stavi Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Ρωταει ο αντρας μετα το σεξ την γυναικα.. -Αγαπη μου αυτη την φορα προσποιηθηκες? -Οχι αγαπη μου,αυτη την φορα κοιμομουνα πραγματικα... Βρε κοπελια τι κουραζεσαι τζαμπα με τις αλλαγες και τις ποζες στο προφιλ.... Γραψε ενα..Ζητειται καποιος να με ικανοποιήσει να τελειωνουμε... Ωρες ωρες οταν δεν ειμαι καλα,θελω να με κοιταξει καποιος στα ματια να με παρει αγκαλια και να μου πει... ''ΑΥΡΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΥΣΑΚΑ'' απτό προφίλ στο φουμπου, δεν πιστεύω να πειράζει; τα ανέκδοτα του φουμπου είναι εκτός συναγωνισμού; αυτο το έχουν βάλει γιατί όλο βάζουν κάτι εικόνες που λένε.. θέλα κάποιος να με κοιτάξει στα μάτια να με αγκαλιάσει και να μου πει "ξέρω ότι δεν είσαι καλα" 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atonioz Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 καμένοοοοο -Κύριε Διευθυντά, θέλω να διαμαρτυρηθώ διότι ο κ. Γεωργίου με παρενόχλησε σεξουαλικά -Δηλαδή τι σας έκανε κ. Παπαδοπούλου; -Περνούσα από δίπλα του και μου μου είπε:"Μμμμμμμμμ, σήμερα τα μαλάκια σου μυρίζουν υπέροχα!" -Ε ας μην είμαστε υπερβολικοί. Αυτό δεν είναι σεξουαλική παρενόχληση! Ενα απλό κομπλιμέντο είναι! -Κύριε διευθυντά, να σας θυμίσω ότι ο κ. Γεωργίου είναι νάνος... 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 έπρεπε να λέει.. να σας θυμίσω ότι είναι σκύλος... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 έπρεπε να λέει.. να σας θυμίσω ότι είναι σκύλος... Όχι. Seriously. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Makaros1994 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Αν ήταν και ο κ.Παπαδόπουλος νάνος; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
empire21 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Πως θα ονομάζεται η Ελένη Μενεγάκη έτσι και αφησει μούσι; Ελένη με-γενακι... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Πως λεγεται ο γιαπωνεζος Αρχιραπερ? Φιφτι γιεν 25 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostask91 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Άναψα το καλοριφέρ! (δεκτές μόνο σοβαρές προτάσεις) 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 πως λεγεται ο ξαδερφος του εμινεμ;; εφυγεμ ο τοτος λεει στην αννουλα αυριο μετα το σχολειο ελα σπιτι μου δεν θα ναι κανεις ενταξει απαντα εκεινη την επομενη μερα η αννουλα παει σπιτι του τοτου και πραματι Δεν ηταν Κανεισ Οι Δέκα Εντολές του τεμπέλη 1. Ζούμε γιά να αναπαυόμαστε. 2. Αγάπα το κρεβάτι σου. Είναι ο Ναός σου. 3. Αν δεις κάποιον να ξεκουράζεται, βοήθησέ τον. 4. Ξεκουράσου όλη την ημέρα, γιά να κοιμηθείς καλύτερα τη νύχτα. 5. Η δουλειά είναι ιερή. Μην την αγγίζεις. 6. Μη κάνεις τίποτα αύριο, αν μπορείς να το κάνεις μεθαύριο. 7. Δούλεψε όσο λιγότερο μπορείς. Τα υπόλοιπα άστα στους άλλους. 8. ΗΡΕΜΑ!!! Κανείς δεν πέθανε κατά την ξεκούραση. Άσε που δουλεύοντας, μπορεί να χτυπήσεις. 9. Όταν σου 'ρθει επιθυμία να δουλέψεις, ξάπλωσε μέχρι να σου περάσει. 10. Μη ξεχνάς... δουλειά σημαίνει υγεία. Πρόσφερέ την λοιπόν στους .."άρρωστους". 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Όχι. Seriously. εμένα μου χει τύχει από σκύλο.. από νάνο όχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 εμένα μου χει τύχει από σκύλο.. από νάνο όχι Γι' αυτό είναι πιο αστείο. Μην εξηγείς και ρεαλιστικοποιείς τα ανέκδοτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Μην εξηγείς και ρεαλιστικοποιείς τα ανέκδοτα. http://www.youtube.com/watch?v=OPqV4ipyMsg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Έτσι μπράβο. Την έπιασες την προστακτική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e_lena Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Αντί για χαμηλωμένο αμάξι με αεροτομή , φωτάκια νέον και τέρμα το ηχοσύστημα , βάλε απλά ένα αυτοκόλλητο στο πίσω τζάμι "Δεν πη@αω ποτέ" Περπατούσε ο κ. Σαμαρας σε μια γέφυρα αλλά γλίστρησε και έπεσε στο νερό. Τρία παιδάκια που έπαιζαν στην ακτή βούτηξαν στο νερό και τον έβγαλαν έξω. - "Μπράβο παιδιά, σώσατε τον πρωθυπουργό της Ελλάδας. Τι χάρη θέλετε να σας κάνω;", του λέει ο κ. Σαμαρας - "Εγώ θέλω να πάω στην Disneyland", λέει το πρώτο παιδάκι. - "Εγώ θέλω να έχω εισιτήριο διαρκείας για όλους τους αθλητικούς αγώνες", λέει το δεύτερο παιδάκι. - "Εγώ θέλω ένα αυτόματο αναπηρικό καροτσάκι με στερεοφωνικό", λέει το τρίτο παιδάκι. - "Μα δεν είσαι ανάπηρος", απαντά ο Σαμαρας. - "Θα γίνω αν μάθει ο πατέρας μου ότι σε έσωσα από το ποτάμι". Στο 95% των γυναικών δεν αρέσουν οι άντρες που φοράνε μπλούζες με βαθύ V. Στο 95% των αντρών που φοράνε μπλούζες με βαθύ V δεν αρέσουν οι γυναίκες..! 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superuser Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 -Έλα μάνα -Έλα αγόρι μου -Κάθεσαι;έχω άσχημα νέα. -Τι;Τι έπαθες;;έμπλεξες με ναρκωτικά;;;Σε έκλεψαν;;;;Δεν φοράς την ζακέτα;;;;; -Εε,μάλλον,, πέταξα τα καπάκια των τάπερ στα σκουπίδια!! -..... -Ελα μάνα ακούς;Μάνα;;Μανααααααααα;;;;; 22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις