Προς το περιεχόμενο

Ανέκδοτα - Ένας τύπος παίρνει κάθε πρωί το λεωφορείο...

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ένας πιλότος πέφτει στον Αμαζόνιο …

Αφού έζησε από την πτώση τον βρήκε μια φυλή κανίβαλων όπου τον κυνήγησαν μέχρι την άκρη ενός γκρεμού…

Απελπισμένος ο πιλότος λέει:

-Πωωω ρε πούστη μου την γάμησα…

Μόλις το λέει αυτό ακούει μια φωνή :

-Όχι τέκνο μου ΔΕΝ την γάμησες !!!

Μόλις το ακούει απαντάει:

-Θεέ μου τι να κάνω για να σωθώ ;

Απαντάει ο Θεός

-Πάρε αυτό το ξύλο και πήγαινε χτύπα τον αρχηγό τους !!!

Παίρνει το ξύλο και ρίχνει μια στον αρχηγό των κανίβαλων…και ο Θεός του απαντάει

-ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΕΣ

• Like 28
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1) Ήταν ο Χριστός και περπατούσε πάνω στο νερό. Τον βλέπει απο μακριά ο Πέτρος και αποφασίζει να δοκιμάσει και αυτός. Μα όσο και να το προσπαθούσε βυθιζόταν. Σε μια φάση το νερό είχε φτάσει μέχρι τον λαιμό. Αγανακτισμένος λέει στον Χριστό.

-Κύριε βυθίζομαι, πως θα τα καταφέρω?

Και ο Χριστός απάντησε

-Πέτρο κόψε τις μαλακίες και περπάτα πάνω στα βραχάκια όπως εγώ.

2) Ο Χριστός αποφασίζει να βγάλει για φαγητό τους μαθητές του. Πανε σε ένα ψητοπωλείο και παραγγέλλουνε. Δυο πιτογυρα κομπλέ ο Πέτρος. Αλλα τόσα ο Ματθαίος. Μια μερίδα γύρο ο Θωμάς κλπ. Φτάνει η σειρά του Ιούδα ο οποίος παράγγειλε μια πίτα χωρίς κρεμμύδι και τζατζίκι. Παραξενευμένος ο Χριστός γυρνάει και του λέει: " Γιατί πήρες χωρίς κρεμμύδι και τζατζίκι, θα φιλήσεις κανέναν?"

3) Ένας παπάς αποφάσισε να βρει κάποιον ζωγράφο ώστε να του κάνει έναν πίνακα copy του μυστικού δείπνου με σκοπό να τον βάλει στην εκκλησία της ενορίας του. Δεν είχε πολλά λεφτά όμως οπότε βρήκε έναν φθηνό ζωγράφο ο οποίος ηταν και μπεκρής. Δεν είχε άλλες επιλογές οπότε του ανέθεσε το έργο. Του είπε να κάνει οτι καλύτερο μπορεί και ο ζωγράφος τον καθησύχασε λέγοντας ότι θα κάνει τελεια δουλειά. Μερικές εβδομάδες μετά λέει στον παπά οτι ο πίνακας ειναι έτοιμος. Ο παπάς του λέει θα περάσει την επόμενη μέρα να τον παραλάβει. Εμφανίζει τον πίνακα ο ζωγράφος και ο παπάς τι να δει, φρίκαρε. Ο Χριστός ηταν σε στάση σαν να ρίχνει ζεμπεκιές, ο Ματθαίος να τον χειροκροτεί , ο Θωμάς να κρατάει ενα ποτήρι ούζο και γενικά όλοι ηταν σαν να γλεντάγανε. Αγανακτισμένος και θυμωμένος ο παπάς γυρνάει και του λέει:

-Δεν ντρέπεσαι ρε αλήτη τι πήγες και ζωγράφισες? Δεν έχεις ούτε ιερό ούτε όσιο.

Και ο ζωγράφος τρεκλίζοντας λογο του αλκοόλ απαντάει

-Τι λες βρε πάτερ, εγω οταν τον τελείωσα τον πίνακα ακόμα τρώγανε.

• Like 5

4) Ήταν ο Χριστός με τους μαθητές και αράζανε σε μια παμπ. Ξαφνικά ο Ιούδας σηκώνεται να φύγει και λέει στους μαθητές: " Αν δεν σας ξαναδώ καλή Ανάσταση να έχετε".

5) Πεθαίνει ο Ιούδας και πάει στην κόλαση. Τον πλησιαζει ο Διάβολος και του λέει: "Καλά ρε μλκ αν για ενα φιλί παίρνεις 30 αργύρια για μια πίπα πόσα παίρνεις?"

6)Ηταν ο Χριστός στον μυστικό δείπνο και λέει στους μαθητές του ότι κάποιος θα τον προδώσει.

Πετάγεται ο Ματθαίος και λέει

-Μήπως ειμαι εγώ δάσκαλε?

-Όχι δεν εισαι εσύ.

Πετάγεται και ο Πέτρος

-Μήπως εγώ?

-Οχι ούτε εσυ είσαι.

Πετάγεται και ο Ιούδας

-Δάσκαλε, μήπως ειμαι εγώ?

-Κάνεις τον μλκ ε?

• Like 9

Χτυπάει ένας τύπος επίμονα το κουδούνι.

- Ναι ποιός είναι; 

- Γιαννακόπουλος. 'Hρθα για να σου ξεσκίσω την κόρη.

- Για να τι ;

- ΚΟ ΠΟΥ ΛΟΣ.

Credits to klainmaingr. Don't shoot the messenger.

• Like 25

Όταν συνειδητοποιείς ότι οι σκληροί δίσκοι έχουν ημερομηνία λήξης.Και βγαίνεις στο παραθυρο ...και πας να πέσεις ...αλλά δεν το κάνεις...γιατί σου ρχετε η σκέψη οτι η γιαγια σου θα σου κάνει δωρο 60 € και θα πας να αγοράσεις καινουργιο σκληρό δίσκο απο το σκρουτζ.

χαχαχ καλο ε?

εγω το βγαλα...πρεπει να είναι το πιο πετυχημενο και αστειο ανεκlines ανεκδοτο της χρονιας 

• Like 2

Όταν συνειδητοποιείς ότι οι σκληροί δίσκοι έχουν ημερομηνία λήξης.Και βγαίνεις στο παραθυρο ...και πας να πέσεις ...αλλά δεν το κάνεις...γιατί σου ρχετε η σκέψη οτι η γιαγια σου θα σου κάνει δωρο 60 € και θα πας να αγοράσεις καινουργιο σκληρό δίσκο απο το σκρουτζ.

χαχαχ καλο ε?

εγω το βγαλα...πρεπει να είναι το πιο πετυχημενο και αστειο ανεκlines ανεκδοτο της χρονιας 

θα ταν πιο πετυχημενο αν επεφτες

:devil:

• Like 11

Όταν συνειδητοποιείς οτι οι σκληροί δίσκοι έχουν ημερομηνία λήξης και εσύ ο μ@λ@κ@ς δεν είχες πάρει backup οπότε έχεις χάσει όλα τα δεδομένα που δεν μπορείς να ξαναβρείς... και πας να πέσεις... αλλά δεν το κάνεις... γιατί σου έρχετε η σκέψη οτι η γιαγιά θα σου κάνει δώρο 20 ευρώ απο την πενιχρή σύνταξή της, οπότε θα σου λείπει μόλις ένα μηνιάτικο για να καλύψεις τα έξοδα του data recovery και της αγοράς δύο καινούριων δίσκων για RAID1/mirroring.

Εκεί διαπιστώνεις οτι το πιό ακριβό σεμινάριο στον τομέα της πληροφορικής είναι το "Backup for idiots - The hard way", το οποίο μάλιστα είναι συνεχές και self paced.

• Like 10

Μια ξανθιά με τον φιλο της πρώτη φορά σε ενα αρχαιολογικό μουσείο κάπου στο εξωτερικό

--Διαβάζει η ξανθιά απο τον ελληνικό οδηγό ξενάγησης: Το άγαλμα που βλέπετε χρονολογείται απο το 310 που. χου.

-την διακόπτει ο φίλος της: προ χρηστού

--...έχει ύψος δέκα μου.

-10 μέτρα

--...και ανακαλύφθηκε το 1910 μου. χου.

-μετά χρηστού

Βάζει τα κλάματα η ξανθιά και φεύγει λέγοντας: ψεύτη και μου έλεγες ότι είναι η πρώτη φορά που έχεις έρθει εδώ

• Like 8

B)

Με πέταξαν έξω από το στριπτιζάδικο γιατί έδινα λεφτά από Μονόπολη στα κορίτσια.

Λες και τα βυζιά τους είναι αληθινά.

• Like 17

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...