vsl Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 ειναι λιγο στο κλιμα των ημερων αλλα μπουρδα how did the chicken dance at the christmas party?? cheek to cheek Πάντα βλέπουμε το όνομα του χρήστη πριν διαβάσουμε το ανέκδοτο, οπότε αυτή η πληροφορία δε χρειαζόταν ... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thory Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Ένα που μου ρθε μόλις Το ανοσολογικό μου σύστημα, μου λέει συνέχεια ποιήματα...γι'αυτό άλλωστε το φωνάζω και ανοσοΠοιητικό Συγγνώμη. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Είμαι στο πανεπιστήμιο και ρωτάει τον καθηγητή ενας ''Ο Πήγασος ηταν λευκος η μαύρος;''[/size] Δεν ξέρω πως μου ήρθε και είπα ''λευκός. Αν ηταν μαύρος θα λεγοταν nigaσος''[/size] Δεν φαίνεται τοσο αστείο αλλα έπρεπε να ήσασταν στο αμφιθέατρο να βλέπατε 150 ατομα να γελανε ενα ενα..[/size] ΟΧΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑ ΘΕΟΣ ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alsakari Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Μπαίνει μια μέρα ένας άντρας σε ένα μαγαζί, ρωτάει τον ιδιοκτήτη αν υπάρχει θέση εργασίας.-Βεβαίως!Θα έρχεστε 3 φορές την βδομάδα,από 2 ώρες, με 2.500 ευρώ μισθό,εταιρικό αυτοκίνητο,κινητό και μια ξανθιά γραμματέα!-Πλάκα μου κάνετε;-Εσύ το άρχισες... 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 - Οι ενισχύσεις ήρθαν . Το σπίτι είναι περικυκλωμένο . Τι υπόθεση έχουμε κύριε διοικητά ;- Μια γυναίκα πυροβόλησε τον άντρα της επειδή πάτησε εκεί που είχε σφουγγαρίσει ...- Τη συλλάβατε ;- Μαλάκας είσαι ; Ακόμη είναι βρεγμένα ... 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Πάντα βλέπουμε το όνομα του χρήστη πριν διαβάσουμε το ανέκδοτο, οπότε αυτή η πληροφορία δε χρειαζόταν ... Ωωωωωω τι σου είπεεεε Τα μισάααααα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Πάντα βλέπουμε το όνομα του χρήστη πριν διαβάσουμε το ανέκδοτο, οπότε αυτή η πληροφορία δε χρειαζόταν ... και για πες μας εσυ τωρα το σουπερ γουαω αστειο να λυθουμε στα γελια...εκτος αν μπαινεις σε ενα φορουμ μονο να ειρωνευεσαι... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 και για πες μας εσυ τωρα το σουπερ γουαω αστειο να λυθουμε στα γελια...εκτος αν μπαινεις σε ενα φορουμ μονο να ειρωνευεσαι... "μας εσυ τωρα το σουπερ γουαω αστειο να λυθουμε στα γελια...εκτος αν μπαινεις σε ενα φορουμ μονο να ειρωνευεσαι..." Πλάκα σου έκανε ρε star. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Σκεφτομαι να ανοιξω μια εταιρία εμφιαλωσεων νερου με όνομα : " αόρατη γέυση" 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Πάνθερ, κάντε ένα τεστ dna με τον σταρ12 γιατί έχω μια υποψία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Πάνθερ, κάντε ένα τεστ dna με τον σταρ12 γιατί έχω μια υποψία Καμμία σχέση Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2015 από BLuE_PaNtHeR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OneTwo Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Κλειδώστε το. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Τι γυριζει και μου λεει; μια αγελαδα σε ανεμοστροβιλο 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
φραμπάλα Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Ποιό γλυκό ρίχνει την σεξουαλικότητα τουλάχιστον κατά 60%; Η γαμήλια τούρτα Να δω αν θα λετε αυτα τα αστεια οταν επιτραπει ο γαμος ομοφυλων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Αυτό που με κυνηγάνε όλες οι γυναίκες πρέπει κάποια στιγμή να ξεκινήσει. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις