ougxar Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 ετσι για το καλο -Που σαι Ελένη χθες πήγα με τον Γιώργο τον τυφλό.-Για πες ρε Μαρία, πως ήταν ?-Δεν έβλεπε τι να κάνει και με βαρούσε στον σβέρκο με το μπαστούνι του .Τώρα πονάω άστα να πάνε σε όλη μου την πλάτη.-Μάλλον θα στραβοκοιμήθηκες 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 - Ο υπολογιστης μου δεν δουλευει. - Θα ερθω σε επαφη με τον τεχνικο και θα σας ειδοποιησω. - Δεν με αφορουν τα σεξουαλικα σας κυριε! 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarpan Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Ήταν ένα χταπόδι που αγαπούσε ένα άλλο χταπόδι και περπατουσαν χέρι χέρι χέρι χέρι χέρι χέρι χέρι χέρι 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Swimmer21 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Ήταν ένα χταπόδι που αγαπούσε ένα άλλο χταπόδι και περπατουσαν χέρι χέρι χέρι χέρι χέρι χέρι χέρι χέρι Το σωστό δεν θα έπρεπε να είναι : Ήταν ένα χταπόδι που αγαπούσε ένα άλλο χταπόδι και περπατουσαν χέρι χέρι χέρι χέρι χέρι χέρι χέρι χέρι χέρι χέρι χέρι χέρι χέρι χέρι χέρι χέρι ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zampONakiaskiou Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Το σωστό δεν θα έπρεπε να είναι : Ήταν ένα χταπόδι που αγαπούσε ένα άλλο χταπόδι και περπατουσαν χέρι χέρι χέρι χέρι χέρι χέρι χέρι χέρι χέρι χέρι χέρι χέρι χέρι χέρι χέρι χέρι ; Όχι γιατι κι εμείς περπατάμε χέρι-χέρι όχι χέρι-χέρι χέρι-χέρι. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 - Εχεις δει που έβαλα τον καφέ μου; - Να εδώ είναι. - Μου τον πιάνεις λίγο; - Δεν μπορώ...σε βλέπω μόνο φιλικά... 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 -Λοιπόν Άλεξ,ο Βλαδίμηρος θα μας δώσει την Σμύρνη μετά τον πόλεμο -Να ζητήσουμε & αυτό; -Αυτή είναι η Μύκονος ρε.. -έχεις κάτι σταθερό στη ζωή σου αυτόν τον καιρό; -τηλέφωνο... -Μωράκι μου, αν πάω με άλλη τι θα μου κάνεις; -Κόλλυβα ... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Ποιος είναι αυτός ο Τζορτζ Κλούνεϊ που όλοι με μπερδεύουν μ' αυτόν; 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anwnymh29 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Λαρισαίος θύμα τρομοκρατικής επίθεσης στο Λονδίνο.-Τρομοκράτες: ISIS , καθίστε όλοι κάτω-Λαρισαίος : Ιμίς;- Τρομοκράτες: Όχι ΙΜIS, ISIS!-Λαρισαίος: Κατσίτε ντε, ιμίς ή ισίς;- Τρομοκράτες: ISIS είμαστε εμείς, εσείς κάτω!-Λαρισαίος: ισίς ίστι ιμίς, κ'ιμις ποιοι ίμαστι; με δλέβς α;- Τρομοκράτες: Απελευθερώστε λίγο αυτόν, να τελειώνουμε! 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarpan Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 οχι ρε φιλεεεεεεεεε στο τσακ με προλαβες 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 πως λεγεται το τζιπ που κρεμεται στα δεντρα; χιμπατζιπ 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koulislefkada Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 -Η Άννα κερατωσε τον Νίκο ρε .. -ποια ρε αυτή η χοντρή??? -Κι όμως ρε.. -Ησυχη φαίνονταν ρε δεν έδινε δικαίωματα! -τα ήσυχα ιπποποταμάκια να φοβάσαι... 29 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 - Αγάπη μου πρέπει να σε ρωτήσω κάτι .- Ότι θέλει το μωρό ...- Με πόσες έχεις πάει αλήθεια ;- Με 5 - ΣΟΒΑΡΑ ;;;- Άσε που να στα λέω , δύσκολη νύχτα ... 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 πως λεγεται το τζιπ που κρεμεται στα δεντρα; χιμπατζιπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Στην ακολουθία των πρώτων αριθμών, το άθροισμα των τετραγώνων των επτά πρώτων (2,3,5,7,11,13,17) είναι 666.Επαληθεύστε το πριν το εξαφ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις