vsl Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Ένα από τα καλά στις 9/11 με τους δίδυμους πύργους, ήταν πως το σπίτι μου ανέβηκε 2 θέσεις στην παγκόσμια λίστα με τα ψηλότερα κτίρια. όχι ε; 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 - Να τα πώ?- Πέστα- Σ 'αυτό το σπίτι τ' αψηλό,πέφτει πολύ μαμήσι,η χήρα από τον έβδομο,άντρα δεν έχει αφήσει!Κι η νιόπαντρη του ρετιρέπου κάνει τη θεούσα,τον θυρωρό στο ασανσέρτου έγλειφε την π......Ο Φοιτητής ο ακούρευτοςπου ζει στη Γκαρσονιέρατην κόρη του διαχειριστήτην παίρνει νύχτα-μέρα!Και τις δικές σου τις πομπέςαν θες να μη τις βλέπωασήμωσέ με με ευρώνα κάνω τον Αλέκο! Και του χρόνου !!!!!!!!!! --------------------- -Μωρό μου εδώ και δύο μέρες κάνω εμετούς....!..-ναι και!?-και ζαλίζομαι....-ναι και???-και νομίζω πως είμαι ε...-ΕΜΠΟΛΑΑΑ ΕΧΕΙΣ ΕΜΠΟΛΑΑΑΑΑ!!! 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Η άλλη εδώ στο cafe έχει τόσα στρασακια στα νύχια που αν τύχει και στον παίξει θα νομίζεις ότι έχεις πάει εκδρομή στο πλανητάριο! 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Η άλλη εδώ στο cafe έχει τόσα στρασακια στα νύχια που αν τύχει και στον παίξει θα νομίζεις ότι έχεις πάει εκδρομή στο πλανητάριο! φενεται οτι ειναι δικο σου, και το προσπαθησες. Μπραβο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 - Ήρθε πρωί-πρωί πιτσιρικάς με μπλούζα ολυμπιακού να με πει τα κάλαντα- Και τι του έδωσες ;;;- Πέναλτι ... .................................................................................................................................. - Να τα πούμε μάστορα ;- Να τα πείτε .- Πόσα θα μας δώσεις ;- Από πενήντα λεπτά .- Οκ ... παιδιά πάμε μόνο το ρεφρενάκι ... .................................................................................................................................. 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Έχουν μείνει 4 πατάτες τηγανητές στο πιάτο, και ο σερβιτόρος λέει "Παίρνω το πιάτο μιας και τελειώσατε"ΡΕ ΑΡΧΙΔΙ ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΩ ΡΕ 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Χάθηκε και η νέα λίστα Λαγκάρντ. Φήμες λένε πως ήταν γραμμενη σε στικάκι Turbo-X 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koulislefkada Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Γυρναει ο ΧΡΙΣΤΟΣ σπιτι μετα απο εξοδο για να γιορτασει τα γενεθλια του και ειχε ριξει γκομενα..Μπαινουν στο σπιτι κοιταει δεξια η γκομενα κοιταει αριστερα ολα χαλια καιλεει :- Πο ποοο... Σε σταυλο γεννηθηκες???? 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Γυρναει ο ΧΡΙΣΤΟΣ σπιτι μετα απο εξοδο για να γιορτασει τα γενεθλια του και ειχε ριξει γκομενα.. Μπαινουν στο σπιτι κοιταει δεξια η γκομενα κοιταει αριστερα ολα χαλια και λεει : - Πο ποοο... Σε σταυλο γεννηθηκες???? οχι σε φατνη 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koulislefkada Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 οχι σε φατνη ευχαριστω δεν το ηξερα..με βοηθησες στην ζωη μου! τα βλεπω ολα αλλιως πια! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alsakari Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δίνει κάποιος εξετάσεις οδήγησης. Περνάει το πρακτικό μέρος και συνεχίζει με το θεωρητικό. Τον ρωτάει ο εξεταστής:- Οδηγείς βράδυ και βλέπεις δύο φώτα να έρχονται καταπάνω σου. Τί είναι;- Αυτοκίνητο, απαντάει ο εξεταζόμενος.- Ναι ρε παιδί μου, αυτοκίνητο είναι, αλλά τί μάρκα; Opel, Nissan, Toyota;- Πού να δω κύριε μέσα στο σκοτάδι;- Επόμενη ερώτηση! Οδηγείς βράδυ και βλέπεις ένα φως να έρχεται καταπάνω σου. Τί είναι;- Μηχανάκι!- Ναι ρε παιδί μου, μηχανάκι είναι, αλλά τί μάρκα; Kawasaki, Suzuki, Harley;- Πού να δω κύριε μέσα στο σκοτάδι;- Τελευταία ερώτηση! Άμα δεν απαντήσεις σωστά κόβεσαι! Οδηγείς βράδυ και βλέπεις δύο φώτα να έρχονται καταπάνω σου, αλλά είναι λίγο πιό ψηλά από το αμάξι σου. Τί είναι;- Νταλίκα!- Ναι ρε παιδί μου, νταλίκα είναι, αλλά τί μάρκα; Man, Daf, Scanya; Κόβεσαι!Εκνευρισμένος ο εξεταζόμενος, ρωτάει τον εξεταστή:- Κύριε εξεταστά, να σας κάνω κι εγώ μια ερώτηση! Οδηγείτε βράδυ και βλέπετε στην άκρη του δρόμου μια γυναίκα ντυμένη προκλητικά να πηγαινοέρχεται.Τί είναι;- Πουτ…α- Ναι ρε παιδί μου, πουτ...α είναι, αλλά ποιά; Η μάνα σου, η κόρη σου ή η γυναίκα σου; 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 - Θα σου σκίσω τα εσώρουχα με τα δόντια.! - Κάνε καμιά μαλακία 38 ευρώ έχει μόνο το βρακί.. true story 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Θρασύμαχος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Ένα από τα καλά στις 9/11 με τους δίδυμους πύργους, ήταν πως το σπίτι μου ανέβηκε 2 θέσεις στην παγκόσμια λίστα με τα ψηλότερα κτίρια. Δεν είναι αστείο να διακωμωδείς την 11η Σεπτεμβρίου. Είχα θείο ο οποίος σκοτώθηκε στους δίδυμους πύργους. Μάλιστα, λίγο πριν πέσει το αεροπλάνο μιλήσαμε στο τηλέφωνο. Ακόμα θυμάμαι τα τελευταία λόγια του πριν κλείσει: "Aλλάχου ακμπάρ". 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azografos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δεν είναι αστείο να διακωμωδείς την 11η Σεπτεμβρίου. Είχα θείο ο οποίος σκοτώθηκε στους δίδυμους πύργους. Μάλιστα, λίγο πριν πέσει το αεροπλάνο μιλήσαμε στο τηλέφωνο. Ακόμα θυμάμαι τα τελευταία λόγια του πριν κλείσει: "Aλλάχου ακμπάρ". Απλά εξαιρετικός ! Πραγματικά ψαρωσα οτι έκανες παρατήρηση !!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις