hackerW32 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 τι φάση; μου θύμισε αυτο http://9gag.com/gag/am9YQov μου εχει τύχει σε pc με προβλημα στην ραμ-mobo 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Όταν βαριέμαι, πάω σε ζευγαράκια που χορεύουν και λέω στην κοπέλα, "ορίστε μια χαρά περνάς, τι μου στέλνεις κάθε βράδυ"? 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση hackerW32 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 - Θα έρθω στις 8 να σε πάρω απ΄το σπίτι, μωρό... Όταν ακούσεις κόρνα, βγες.- Έχεις αμάξι;- Όχι, έχω κόρνα 34 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Χαζεύεις στο facebook από το κινητό σου... Σου γλιστράει..Το πιάνεις απ'την οθόνη.. Κάνεις like σε δύο πρώην,στέλνεις hi σε μια άγνωστη και περνάς 1 πίστα στο candy crash 23 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DhZou Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Συγνώμη: - Συγγνώμη πουλάκι μου, συγγνώμη σπουργιτάκι μου,συγγνώμη περιστέρα μου, συγγνώμη κουκουβάγια μου...-Τι λες;-Σου ζητώ τα πτηνά συγγνώμη.. 26 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση anwnymh29 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 -Σήμερα πιάνω δουλειά πρώτη φορά σαν σοβατζής -Άντε ρε , καλοί τοίχοι 32 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 -Μα γιατί δεν ξυπνάτε τον ασθενή;Τρεις ώρες έχει που τελειώσαμε την εγχείρηση -Θέλουμε να δούμε μέχρι που θα φτάσει η αναισθησία του 28 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Γιατί γκρινιάζει η μισή Ελλάδα για το ασφαλιστικό?? Γιατί η άλλη μισή είναι άνεργη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 στο σεξ πάνω - τι μου κάνεις;;;; - χάρη σου κάνω! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alsakari Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Γιατί οι παντρεμένες είναι πιό παχουλές απο τις ανύπαντρες; Γιατί οι ανύπαντρες όταν γυρίζουν σπίτι,κοιτάζουν τι έχουν στο ψυγείο,και αμέσως μετά πάνε στο κρεβάτι. Ενώ οι παντρεμένες βλέπουν πρώτα τι έχουν στο κρεβάτι,και αμέσως μετά πάνε στο ψυγείο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 - Και πως είναι τα πράγματα στην Αγγλία;- the things... 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 στο σεξ πάνω - τι μου κάνεις;;;; - χάρη σου κάνω! Και αν βγει κοριτσακι; Χαρικλεια; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Και αν βγει κοριτσακι; Χαρικλεια; - Έκλεισα ταξιδάκι στην Κίνα. - Τέλεια ρε! Αλλά πρόσεχε γιατί άκουσα ότι αν διψάς και πεις "θα ήθελα ένα νερό", δε σου φέρνουν. - Και τι πρέπει να πω δηλαδή αν διψάω; - Ξέρω γω; Κάτι στα κινέζικα. Γειαζαζ 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Γιατί οι παντρεμένες είναι πιό παχουλές απο τις ανύπαντρες; Γιατί οι ανύπαντρες όταν γυρίζουν σπίτι,κοιτάζουν τι έχουν στο ψυγείο,και αμέσως μετά πάνε στο κρεβάτι. Ενώ οι παντρεμένες βλέπουν πρώτα τι έχουν στο κρεβάτι,και αμέσως μετά πάνε στο ψυγείο! Correction: αυτο ισχυει για τους αντρες. Και οι παντρεμενες ειναι παχουλες γιατι σου καθονται πιο ευκολα. - Έκλεισα ταξιδάκι στην Κίνα. - Τέλεια ρε! Αλλά πρόσεχε γιατί άκουσα ότι αν διψάς και πεις "θα ήθελα ένα νερό", δε σου φέρνουν. - Και τι πρέπει να πω δηλαδή αν διψάω; - Ξέρω γω; Κάτι στα κινέζικα. Γειαζαζ Εγω ηθελα ταξι μια φορα στη κινα αλλα δεν ηξερα κινεζικα. Τελικα ειχε δικιο η μανα μου, χωρις δευτερη γλωσσα δε πας πουθενα στη ζωη. Συγνώμη: - Συγγνώμη πουλάκι μου, συγγνώμη σπουργιτάκι μου, συγγνώμη περιστέρα μου, συγγνώμη κουκουβάγια μου... -Τι λες; -Σου ζητώ τα πτηνά συγγνώμη.. -Συγνωμη μπυρα μου, συγνωμη ουισκακι μου, συγνωμη τσιπουρακι μου, συγν.. - Τι λες; - Σου ζητω τα πινα συγνωμη, χικ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις