anwnymh29 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 ...ξενυχτισμενη απο τον βηχα μπηκα insomnia και τι βρηκα? μια ποιητικη γωνια με ποιητικη αδεία ειπα να πω και εγω μια μαλακια στης ζωης την τρικυμια.. Ευχαριστω.. 14
e-tic Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Ένας τύπος κάθε μέρα παίρνει το λεωφορείο, Και στο insomnia μπαίνει να διαβάσει κανα αστείο, Μα το thread έχει αλλάξει, είναι γεμάτο ποιηματάκια Για ξενύχτηδες διαβάζει και ερωτικά στιχάκια. Μα που είναι ρε παιδιά τα ανέκδοτα τα ωραία; Που χάθηκε ο Χακερ, ο Σελερς και η υπόλοιπη παρεα; Μήπως ήρθε η ώρα το νήμα αυτό να αλλάξει Και αντί για λεωφορείο να παίρνω το αμάξι; 21
anwnymh29 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Ένας τύπος κάθε μέρα παίρνει το λεωφορείο, Και στο insomnia μπαίνει να διαβάσει κανα αστείο, Μα το thread έχει αλλάξει, είναι γεμάτο ποιηματάκια Για ξενύχτηδες διαβάζει και ερωτικά στιχάκια. Μα που είναι ρε παιδιά τα ανέκδοτα τα ωραία; Που χάθηκε ο Χακερ, ο Σελερς και η υπόλοιπη παρεα; Μήπως ήρθε η ώρα το νήμα αυτό να αλλάξει Και αντί για λεωφορείο να παίρνω το αμάξι; ...ξεκινησες ωραια με αισθηματα μοιραια μα στην πορεια προσβαλλες την υπολοιπη παρεα. Μα τι σου καναμε καλε συμφορουμιτη το θρεντ προσφερεται σε ολους να σκανε μυτη. Παρ'το αλλιως γιατι θα βρεις και το ινσομνια θα σε κυνηγα για το υπολοιπο της ζωης. 9
saxos55 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Στου φθινοπώρου τη βροχή, γυμνοί μαζευαμε απίδια.Πέρλες στα στήθια σουγυαλίζανε οι ψιχάλεςκαι μένα μου γαργάλαγαν τ'@@ 2
Glikos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Σήμερα εξύπνησα με ένα βαρύ στομάχι, και έφτιαξα έναν ελληνικό, που βγήκε κατακάθι. Μετα από λιγο λογκαρα στην ινσομνιακή παρέα, μα τελικά κατέληξα να βλέπω Χορταρέα. Το ζώδιο πάντως έλεγε, κάπως θα αρρωστήσω, αλλά αυτό που σκέφτομαι είναι αν θα ξανά γ****σω. Ο λούτσος μου ανέβηκε, έγινε σαν αγγούρι, καθώς θλιβερά σκεφτόμουνα ότι ειμαι ένα μπακούρι. 8
redhotstef Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Στο λεωφορειο,, σήμερα οι ελεγκτές έπιασαν άλλους δυο.. Και ήταν κάπου δύο.. Δύο παρΑ τέταρτο δύο παρά δύο. Δύο δια έξι τρέχοντας και φεύγω.. Διόδια exit ρε... Τέρμα, πείτε ανέκδοτο! Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια και έιναι από Τουρκία; - Η γάτα Αγκύρας!
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Στο φόρουμ εσυνδέθηκα πληροφορία δέχθηκα ότι ανέκδοτα άλλα πια δεν θα γραφθούν ξανά Θα χύσω δάρκυ μαύρο θα κάνω λίγο μαύρο θα βρίσω και το γαύρο Σας σύνδεσα με Κάιρο
xrist0s4 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Τι να μουνα τι να μουνα;; Μια πετρα στην αυλη σου να κατουρας απανω μου να βλεπω το σταργουορς
tsakonas Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 . https://media4.giphy.com/media/aZ3LDBs1ExsE8/giphy.gif 1
Dinos_12345 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Ηταν μια μέρα βροχερή ήταν μια μέρα σκούρα Ξενυχτισμέμη ήσουν εσύ και γω κάπνιζα πούρα Μέχρι που ήρθε ο καιρός ανέκδοτα να διαβάσω Αλλά το θέμα τουτο δω δεν θα το ξαναπιάσω Τ'ανεκδοτα πεθάνανε στου χακερά την πόρτα Όταν χαρτί παρέλαβε να πάει να μάσει χόρτα Εκείνα που φυτρώνουν συνάμα στη σκοπιά Εκείνου του στρατοπέδου σε κάθε του γωνιά Πάει και εκείνος ο τυπάς από το λεωφορείο Τον έπιασε ο ελεγκτής και του έσπασε το κρανίο Τώρα μονάχοι μείναμε στο έλεος του αστεριού Να μας παγώνει συνεχώς με ανέκδοτα αλλουνού Συμφουρομίτες σύντροφοί μη με παρεξηγάτε Με πείραξε η πίττα του παππού μα να με συγχωράτε Σας άνοιξα την όρεξη το ξέρω παλικάρια Αλλά τα @@ μου τα κάνατε ίσα με δύο δοκάρια 4
anwnymh29 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Γκουχου γκουχου γκουχου.. Αλατονερα , ρακομελα , τσαγια και κολλα UHU Τι να κανω η δυσμοιρη κανω τον πονο ποιημα μηπως βρω την γιατρεια μεσα απο αυτο το βημα.. (το εκαψα..) 3
*nenya* Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Ώρα να πέσουν τα ριπόρτ βροχή. Τα θέλει ο κωλος σας! Ε ρε σταρ12 που σας χρειάζεται! 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις