pirate79 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 - Μου ρθε 3 ευρώ ο λογαριασμός στο κινητό... - Καλά,τι πρόγραμμα έχεις ;;;- 1500 αναπαντητες προς όλους !! 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Σημερα εκανα 12 γυρους τρεξιμο στο σταδιο!! μετα με σταματησαν και μου ειπαν οτι απαγορευεται να τρεχω εκεί μέσα με το μηχανακι !!! 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Ο άλλος έβαλε σίδερα στο παράθυρο στον πέμπτο όροφο . Ρε φιλέ ο Σπάιντερμαν δεν κλέβει, είναι με τους καλούς ! 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalogeros Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Ο άλλος έβαλε σίδερα στο παράθυρο στον πέμπτο όροφο . Ρε φιλέ ο Σπάιντερμαν δεν κλέβει, είναι με τους καλούς ! Στην πολυκατοικία που μένω, έχουν βάλει καγκελόπορτες στον έβδομο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Στην πολυκατοικία που μένω, έχουν βάλει καγκελόπορτες στον έβδομο. Μάλλον ο τύπος που το έκανε έχει τσακωθεί με τον Σούπερμαν 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enterhere Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Μου λέει η γυμνάστρια: "Ξάπλωσε στο στρώμα... και έρχομαι" και νευρίασε που με βρήκε χωρίς βρακί... Που να ξέρω ότι είναι για κοιλιακούς; Έλα Παναγία μου!!! 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 κανουν παρκουρ στις ταρατσες, εγινε στην παλια μου γειτονιά. μπηκανε στους πανω οροφους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0s4 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Ενα σαββατοβραδο ειπα να βγω κ λιγο πριν φυγω βλεπω στη νοβα κ αρχιζει το ''ψαρια τερατα 5'' . Το 5 ρε φιλε που ειναι το καλυτερο απ'ολα!!!κ εκατσα μεσα... 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enterhere Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 -Ξέρεις κανένα τραγούδι για κοντούς; -Ναι αμέ! -Ποιο είναι; -Του τάπα, του τάπα του ανθρώπου! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 - Ει, μπάρμαν, βάλε μου δύο μπύρες.. - Ο Dj είμαι αδερφέ... - Α, ΟΚ.. να κάνω μια παραγγελία..; - Πες μου... - Δύο μπύρες 24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirate79 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 -Μωρο μου ποια ηταν αυτη διπλα σου χτες με τις πατεριτσες; -Μια φιλη μου........ αλλα δεν ειχε πατεριτσες.... -Χτες.Σημερα ομως; 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Πελατης: Πιασε μια τυροπιτα Πωλητρια: Nα βαλω σακουλα;; Πελατης: Oxι ενταξει ομορφουλα εισαι !! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos_12345 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Τρεις χιμπαντζήδες φίλοι λένε τα κατορθώματά τους σχετικά με το σεξ:- Εγώ λέει ο πρώτος, στρίμωξα χτες την τίγρη και την πή*ηξα 5 φορές.- Και εγώ με τη λιονταρίνα λέει ο δεύτερος δεν τα πήγα χειρότερα. Την έκανα να βογκήξει. 6 φορές είναι αυτές, την ξέκανα.Ο τρίτος μένει σιωπηλός και γι αυτό τον ρωτούν οι άλλοι τι έκανε το χτεσινό βράδυ.- Εγώ πήδηξα την καμηλοπάρδαλη λέει αυτός.- Πόσες φορές ;- Μία.- Τι λες ρε φίλε, πούρεψες τόσο;- Τι να σου κάνω κι εγώ, ανέβα να φιλήσεις, κατέβα να γα*ήσεις, με φάγανε οι αποστάσεις!!! 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 μπαινει ενας στο σεξ σοπ σημερα και μου λεει οτι θελει να κανει δώρο μια σφήνα σε μια κοπελα. -ποιες προτιμάνε οι γυναίκες; θελω να κανω ενα δωρο -α δεν ξέρω, μισο να παρω την μανα μου μες στο μυαλο μου ακουστηκε normal πρόταση, οταν το ειπα πέθανα λιγο 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Σφήνα όταν λέμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις