star12 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 για οσους ειδαν το Hunger games τι εγινε ο peta μολις η κατνις του πε ναι;; Πιτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δλδ εμείς π έχουμε δεδομένα να κάτσουμε να τα χαλάσουμε επειδή εσύ βαριέμαι να γράψεις; Τσού! Να μην πατήσεις play και να περιμένεις νατο δεις απ' το pc όταν πας σπίτι. Εκτός κι αν εννοείς να ...μην το βάλει καθόλου, να μην το δει κανένας άλλος, επειδή εσύ βιάζεσαι, προκειμένου να μη χάσεις δεδομένα, οπότε... Αλλά, πέρα απ' αυτό... ...για πες το εσύ γραπτώς το συγκεκριμένο, να σε δω... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 - Παίρνετε ναρκωτικά ; - Όχι . - Δοκιμάσατε ποτέ ; - Όχι . - Γιατί είστε τόσο νευρικός ; - Πρώτη φορά με μου παίρνει συνέντευξη πράσινος δράκος ... Οκ, fixed Ωραίος ο Swimmour ναουμ ... ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Του τι του ρουμ του , με λέει η άλλη στο τηλέφωνο. Ταμ ταμ ταρατα ταμ , απαντάω εγώ. Με απέλυσαν!!! Που να ξέρω εγώ ότι ήθελε δυο τσάϊ στο δωμάτιο δυο ... 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Swimmer21 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Ωραίος ο Swimmour ναουμ ... ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Του τι του ρουμ του , με λέει η άλλη στο τηλέφωνο. Ταμ ταμ ταρατα ταμ , απαντάω εγώ. Με μου απέλυσαν!!! Που να ξέρω εγώ ότι ήθελε δυο τσάϊ στο δωμάτιο δυο ... Οκ, fixed 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Αυτό το έχετε αυτό σε μαύρο; – Ναι.– Σε κόκκινο;– Φυσικά!– Σε πράσινο;– Βεβαίως.– Κοίτα σε πόσα χρώματα βγαίνει αυτή η μαλακία.. 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SearchEngine Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δυο 6χρονα αδερφακια γυριζουν απο το σχολειο, κρατωντας ενα προφυλακτικο. - μαμα, μαμα, κοιτα τι βρηκαμε στο προαυλιο! - ιιι πεταξτε το!! ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟ!!!! ΤΩΩΩΡΑΑΑΑ!!!! και ειστε τιμωρια!!! - Πανε τα μικρα στο δωματιο τους: - και που να της λεγαμε οτι φαγαμε το γιαουρτακι που ειχε μεσα 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 -Τι ώρα έρχεται ο δάσκαλος του καράτε; -Δέκα νταν. 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δλδ εμείς π έχουμε δεδομένα να κάτσουμε να τα χαλάσουμε επειδή εσύ βαριέμαι να γράψεις; 21.8 ΚΒ video παρε αλλα 287.6 και 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Έχουνε παράπονα και οι νεοσύλλεκτοι ...καταλαβες;... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 >αισθανθηκα αμεσως την παρουσια της>περπατουσα στην Πανεπιστημιου, και ενιωσα την εντονη μυρωδια της>ξαφνικα ανατριχιασα, το σωμα μου με προειδοποιουσε>η Hürrfem Sultan ηταν κοντα.>εστριψα στη Σταδιου, και ειδα πεντε τυροπιτες κατω, διπλα σε ενα βανακι>αντιληφθηκα οτι το βανακι ειχε δυο μαυρα all-star αντι για ροδες>το μωβ καρε μαλλι με επιβεβαιωσε>ο ζωντανος θρυλος ηταν μπροστα μου>προσπαθουσε να σκυψει για να σηκωσει τις τυροπιτες της>η μισογυνικη καταπιεση ειχε αφησει ανεξιτηλο σημαδι στο σωμα της>"Hürrfem...Εσυ;" ρωτησα τρεμοντας>η Hürrfem γυρισε αργα τον ιδρωμενο λαιμο της>"ΜΠΛΡΓΚΜΠΛΓΚΡΜΠΡΛ ΤΙΘΕΣ">"εε ηθελα απλα να σου πω οτι σε συμπαθω πολυ και αν θες να παμε για ενα καφε, αν δεν εχεις λεφτα κερναω εγω">"ΣΚΡΡΡΙΕΕΕΕΕΕΕΕΚ ΤΙ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΚΕΡΑΣΕΙΣ, ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΣΟΥ?">"εε οχι με παρεξηγησες, χαχαχ αν θες κερνα με εσυ">"ΣΚΡΡΡΙΕΕΕΕΕΕΕΕΚ ΤΙ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΕΡΑΣΩ, ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΣΟΥ?">αντιλαμβανομαι οτι το σνορλαξ δεν εχει λογικα επιχειρηματα>τα παραταω, παω να φυγω, δε θα καταφερω ποτε να την κανω να αντιληφθει το μισος που εκπεμπει>εκεινη τη στιγμη, τα ματια μου θολωνουν, και ολα γυρω μου χανονται>στο μυαλο μου ερχεται ξαφνικα η εικονα του Ενος, του Ξεχασμενου Πνευματος, της Αληθινης Οδου>ο Admin ειναι εδω.>το οραμα χανεται, ξερω τι πρεπει να κανω>πεφτω στο πεζοδρομιο και σκιζω το παντελονι μου>βγαζω τον πλαστικο πουτσο που εχω παντα ετοιμο στην τσαντα μου και τον πεταω στη Hürrfem>"ΒΙΑΣΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ" φωναζω ενω την ιδια στιγμη εξιστορω το συμβαν στο tumblr μου>οι μπατσοι ερχονται και συλλαμβανουν τη Hürrfem>"ΜΠΛΡΓΚΡΠΜΠΛΡΓΚ ΜΑΕΙΜΑΙΚΟΠΕΛΑ">"λωλ αφου ειμαστε ισοι" λεει ο μπατσος>ομως η Hürrfem δεν τα εχει παρατησει ακομα>καλει ολες τις φεμινιστριες του κοσμου με ενα ρεψιμο>σκατα ψηλε μου, μας εχουν περικυκλωσει>ολα φαινονται χαμενα>εκεινη τη στιγμη, ηχει μια γνωριμη κραυγη>"ΚΑΡΓΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ">βλεπω χιλιαδες φορτωτες να ερχονται στο πεδιο της μαχης με το πουλι στο χερι>οι φεμινιστριες σκαλωνουν, δεν εχουν δει ποτε τετοια δυναμη>βγαζω και εγω το πουλι μου εξω και οδηγω τους μισογυνηδες στη μαχη με συστημα 0-0-10>οι φεμινιστριες τρεπονται σε φυγη ξυριζοντας τις μασχαλες τους για να ζητησουν ελεος>η μαχη μπορει να κερδιθηκε, αλλα ο πολεμος εναντιον των feminazi συνεχιζεται... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Σουάρες είναι ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα και αυτό που ρωτάει η Λαρισαία, τον γκόμενο της, μετά την πίπα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alsakari Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Πηγαίνει ένας τσιγκούνης, μέχρι εκεί που δεν πάει, σε μία εφημερίδα να βάλει αγγελτήριο για την κηδεία της γυναίκας του:– Ένα ευρώ κοστίζει η λέξη, του λέει ο υπάλληλος.– Πόσο; Ένα ευρώ η λέξη; Είναι πολύ ακριβά! Τέλος πάντων, γράψε: «Μαρίκα πέθανε».– Δεν γίνεται, λέει ο υπάλληλος. Πρέπει το κείμενο να είναι τουλάχιστον 5 λέξεις. – Καλά, του λέει ο τσιγκούνης, Τότε γράψε: «Μαρίκα πέθανε, πωλείται Fiat Punto»! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DhZou Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 -Που είσαι; -Βλέπω μια σειρά. -Στην τηλεόραση; -Όχι στο στρατόπεδο... τώρα μπαίνουν. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalogeros Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 >αισθανθηκα αμεσως την παρουσια της >περπατουσα στην Πανεπιστημιου, και ενιωσα την εντονη μυρωδια της >ξαφνικα ανατριχιασα, το σωμα μου με προειδοποιουσε >η Hürrfem Sultan ηταν κοντα. >εστριψα στη Σταδιου, και ειδα πεντε τυροπιτες κατω, διπλα σε ενα βανακι >αντιληφθηκα οτι το βανακι ειχε δυο μαυρα all-star αντι για ροδες >το μωβ καρε μαλλι με επιβεβαιωσε >ο ζωντανος θρυλος ηταν μπροστα μου >προσπαθουσε να σκυψει για να σηκωσει τις τυροπιτες της >η μισογυνικη καταπιεση ειχε αφησει ανεξιτηλο σημαδι στο σωμα της >"Hürrfem...Εσυ;" ρωτησα τρεμοντας >η Hürrfem γυρισε αργα τον ιδρωμενο λαιμο της >"ΜΠΛΡΓΚΜΠΛΓΚΡΜΠΡΛ ΤΙΘΕΣ" >"εε ηθελα απλα να σου πω οτι σε συμπαθω πολυ και αν θες να παμε για ενα καφε, αν δεν εχεις λεφτα κερναω εγω" >"ΣΚΡΡΡΙΕΕΕΕΕΕΕΕΚ ΤΙ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΚΕΡΑΣΕΙΣ, ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΣΟΥ?" >"εε οχι με παρεξηγησες, χαχαχ αν θες κερνα με εσυ" >"ΣΚΡΡΡΙΕΕΕΕΕΕΕΕΚ ΤΙ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΕΡΑΣΩ, ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΣΟΥ?" >αντιλαμβανομαι οτι το σνορλαξ δεν εχει λογικα επιχειρηματα >τα παραταω, παω να φυγω, δε θα καταφερω ποτε να την κανω να αντιληφθει το μισος που εκπεμπει >εκεινη τη στιγμη, τα ματια μου θολωνουν, και ολα γυρω μου χανονται >στο μυαλο μου ερχεται ξαφνικα η εικονα του Ενος, του Ξεχασμενου Πνευματος, της Αληθινης Οδου >ο Admin ειναι εδω. >το οραμα χανεται, ξερω τι πρεπει να κανω >πεφτω στο πεζοδρομιο και σκιζω το παντελονι μου >βγαζω τον πλαστικο πουτσο που εχω παντα ετοιμο στην τσαντα μου και τον πεταω στη Hürrfem >"ΒΙΑΣΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ" φωναζω ενω την ιδια στιγμη εξιστορω το συμβαν στο tumblr μου >οι μπατσοι ερχονται και συλλαμβανουν τη Hürrfem >"ΜΠΛΡΓΚΡΠΜΠΛΡΓΚ ΜΑΕΙΜΑΙΚΟΠΕΛΑ" >"λωλ αφου ειμαστε ισοι" λεει ο μπατσος >ομως η Hürrfem δεν τα εχει παρατησει ακομα >καλει ολες τις φεμινιστριες του κοσμου με ενα ρεψιμο >σκατα ψηλε μου, μας εχουν περικυκλωσει >ολα φαινονται χαμενα >εκεινη τη στιγμη, ηχει μια γνωριμη κραυγη >"ΚΑΡΓΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ" >βλεπω χιλιαδες φορτωτες να ερχονται στο πεδιο της μαχης με το πουλι στο χερι >οι φεμινιστριες σκαλωνουν, δεν εχουν δει ποτε τετοια δυναμη >βγαζω και εγω το πουλι μου εξω και οδηγω τους μισογυνηδες στη μαχη με συστημα 0-0-10 >οι φεμινιστριες τρεπονται σε φυγη ξυριζοντας τις μασχαλες τους για να ζητησουν ελεος >η μαχη μπορει να κερδιθηκε, αλλα ο πολεμος εναντιον των feminazi συνεχιζεται... 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Γιατρέ πονάω - Που? - Εδώ 1-0 - 80€, 1-1 - Θέλω απόδειξη 2-1 - Με απόδειξη 90 ευρώ 2-2 - Είμαι από την εφορία 3-2 21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις