vsl Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 -Μαράκι, τι κάνεις; Καιρό έχουμε να τα πούμε, που σε πετυχαίνω; -Αγγλία, εσύ; -Καλά, άστο γάμα το 27 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgolavos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Ήταν οι Συναρτήσεις παρέα και τα έπιναν άσχημα σε ένα καπηλειό. Φασαρία, μεγάλες πήλινες κούπες με κρασί, κουβέντες για το ποιος έχει το πιο μεγάλο πεδίο ορισμού, τις πιο κομψές κλίσεις και άλλα τέτοια. Όταν ξαφνικά.... μέσα στο καπηλειό, μπουκάρει πανικόβλητος ο Λογάριθμος, φωνάζοντας: Φύγετε γρήγορα, μας βρήκαν οι Παράγωγοι και έρχονται να μας παραγωγίσουν. Φύγετε, σας λέω θα γίνει σφαγή. Πανικός, φωνές, τραπέζια να αναποδογυρίζουν και οι Συναρτήσεις να προσπαθούν να φύγουν όσο πιο γρήγορα μπορούν. Μόνο μία συνάρτηση, να έχει αράξει ατάραχη σε ένα τραπεζάκι και να κοιτάζει ανέμελα τα σημεία τομής της με τον άξονα των χ. -Καλά, δεν άκουσες, της λέει ο Λογάριθμος, φύγε γρήγορα, θα γίνει σφαγή, έρχονται οι Παράγωγοι. -Δε μασάω, λέει η συνάρτηση ατάραχη. Εγώ είμαι η e^x. Και συνεχίζει ο Λογάριθμος: -Ναι, αλλά θα μας παραγωγίσουν ως προς y! 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 -Μωρό μου γιατί γράφεις 2016 στο πουλί σου; -Για να σου μπει καλά. 22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 -Εσείς την κόψατε την βασιλόπιτα? -Ναι την κόψαμε, έχουμε 2 χρόνια να πάρουμε 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pippo Reporter Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Οι πόντιοι πόσα ποτήρια νερό βάζουν πάνω από το κρεβάτι τους; 2, ένα γεμάτο γιατί μπορεί να διψάσουν, και ένα άδειο γιατί μπορέι να μην διψάσουν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Μου ήρθε ΕΝΦΙΑ για το κομμάτι του σπιτιού που έκοψα στην βασιλόπιτα. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pippo Reporter Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 - Δε θα πας στο ψυχίατρο σήμερα;- Όχι,δεν με κυνηγάνε πια οι ρινόκεροι.- Είσαι καλύτερα δηλαδή;- Ναι,τους σκότωσα όλους 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos8 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Ήταν οι Συναρτήσεις παρέα και τα έπιναν άσχημα σε ένα καπηλειό. Φασαρία, μεγάλες πήλινες κούπες με κρασί, κουβέντες για το ποιος έχει το πιο μεγάλο πεδίο ορισμού, τις πιο κομψές κλίσεις και άλλα τέτοια. Όταν ξαφνικά.... μέσα στο καπηλειό, μπουκάρει πανικόβλητος ο Λογάριθμος, φωνάζοντας: Φύγετε γρήγορα, μας βρήκαν οι Παράγωγοι και έρχονται να μας παραγωγίσουν. Φύγετε, σας λέω θα γίνει σφαγή. Πανικός, φωνές, τραπέζια να αναποδογυρίζουν και οι Συναρτήσεις να προσπαθούν να φύγουν όσο πιο γρήγορα μπορούν. Μόνο μία συνάρτηση, να έχει αράξει ατάραχη σε ένα τραπεζάκι και να κοιτάζει ανέμελα τα σημεία τομής της με τον άξονα των χ. -Καλά, δεν άκουσες, της λέει ο Λογάριθμος, φύγε γρήγορα, θα γίνει σφαγή, έρχονται οι Παράγωγοι. -Δε μασάω, λέει η συνάρτηση ατάραχη. Εγώ είμαι η e^x. Και συνεχίζει ο Λογάριθμος: -Ναι, αλλά θα μας παραγωγίσουν ως προς y! Ή συνάρτηση e^x δεν έχει σημεία τομής με τον άξονα x'x!!! Χοχοχοχοχοοο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Ή συνάρτηση e^x δεν έχει σημεία τομής με τον άξονα x'x!!! Χοχοχοχοχοοο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Έκοψα βασιλόπιτα για την πρώην μου: Ένα για το Χριστό της, ένα για την Παναγία της, ένα για το σπίτι της.... 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alsakari Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) -Ο μόνος τρόπος να χάσω κιλά,είναι να κυνηγάω κεφτεδάκια στην κατηφόρα -Προς όλες τις ταβέρνες:με το μαχαίρι της μερέντας το μπριζολίδι δεν κόβεται! -Πόσο γαμάτο είναι όταν σε σηκώνουν στις ψαροταβέρνες να διαλέξεις τα ψάρια,και δεν ξέρεις να ξεχωρίσεις την μαρίδα απο τον λευκό καρχαρία... -Χθες καιγόταν μια εφορία.Ο κόσμος βοηθούσε όπως μπορούσε.Ενας έφερνε ξύλα,άλλος βενζίνη,ενας τρίτος μπριζόλες και μπύρες... -Το 2016 λένε είναι δίσεκτο και θα ταλαιπωρηθούμε.Δεν θα είναι ας πούμε σαν το 2015 που τρέχαμε στα λιβάδια αμέριμνοι με ξέπλεκες κοτσίδες... -2012 μας γαμ...σες- 2013 μας γαμ...σες- 2014 μας γαμ...σες- 2015 μας γαμ...σες- 2016 κάνε και κανένα τσιγάρο... Πηγή:olympia.gr Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2016 από alsakari 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsioudiver Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Πως ανάβουν οι μαθηματικοί το χριστουγεννιάτικο δέντρο; Με τη μέθοδο των tree on 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Κάποτε έχασα έναν φίλο μου από υπερβολική δόση μαριχουάνας... ευτυχώς τον βρήκα λίγο πιο κάτω σ'ένα περίπτερο να ψωνίζει σοκολάτες και κοκακόλες. αγαπαμε g.r. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliasjuve Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Η γυναίκα έστειλε το ακόλουθο μήνυμα στο κινητό του άνδρα της: Αγάπη μου, Αν κοιμάσαι, στείλε μου τα όνειρά σου. Αν χαμογελάς, στείλε μου το χαμόγελό σου. Αν κλαις, στείλε μου τα δάκρυά σου. Σ' αγαπώ. Και εκείνος απάντησε: Είμαι στην τουαλέτα. Τι να στείλω; 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 -Δεν θα ξαναπείς χαζό τον φίλο μου, έχει πολλά ταλέντα. Πες του Γιώργο τι κάνεις να τον τρελάνεις ρε φίλε.-Καλά είμαι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις