koulislefkada Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 ήταν δύο Τζαμάικανοι και έπαιζαν πόκερ -Τα ραστα μου... -Τα πλέκω.... 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση agrio.imeros Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 - Φιντέλ έχω ένα πάραπονο .- Τι παράπονο ρε Τσε ;- Δεν πιάνω ερτ3 να δω "Αληθινά Σενάρια" ... ... επαναστάτης χωρίς ερτ3 ... 30 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Τι σκεφτόταν η κοπέλα μου στα 4 πρώτα ραντεβού: 1) Ωραία μπλούζα 2) Κι άλλη γαμάτη μπλούζα 3) Πάλι την πρώτη έβαλε 4) ΟΚ έχει μόνο 2 μπλούζες 21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgolavos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Ένας Εβραίος προσπαθεί πολύ καιρό να μιλήσει με τον Θεό . Μετά από μεγάλη επιμονή (χαρακτηριστικό των εβραίων), τα καταφέρνει. - Θεός μου, έχω μια επιχείρηση, ένα εστιατόριο και τα πάω πολύ καλά. - Αυτό είναι καλό, λέει ο Θεός. - Ναι, αλλά ξέρεις, Κύριε, αυτό το εστιατόριο δεν το άνοιξα εγώ , αλλά ο πατέρας μου. - Και; - Λοιπόν, στην πραγματικότητα ούτε αυτός το άνοιξε , ήταν από τον παππού μου. - Και; - Λοιπόν, ούτε ο παππούς μου το άνοιξε , το κληρονόμησε από τον προπάππου μου. - Καταλαβαίνω, είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, αλλά ποιο είναι το πρόβλημα; - Λοιπόν, ο προπάππους ούτε αυτός το άνοιξε , αλλά το κληρονόμησε από τον πατέρα του ... - Καταλαβαίνω άνθρωπέ μου , αλλά πού θες να καταλήξεις στο τέλος; Στον Ιησού; - Ακριβώς εκεί Θεέ μου, εκείνο τον Μυστικό Δείπνο δεν τον πλήρωσε κανείς μέχρι τώρα… 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Χολυ φακ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Ρίξε στο κορμί μου σπίρτο να πυρποληθώ... Χασάν Τσακίρ, 40 ετών, τζιχαντιστής 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Στο χριστουγεννιάτικο cd single των ISIS: 1)Ο μικρός Τζιχαντιστής2)Βόμβα στο Καμπαναριό3)Ω Αλλάχ άκπαρ4)Last Bombing I gave you my heart5) Πάει ο παλιός Οσάμα6)Ρούντολφ το Τζιχαντιστάκι7)All i want for Christmas is 72 virgins8)Let it bomb, let it bomb, let it bomb. 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalogeros Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Ρε σεις, έμαθα ότι το ISIS θα βγάλει CD με χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Μήπως έχει κανείς την playlist. Την ψάχνω και την ξαναψάχνω αλλά δεν τη βρίσκω πουθενά. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 - Μανα με πυροβολησαν στην κοιλια - Δηλαδη η ζακετα εχει τρυπα? 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 τα έχει δοκιμάσει κανείς;δουλεύουν; θέλω να υποτάξω έναν άντρα το κανεις και πιο φτηνα.με ενα ροπαλο του baseball:P 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anwnymh29 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Στο χριστουγεννιάτικο cd των ISIS:1)Ο μικρος Τζιχαντιστης...2)Βόμβα στο Καμπαναριό3)Ω Αλλαχουακπαρ4)Last Bombing I gave you my heart5)Jihad is coming to town.. Ωχ ξαναμπηκε σορρυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j0hnn1e Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 ^ Ban? Αλλες 2 φορές μπηκε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Κάποιος να μου αντιγράψει και εμένα το χριστουγεννιάτικο cd των ISIS. Ευχαριστώ. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
discoboyminimal Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Κάποιος να μου αντιγράψει και εμένα το χριστουγεννιάτικο cd των ISIS. Ευχαριστώ. θελω κ εγω να το κανω rip. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Το εχω εγω το cd θα το ανεβασω στο piratebay σε rar με κωδικο 20 ψηφιων και surveys. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις