mastor10 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Nα γραφτείς σε σχολή πολεμικών τεχνών... ...να σου μάθουν πώς ν' αντιμετωπίζεις ... ....τη μαλακία που σε δέρνει... 1
Kasrith Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) -Αγάπη μου θα μαγαπάς μέχρι το τέλος του κόσμου? -Εννοείται μωρό μου, για 19 μέρες κάνεις έτσι? Πήρα χριστουγεννιάτικο δέντρο από το ΙΚΕΑ. Είχε μέσα μόνο ένα τσεκούρι και χάρτη για το δάσος. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2012 από Kasrith 14
et13 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 - Πόσο έχει αυτή η καραμπίνα; - 1500 ευρώ. - Αυτό το πιστόλι; - 200 ευρώ.Θα αγοράσετε; - Όχι. - Τότε γιατί ρωτάτε; - Έτσι.Για την τιμή των όπλων. 29
status Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Η άβολη στιγμή του κοκάκια, το δευτερόλεπτο που παγώνει όταν του προσφέρουν τον δίσκο με τους κουραμπιέδες. 10
cthulhucarbide Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Φέρνω την γκόμενα σπίτι μου, και καθώς φιλιόμαστε την πάω στην κουζίνα. Το δείπνο είναι στρωμένο αλλά δεν με νοιάζει πια οπότε με μια αποφασιστική κίνηση μηδενίζω την εντροπία του τραπεζιού... ! Όχι ακριβώς ανέκδοτο αλλά δεν γαμιέται εγώ τόβγαλα μόλις τώρα
Kasrith Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 -Με είπε αλλήθωρο -Και τί έκανες; -Τα στραβά μάτια 3
star12 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Λεει η μια ξανθια οταν κερδισω το τζοκερ θα παω ταξιδι στο φεγγαρι λεει η δευτερη εγω οταν κερδισω το τζοκερ θα παω μιο μακρυα απ το φεγγαρι θα παω στον ηλιο της απανταει η αλλη ξανθια hellooooooooo θα καεις και τηs απανταει hellooooooooo θα παω βραδυ λεει ο τοτος στο γιορικα να σου πω ενα ανεκδοτο;; ναι λεει ο γιορικας ενα ανεκδοτο 5
mastor10 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Γιαυτο λοιπον ο Βενιζελος θελει να βγαλει τη ΧΑ απο τη βουλη, γιατι αν βγαλει κάποιον απο τη μεση το ΠΑΣΟΚ απο 7ο κομμα θα ειναι 6ο Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2012 από mastor10
LRoi Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Είχα μια επιταγή που έγραφε "εμού του αιδίου". Όταν πήγα στη τράπεζα να την εξαργυρώσω ο υπάλληλος μου είπε: "εσύ είσαι ρε μουνί;;" 9
hackerW32 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 τι μου θυμισες τωρα.. παλι τσοντα, ολα τα ανεκδοτα μου θυμιζουν τσοντα, τι στο πεος;
mastor10 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 εμενα παλι οι τσοντες μου θυμιζουν ανεκδοτα και καθομαι και γελαω, τι ειναι αυτο παλι 2
hackerW32 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 γάμησετα φιλε, σε καταλαβενω. --------- Ξυπνάει το φρύδι και λέει να πάει μια βόλτα μέχρι το μάτι.Στο δρόμο λοιπόν βρίσκει τη τσίμπλα -Ωπ.Γεια σου ρε τσίμπλα καλημέρα. -Ωπ.Καλημέρα φρύδι.Τί λέει; -Μια χαρά.Εδώ πάω μέχρι το μάτι για να αράξω -Και εγώ εκεί πάω.Πάμε παρέα. Περπατάνε λοιπόν παρέα και τα λένε...ΩΣΠΟΥ...Να σου το άλλο φρύδι στο δρόμο. -Ωπ φρύδι. -ΕΕΕΕΕΕΕΠ...Τί γίνεσαι ρε άλλο φρύδι; -Καλά μωρέ.Εσύ τί κάνεις;Που πας; -Όλα καλά.Να εδώ...πάμε στο μάτι και λέει το άλλο φρύδι: -Καλά... Που πας με τη τσίμπλα στο μάτι; ------------------ Πάει ο άλλος να βγάλει iPhone 5 από την τσέπη και τι να δει; Είχε πάρει το μικροκυμάτων . --------------- Πώς λέγεται το σκυλί που έχει χτυπήσει το ένα του πόδι; Θλάσυ. 9
slygeo87 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Είχα μια επιταγή που έγραφε "εμού του αιδίου". Όταν πήγα στη τράπεζα να την εξαργυρώσω ο υπάλληλος μου είπε: "εσύ είσαι ρε μουνί;;" xaxaxaxaxaxa 3
Sellers Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Τώρα τι να κάνω? Αφου μου ήρθε, να μην το γράψω? Πως λέγαν αυτόν που έλεγε στον Σίντλερ τι να φορέσει? Στυλίστα του Σίντλερ 22
Προτεινόμενες αναρτήσεις