parlapipas25 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 -Γυναικα, ειδες τα καινουρια μετρα; -Επιπονα. -Ποιον επιπωνες μωρη κ@ριολα; Οπως λενε οι αντρες μεταξυ τους:κοιτα ενα μωρο την εγαμαγα ευκολα,λετε να λενε κι οι γυναικες μεταξυ τους:τον επιπονα ευκολα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 δίνει όμως μια άλλη νότα ομολογώ την εγάμησα τον επίπωνα 2 ώρες είναι πιο ποιητικό... τώρα όμως που το σκέφτομαι λέμε τον εγάμησα τι ωραίες λέξεις by the way 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δύο πουτανες στο ασανσέρ : -Κάτι μυρίζει πουτσιλας. -Όχι ρε εγω ρευτηκα 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kavalaris_uk Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 ειναι ο Glikos και ενας φιλος του στο ασανσερ : -Κάτι μυρίζει πουτσιλας.-Όχι ρε εγω εκλασα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Ξυδακι εσυ είπαμε. Θίχτηκες τρελα βλέπω Εκτός αν είσαι πουτανα και θίχτηκες. Οποτε παω πασο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Ηρεμα παιδια, ολοι φιλοι ειμαστε. Γκει τραβελια λεσβιες πουτανες ολοι 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muchacho Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Τι ειναι ο δολοφονος δολοφονου? Κυπριος 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 αν δολοφονήσεις εναν δολοφονο πρακτηκα δεν κανεις τιποτα, παλι ο ιδιος αριθμος δολοφόνων εχουν μείνει. εκτός εαν ήσουν και συ πριν. the more you know 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 αν δολοφονήσεις εναν δολοφονο πρακτηκα δεν κανεις τιποτα, παλι ο ιδιος αριθμος δολοφόνων εχουν μείνει. εκτός εαν ήσουν και συ πριν. the more you know Αν όμως δολοφονήσεις 2 δολοφόνους, τότε θα έχουμε έναν δολοφόνο λιγότερο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Αν όμως δολοφονήσεις 2 δολοφόνους, τότε θα έχουμε έναν δολοφόνο λιγότερο. Θα εχεις ομως πλεον εναν παραπανω serial... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Σε μια συγκέντρωση παλιών συμμαθητών δυο φίλοι κοιτάνε κάποιες φωτογραφίες από το σχολείο: Κοίτα Θυμάσαι το Γιαννάκη; Καλά, φοβερό παιδί, ε; Ναι, είχε πολλή φάση…Είχαμε κάνει πλάκες μ’ αυτόν… Μια φορά ήμασταν στο προαύλιο και παίζαμε Γουλιέλμο Τέλο. Εκείνος είχε βάλει ένα μήλο στο κεφάλι του κι εγώ με ένα τόξο του έριχνα βέλη… Ναι, ναι το θυμάμαι…Τον καημένο, τώρα θα ήταν 40 χρονών 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Θα εχεις ομως πλεον εναν παραπανω serial... Για να σού απονεμηθεί ο τίτλος τού «serial killer», πρέπει να έχεις στο ενεργητικό σου τουλάχιστον τρεις φόνους... πηγή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggos02 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 -- OFFTOPIC ON -- Κατά τη γνώμη μου, σεξιστής ειναι αυτός που χαρακτηρίζει κάποιον άλλο ως σεξιστή λόγω ενός ανεκδότου. -- OFFTOPIC OFF -- 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 - Μωρό μου? Θα πάμε στο Παρίσι για τα Χριστούγεννα?- Βεβαίως αγάπη μου- Τέλεια! Και που λες να μείνουμε?- Στα λόγια- ....... 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 -alternative ending- -Εγώ λεω παω σε ξενοδοχείο, εσυ πηγενε οπου θες μωρο μου -.... και καλα θα πανε χριστουγεννα στο παρισι αλλα οχι παρεα πιο ωραιο ετσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις