alsakari Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Στον παράδεισο ένας άγγελος λέει σε έναν νεκρό:- Θα σου διαβάσω ένα χωρίο το οποίο δεν αναφέρεται επίσημα στις Γραφές και δείχνει την πλεονεξία και την απληστία των ανθρώπων."Και ο Ιησούς επολλαπλασίασε τούς άρτους και τάς ιχθύας και έφαγαν όλοι και εχορτάσθησαν και είτα έστρεψαν το βλέμμα εις τον Ιησού και ερώτησαν:- Φρούτο δεν έχει; 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 - ... οπότε το άστρο της Βηθλεέμ ήταν η αντανάκλαση του Σείριου Β΄ στην επιφάνεια της Σελήνης .- Μάλιστα . Φτάσαμε . Τι οφείλω ;- 8,30 € συν το δώρο ... 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Πάει Μητροπολίτης επίσκεψη σε έναν άλλο Μητροπολίτη, χτυπάει το κουδούνι και του ανοίγει ο βοηθός του. - Είναι εδώ ο μακαριότατος παιδί μου;- Ναι στην κρεβατοκάμαρα του- Στην αγκαλιά του Μορφέα;- Δεν ξέρω πως τον λένε, φαντάρος είναι πάντως…. 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δίνει κάποιος εξετάσεις οδήγησης. Περνάει το πρακτικό μέρος και συνεχίζει με το θεωρητικό. Τον ρωτάει ο εξεταστής: - Οδηγείς βράδυ και βλέπεις δύο φώτα να έρχονται καταπάνω σου. Τί είναι; - Αυτοκίνητο, απαντάει ο εξεταζόμενος. - Ναι ρε παιδί μου, αυτοκίνητο είναι, αλλά τί μάρκα; Opel, Nissan, Toyota; - Πού να δω κύριε μέσα στο σκοτάδι; - Επόμενη ερώτηση! Οδηγείς βράδυ και βλέπεις ένα φως να έρχεται καταπάνω σου. Τί είναι; - Μηχανάκι! - Ναι ρε παιδί μου, μηχανάκι είναι, αλλά τί μάρκα; Kawasaki, Suzuki, Harley; - Πού να δω κύριε μέσα στο σκοτάδι; - Τελευταία ερώτηση! Άμα δεν απαντήσεις σωστά κόβεσαι! Οδηγείς βράδυ και βλέπεις δύο φώτα να έρχονται καταπάνω σου, αλλά είναι λίγο πιό ψηλά από το αμάξι σου. Τί είναι; - Νταλίκα! - Ναι ρε παιδί μου, νταλίκα είναι, αλλά τί μάρκα; Man, Daf, Scanya; Κόβεσαι! Εκνευρισμένος ο εξεταζόμενος, ρωτάει τον εξεταστή: - Κύριε εξεταστά, να σας κάνω κι εγώ μια ερώτηση! Οδηγείτε βράδυ και βλέπετε στην άκρη του δρόμου μια γυναίκα ντυμένη προκλητικά να πηγαινοέρχεται.Τί είναι; - Πουτ…α - Ναι ρε παιδί μου, πουτ...α είναι, αλλά ποιά; Η μάνα σου, η κόρη σου ή η γυναίκα σου; το καλο punch line ειναι - Κύριε εξεταστα τι ειναι αναμεσα στα γυναικεια ποδια, εχει τρυπα και υγραινεται; - Μα... το μ...νι - Ναι αλλα ποιο μ...νι; Της μάνας σου το μ...νι; της αδερφής σου το μ...νι ή της γυναίκας σου το μ....νι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DownUNDERground Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Αργά το βράδυ και χτυπάει ένας τύπος επίμονα το κουδούνι:- Ναι, ποιός είναι; - Γιαννακόπουλος και ήρθα για να σου πηδήξω την κόρη.- Για να τί;- ΚΟ-ΠΟΥ-ΛΟΣ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristos97 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 -Το ανεκδοτο με την βρεγμενη πετσετα το ξερεις; -Οχι, για λεγε. -Α κριμα, τωρα στεγνωσε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 -Γιατρε να τα πούμε; -Φυσικά!-Τρίγωναα κάλανταα.. Και του χρόνου!-Και του χρονου παιδιά, 50 ευρώ 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Πέθανε ο εφευρέτης του Τ9 .Η κηδεμονία του θα γενειάδα την Τεταρτημόριο ... 22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 - Εσείς οι κρητικοί βρίζετε καθόλου?- Ε πουτσε που. 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgolavos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Διάλογος με δημ.υπάλληλο: -Ένα πιστοποιητικό θανάτου θα'θελα -Για σας; (άβολη σιωπή) -Ναι, δε νιώθω καλά τελευταία & το θέλω για παν ενδεχόμενο 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
φραμπάλα Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Αργά το βράδυ και χτυπάει ένας τύπος επίμονα το κουδούνι: - Ναι, ποιός είναι; - Γιαννακόπουλος και ήρθα για να σου πηδήξω την κόρη. - Για να τί; - ΚΟ-ΠΟΥ-ΛΟΣ. πριν 1 σελίδα το έγραψε κάποιος, hello! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Έγραψα ποίημα: Σ'είχα σαν την παναγιά Βαθιά μες στην καρδιά μου Μα εσύ με άφησες Γιατί ήσουνα καργιόλα Νταξ θέλει λίγο δουλίτσα ακόμα... 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alsakari Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 -Μαμά να βάλω κραγιόν?-Οχι!-Μαμά να βάλω γόβες?-Oχι! -Να βάλω την γούνα σου το βράδυ; -Οχι!-Αμάν ρε μαμά.28 χρονών είμαι πιά!-Κώστα σκάσε είπα όχι! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opera Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Γιατί τους λένε High Priests; 4 κιλά κόκα και 150 με 200 γραμμάρια κάναβης κατέσχεσαν οι Γαλλικές αρχές σε αυτοκίνητο με επίσημες διπλωματικές πινακίδες Βατικανού. http://www.independent.co.uk/news/world/europe/cocaine-and-cannabis-haul-hidden-in-vatican-car-seized-by-french-police-9737148.html#commentsDiv 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις