Socratis_g Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 -Πως λέγετε ο ηθοποιός που κάθε φορά σκάει στα γυρίσματα με κάμπριο? -Λεωναρθω Μεκαμπριο 28 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 -Πως λέγετε ο ηθοποιός που κάθε φορά σκάει στα γυρίσματα με κάμπριο? -Λεωναρθω Μεκαμπριο Χαχαχα απτα πιο ωραια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASFE Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 - Κοίτα απέναντι δυο μουνιά.- Εγώ ένα βλέπω ρε, δίπλα πρέπει να είναι ο γκόμενός της.- Ναι, αλλά με αγριοκοιτάει το μουνί. 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristos97 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Πήρα χριστουγεννιάτικο δέντρο από το Ι.Κ.Ε.Α. και είχε μέσα ένα τσεκούρι και χάρτη για το δάσος... 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Μάνα τζιχαντιστή: Σταμάτα να τρως παιδί μου, θα σκάσεις πριν την ώρα σου. τουλαχιστον δε του τα πρηζει να βαλει σακακι. Το φορα απο μονος του να κρυψει τη βομβα. Πήρα χριστουγεννιάτικο δέντρο από το Ι.Κ.Ε.Α. και είχε μέσα ένα τσεκούρι και χάρτη για το δάσος... απο ποτε τα στελνουν ετοιμα; γιατι εμενα μου ηρθαν σποροι 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASFE Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Σακακι??? Εγω για ζακετες ξερω οτι πρηζουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donalhioy Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Ζητησα απο το ικεα κατι για καλη διατροφη και μου εδωσαν ενα τρυπιο προφυλακτικο δικο μου... φευγω.. αντιο. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarpan Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Ζητησα απο το ικεα κατι για καλη διατροφη και μου εδωσαν ενα τρυπιο προφυλακτικο δικο μου... φευγω.. αντιο. χαχαχαχα δεν ηταν τοσο κακο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Ζητησα απο το ικεα κατι για καλη διατροφη και μου εδωσαν ενα τρυπιο προφυλακτικο δικο μου... φευγω.. αντιο. Μια εξηγηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarpan Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Μια εξηγηση. Και καλα οτι με τρυπιο προφυλακτικο θα αποκτησει παιδι και θα πληρωνει διατροφη...Τουλαχιστον ετσι το καταλαβα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Είναι στην έρημο τρεις άντρες, χαμένοι, νηστικοί, διψασμένοι, ετοιμόρροποι..Σκάει ξαφνικά από το πουθενά δίπλα τους μια λιμουζίνα.Κατεβάζει το παράθυρο ο οδηγός, και λέει στους τρεις ταλαιπωρημένους άντρες: -Εσύ, και εσύ.. -Κι εγώ; Ρωτάει ο τρίτος. -Άντε καλά, κι εσύ... γαμιέστε. 27 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 3 database admins enter a nosql bar. A little while later they walked out because they couldn't get a table. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Είναι στην έρημο τρεις άντρες, χαμένοι, νηστικοί, διψασμένοι, ετοιμόρροποι.. Σκάει ξαφνικά από το πουθενά δίπλα τους μια λιμουζίνα. Κατεβάζει το παράθυρο ο οδηγός, και λέει στους τρεις ταλαιπωρημένους άντρες: -Εσύ, και εσύ.. -Κι εγώ; Ρωτάει ο τρίτος. -Άντε καλά, κι εσύ... γαμιέστε. ΑΧαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση Alex-V Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Όταν μπαίνει κωλάρα στο λεωφορείο και όλοι οι άντρες κοιταζόμαστε σαν να γνωριζόμαστε χρόνια. 51 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 χαχα θεος! Ισχύει! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις