Προς το περιεχόμενο

Ανέκδοτα - Ένας τύπος παίρνει κάθε πρωί το λεωφορείο...

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ήταν οι Συναρτήσεις παρέα και τα έπιναν άσχημα σε ένα καπηλειό. Φασαρία, μεγάλες πήλινες κούπες με κρασί, κουβέντες για το ποιος έχει το πιο μεγάλο πεδίο ορισμού, τις πιο κομψές κλίσεις και άλλα τέτοια. Όταν ξαφνικά.... μέσα στο καπηλειό, μπουκάρει πανικόβλητος ο Λογάριθμος, φωνάζοντας: Φύγετε γρήγορα, μας βρήκαν οι Παράγωγοι και έρχονται να μας παραγωγίσουν. Φύγετε, σας λέω θα γίνει σφαγή.

Πανικός, φωνές, τραπέζια να αναποδογυρίζουν και οι Συναρτήσεις να προσπαθούν να φύγουν όσο πιο γρήγορα μπορούν. Μόνο μία συνάρτηση, να έχει αράξει ατάραχη σε ένα τραπεζάκι και να κοιτάζει ανέμελα τα σημεία τομής της με τον άξονα των χ.

-Καλά, δεν άκουσες, της λέει ο Λογάριθμος, φύγε γρήγορα, θα γίνει σφαγή,

έρχονται οι Παράγωγοι.

-Δε μασάω, λέει η συνάρτηση ατάραχη. Εγώ είμαι η e^x.

Και συνεχίζει ο Λογάριθμος:

-Ναι, αλλά θα μας παραγωγίσουν ως προς y!

• Like 8
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οι πόντιοι πόσα ποτήρια νερό βάζουν πάνω από το κρεβάτι τους;

2, ένα γεμάτο γιατί μπορεί να διψάσουν, και ένα άδειο γιατί μπορέι να μην διψάσουν! 

Ήταν οι Συναρτήσεις παρέα και τα έπιναν άσχημα σε ένα καπηλειό. Φασαρία, μεγάλες πήλινες κούπες με κρασί, κουβέντες για το ποιος έχει το πιο μεγάλο πεδίο ορισμού, τις πιο κομψές κλίσεις και άλλα τέτοια. Όταν ξαφνικά.... μέσα στο καπηλειό, μπουκάρει πανικόβλητος ο Λογάριθμος, φωνάζοντας: Φύγετε γρήγορα, μας βρήκαν οι Παράγωγοι και έρχονται να μας παραγωγίσουν. Φύγετε, σας λέω θα γίνει σφαγή.

Πανικός, φωνές, τραπέζια να αναποδογυρίζουν και οι Συναρτήσεις να προσπαθούν να φύγουν όσο πιο γρήγορα μπορούν. Μόνο μία συνάρτηση, να έχει αράξει ατάραχη σε ένα τραπεζάκι και να κοιτάζει ανέμελα τα σημεία τομής της με τον άξονα των χ.

-Καλά, δεν άκουσες, της λέει ο Λογάριθμος, φύγε γρήγορα, θα γίνει σφαγή,

έρχονται οι Παράγωγοι.

-Δε μασάω, λέει η συνάρτηση ατάραχη. Εγώ είμαι η e^x.

Και συνεχίζει ο Λογάριθμος:

-Ναι, αλλά θα μας παραγωγίσουν ως προς y!

Ή συνάρτηση e^x δεν έχει σημεία τομής με τον άξονα x'x!!!

Χοχοχοχοχοοο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

-Ο μόνος τρόπος να χάσω κιλά,είναι να κυνηγάω κεφτεδάκια στην κατηφόρα

-Προς όλες τις ταβέρνες:με το μαχαίρι της μερέντας το μπριζολίδι δεν κόβεται!

-Πόσο γαμάτο είναι όταν σε σηκώνουν στις ψαροταβέρνες να διαλέξεις τα ψάρια,και δεν ξέρεις να ξεχωρίσεις την μαρίδα απο τον λευκό καρχαρία...

-Χθες καιγόταν μια εφορία.Ο κόσμος βοηθούσε όπως μπορούσε.Ενας έφερνε ξύλα,άλλος βενζίνη,ενας τρίτος μπριζόλες και μπύρες...

-Το 2016 λένε είναι δίσεκτο και θα ταλαιπωρηθούμε.Δεν θα είναι ας πούμε σαν το 2015 που τρέχαμε στα λιβάδια αμέριμνοι με ξέπλεκες κοτσίδες...

-2012 μας γαμ...σες- 2013 μας γαμ...σες- 2014 μας γαμ...σες- 2015 μας γαμ...σες- 2016 κάνε και κανένα τσιγάρο...

Πηγή:olympia.gr

Επεξ/σία από alsakari
  • Like 5

Κάποτε έχασα έναν φίλο μου από υπερβολική δόση μαριχουάνας...

ευτυχώς τον βρήκα λίγο πιο κάτω σ'ένα περίπτερο να ψωνίζει σοκολάτες και κοκακόλες.

αγαπαμε g.r.

• Like 7

Η γυναίκα έστειλε το ακόλουθο μήνυμα στο κινητό του άνδρα της:

Αγάπη μου,

Αν κοιμάσαι, στείλε μου τα όνειρά σου.

Αν χαμογελάς, στείλε μου το χαμόγελό σου.

Αν κλαις, στείλε μου τα δάκρυά σου.

Σ' αγαπώ.

Και εκείνος απάντησε:

Είμαι στην τουαλέτα. Τι να στείλω;

• Like 7

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...