░░░▀░░░▐█░░░░░░░░▀░▐▌( ͡° ͜ʖ ͡°)▐▌░░█▀ ░▐▌░░░░░░░▀▄▄▀░░░░░░░░░░▐█▄▄░░░░░░░░░▀▄▄▀░░░░░▐▌ ░█░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▀█░░░░░░░░░░░░░░░░░░█ ▐█░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░█▌░░░░░░░░░░░░░░░░░█ ▐█░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░█▌░░░░░░░░░░░░░░░░░█ ░█░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░█▄░░░▄█░░░░░░░░░░░░░░░░░░█ ░▐▌░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▀███▀░░░░░░░░░░░░░░░░░░▐▌ ░░█░░░░░░░░░░░░░░░░░▀▄░░░░░░░░░░▄▀░░░░░░░░░░░░█ ░░░█░░░░░░░░░░░░░░░░░░▀▄▄▄▄▄▄▄▀▀░░░░░░░░░░░░░█ και σε βρακακι για τους/τις πιο τολμηρους/ες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mirkas7 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 μπαινει ενας στο σεξ σοπ σημερα και μου λεει οτι θελει να κανει δώρο μια σφήνα σε μια κοπελα. -ποιες προτιμάνε οι γυναίκες; θελω να κανω ενα δωρο -α δεν ξέρω, μισο να παρω την μανα μου μες στο μυαλο μου ακουστηκε normal πρόταση, οταν το ειπα πέθανα λιγο Το τερμάτισες όμως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos_12345 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Πες μου κάτι ρομαντικό. Η κωλάρα σου μοιάζει με καρδουλα 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Ταπεινά συγγνώμη Τι λένε τα πρόβατα όταν καπνίζουν μπάφο;Μπεεεεεεεετωσα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 θελω να κανω ενα λογοπαιγνιο με bite my shiny metal ass μεταλλας μια φωτογραφία με καποιον που να δαγκώνει εναν γυαλιστερό μεταλλα; ξύπνησα το προι με την παραπανω ιδεα στο μυαλό μου. δεν ξερω. θα φτεει η τυρόπιτα της μανας μου. μα με τυροκαυτερη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 θελω να κανω ενα λογοπαιγνιο με bite my shiny metal ass μεταλλας μια φωτογραφία με καποιον που να δαγκώνει εναν γυαλιστερό μεταλλα; ξύπνησα το προι με την παραπανω ιδεα στο μυαλό μου. δεν ξερω. θα φτεει η τυρόπιτα της μανας μου. μα με τυροκαυτερη; Ρε θεούλη! Είπα να το πω στο θέμα με τις φωτογραφίες μελλών, αλλά λέω άσε... Το φανταρικό σου καψε και τα τελευταία ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 οχι ρε συ οι της μανας μου ειναι το μαγαζι by the way Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 -Που έχετε τους δονητές??-Απέναντι στον τοίχο....-Θέλω αυτόν τον κόκκινο!!!!!!!!-Κυρία μου αυτός είναι πυροσβεστήρας... της μανας μου ειναι το μαγαζι by the way Καμιά έκπτωση κάνετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 ναι, πες της οτι ήσουν συμμαθητής μου στο λύκειο. και κλειστης το ματι. εκτός εαν ειμαι εγω εκει. απλα κλεισε μου το ματι 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 ^^Έκλεισε. Θα χω και φουλάρι πίσω στην αριστερή κωλότσεπη να κρέμεται. Για να μη ξεχνιόμαστε: - Πείτε μου γιατρέ, τι έχω;- Δεν βρίσκω σαφή αίτια για τα συμπτώματά σας. Μάλλον θα φταίει το ποτό.- Εντάξει γιατρέ. Να ξανάρθω όταν θα ξεμεθύσετε; - Γιατρέ, θα μπορώ να παίξω πιάνο μετά την εγχείρηση;- Φυσικά και θα μπορείτε.- Περίεργο, γιατί δεν μπορούσα πριν. - Δυστυχώς σας μένουν 24 ώρες ζωής αλλά αυτό δεν είναι το χειρότερο.- Μα τι λέτε γιατρέ μου, τι θα μπορούσε να είναι χειρότερο;- Σας ψάχνω από χθες. Πάει ένας τύπος στον ψυχίατρο. Ο ψυχίατρος αρχίζει την εξέταση.Ζωγραφίζει ένα κύκλο και ρωτάει τον ασθενή:- Τι είναι αυτό;- Ένα βυζί, απαντάει ο ασθενής.Ζωγραφίζει ο ψυχίατρος ένα τετράγωνο.- Τι είναι αυτό;- Ένα βυζί, απαντάει πάλι ο ασθενής.Ο ψυχίατρος δοκιμάζει να ζωγραφίσει ένα τρίγωνο και ρωτάει:- Τι είναι αυτό;- Ένα βυζί, απαντάει με ενθουσιασμό ο ασθενής.Ο ψυχίατρος τότε σταματάει την εξέταση και λέει:- Κύριε μου, έχετε σοβαρά σεξουαλικά προβλήματα...Και ο ασθενής:- Εγώ ή εσύ που ζωγραφίζεις όλο βυζιά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panoslastinellis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Τι εύχεσαι σε 2 λεσβίες που παντρεύονται; Βίον ανθό-strapon. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alsakari Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 -Μάνα για φαί σήμερα θέλω να μου μαγειρέψεις μπάμιες! - Που έχεις μπλέξει αγόρι μου; 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις