stavi Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 ανέκδοτο.... με μια γρήγορη ματια στα Likes στο ανεκδοτό μου βλέπω kostask91, και σκέφτομαι ποοοποοοο 91 άτομα έκαναν like το ανέκδοτό μου ;-p 1
Donalhioy Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Τι λέει μια γυναίκα ... λίγο πριν σαλτάρει και τα γ@@@σει όλα..;;; -"Έλα ρε μωρό! Πες μου την αλήθεια ... ΔΕ ΘΑ ΘΥΜΩΣΩ " !!! 8
Heartl3ss Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Πάρτε και ένα καλό (κατά την γνώμη μου) απο μένα... Είναι το πρώτο μου ανέκδοτο που σας γράφω, ελπίζω να δείξετε επιήκεια για τον κόπο που έκατσα να το γράψω Ήταν δύο φιλαράκια, κολητοί απο το δημοτικό. Πατσόχωντροι, παιδοβούβαλα και οι δύο. Τώρα είναι 25 χρονών, είχανε να ειδωθούνε 5 χρόνια. Συναντιούνται στα ξέμπαρκα στον δρόμο και λέει ο ένας στον άλλον: Α: Πού'σαι ρε Βαγγέλη, όλα καλά αγόρι μου? Πώς αδυνάτισες έτσι? Μια χαρά κουκλί έγινες! Β: Εεε καλά είμαι μωρέ, δουλίτσα κλασικά... Α: Πως αδυνάτισες ρε μ@λ@κ@? Εγώ κάνω, κάνω δίετες και δεν χάνω ούτε ένα κιλό...Εσύ πώς τα κατάφερες? Β: Ααα βρήκα μία εταιρία που σε βοηθάει να αδυνατίζεις...και αδυνατίζεις γρήγορα, όχι μ@λ@κίες..Κάτσε να σου δώσω την διεύθυνση! Πάει λοιπόν ο χοντρούλης στο κτίριο, βλέπει εκεί στην ρεσεψιόν μία ωραία γκομενόυλα και της λέει: Α: Γειά σας, για αδυνάτισμα ήρθα. Μπορώ να γραφτώ σε ένα απο τα προγράμματα σας? Ρ: Βέβαια, ορίστε το πρόγραμμα σας. Για αρχή σαν πρώτη μέρα θα πάτε στον πρώτο όροφο για το 1ο πρόγραμμα. Πάει στον πρώτο όροφο, αφού έχει ψωφίσει στην κούραση ανεβαίνοντας τα σκαλία καθώς δεν είχε ανανσέρ, και βλέπει μία πόρτα. Την ανοίγει και βλέπει μία ξανθιά θεογκόμενα, τρελό μωρό, σκέτη ψόλ@.... Β: Εδώ είναι το πρόγραμμα αδυνατίσματος? Ψ: Ναι! Β: Τι πρέπει να κάνω? Ψ: Εύκολο! Με κυνηγάς, με κυνηγάς....και αν με πιάσεις με γ@μ@ς. Αν όμως χτυπήσει το καμπανάκι τελιώνει ο χρόνος σου και σταματάμε. Σκέφτεται τώρα ο χοντρός "Όπα θα πηδήξουμε κιόλας? Καλή φάση". Την κυνηγάει, την κυνηγάει σε όλο το δωμάτιο, δεν μπορεί να την πιάσει, γρήγορη η γκόμενα..τελιώνει ο χρόνος, χτυπάει το καμπανάκι...Ξενέρωσε...!! Έρχεται ο χοντρούλης την δεύτερη μέρα και λέει στην ρεσεψιονίστ: Β: Γειά σας, ήρθα να συνεχίσω το πρόγραμμα αδυνατίσματος. Ρ: Ναί ωραία, πηγαίνεται στον δεύτερο όροφο και μπείτε στο δωματιάκι. Αναβαίνει ο χοντρός, του έχει κρεμάσει η γλώσσα του γραβάτα απο την κούραση και ανοίγει την πόρτα και βλέπει και εκεί άλλη μία ψόλ@, θεϊκό μωρό.. Ψ: Με κυνηγάς, με κυνηγάς....και αν με πιάσεις με γ@μ@ς...όταν χτυπήσει το καμπανάκι όμως τέλος... Την κυνηγάει, την κυνηγάει, πάει λίγο να την πιάσει, πέφτει κάτω και τελιώνει στο καπάκι ο χρόνος...πάλι ξενερώνει... Τρίτη μέρα: Β: Γειά σας, θέλω να συνεχίσω το πρόγραμμα αδυνατίσματος μου δεσποινίς. Ρ: Ωραία σήμερα θα πάτε στον τρίτο όροφο. Ανεβαίνει πάνω με τα χίλια ζόρια, μπαίνει μέσα και βλέπει την τέλεια γυναίκα(σωματικά) το πιο τρελό μωρό.. Ψ: Με κυνηγάς, με κυνηγάς...και αν με πιάσεις με γ@μ@ς...αν χτυπήσει το καμπανάκι όμως τέλος.. Την κυνηγάει 2 ώρες ολόκληρες, στο τέλος πάει πάλι να την πιάσει, πετάγεται σαν πεινασμένο λιοντάρι στο κρέας και πρωτού την ακουμπήσει τελιώνει ο χρόνος... Μετά απο πόσες μέρες ίδιου σκηνικού και με διαφορετικό όροφο..φτάνει στην ρεσεψιόν ο πλεόν-όχι-τόσο-χοντρούλης που είχε γίνει σχεδόν στυλάκι για το τελευταίο μάθημα... Β: Γειά σας, ήρθα για το τελευταίο μάθημα!! Ρ: Μπράβο σας κύριε, τώρα θα πάτε στον τελευταίο όροφο για το τελευταίο στάδιο. Ανεβαίνει ο τύπος όλους τους ορόφους απο τις σκάλες άνετα πλεόν και βλέπει την τελική πόρτα. Σκέφτεται "Πώωω καλά τώρα θα την πιάσω, θα την βάλω κάτω και θα της τον καρφώσω...Δεν υπάρχει περίπτωση να μου ξεφύγει.." Μπαίνει μέσα και ήταν ένας μαύρος, ο οποίος κλείνει και κλειδώνει την πόρτα. Μ: Σε κυνηγάω, σε κυνηγάω....και αν σε πιάσω σε γ@μ@ω...ΚΑΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ Μ@Λ@ΚΙΕΣ! 27
Physics_Rulez Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Κάντε ένα like παιδιά, το πρώτο του είναι. 1
yannis27gr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Μιλάω με ένα φίλο μου, κοντοχωριανό, όμως και οι δύο είμαστε γαμπροί στην περιοχή και ψιλοάσχετοι, προσπαθούμε να μάθουμε το τι και πως της κάθε περιοχής. Μου περιγράφει λοιπόν ότι στο χωριό του πιάνουν κάτι ξαφνικοί σίφουνες και για 10 λεπτά τα κάνουν όλα λαμπόγυαλο μέχρι να φύγουν το ίδιο απροειδοποίητα όπως ήρθαν. Με ρωτάει αν έχω βιώσει και στο δικό μου χωριό το ίδιο φαινόμενο. Ναι, με τη γυναίκα μου...
kostask91 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 ανέκδοτο.... με μια γρήγορη ματια στα Likes στο ανεκδοτό μου βλέπω kostask91, και σκέφτομαι ποοοποοοο 91 άτομα έκαναν like το ανέκδοτό μου ;-p εγω ειμαι αυτος 2
Heartl3ss Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Παιδιά για να ξέρω να παινευτώ το δικό μου ανέκδοτο πήρε τόσα λάικ επειδή ήταν καλό ή επειδή ήταν το πρώτο μου?
Superuser Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Χαχαχα Μερικά σχόλια είχαν πιο πολύ γέλιο απ' τα ανέκδοτα ---------------------------------- - Πώς καταλαβαίνεις ότι ένας Πόντιος συμμετέχει σε κοκκορομαχίες; - Ρίχνει στον αγώνα μια πάπια.. - Πώς καταλαβαίνεις ότι συμμετέχουν και άλλοι Πόντιοι στον αγώνα; - Ποντάρουν στην πάπια.. - Και πώς καταλαβαίνεις ότι είναι μπλεγμένη και η Ποντιακή Μαφία; - Κερδίζει η πάπια.. Κάνα like και γω...; 13
star12 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Στο υπνοδωμάιτο κάθονται η αδερφή του Τοτού και μια φίλη της. Μπαίνοντας μέσα λέει ο Τοτός Ο μπαμπάς μου είπε να σας δείρω και τις δύο Η αδερφή του Φύγε από δω ρε κωλόπαιδο Δε με πιστεύεις; Άκου (και φωνάζει στον πατέρα του Πατέρααα! Την μίαααα; Και τις δύο ρε βλάκα Ηταν δυο γειτονισσες και λεει η μια στην αλλη εισουν αρρωστη; οχι γιατι ρωτας; να ειδα το γιατρο να μπαινοβγαινει γιατι σε σενα οταν μπαινοβγαινε ο στρατηγος ειχαμε πολεμο;; πως λεγεται ο γιος του παπα στα γιαπωνεζικα;; παπακι γιατι ο Ηρακλης ηταν γυμνος και κρατουσε ροπαλο;; Γιατι γ@#@#@# και εδερνε 4
Timonkaipumpa Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Εάν πάνε έτσι τα ανέκδοτα... σε δύο σελίδες θα πρέπει να τα γράφετε μόνο με κεφαλαία γράμματα και χωρίς κενά ανάμεσα στις λέξεις. 1
hackerW32 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Ήταν ο Τοτός στο σπίτι του όπου ήταν και αδερφή του μαζί με μια φίλη της στο δωμάτιο της. Κάπoια στιγμή τον φωνάζει ο πατέρας του και του λέει: - Τοτό φέρε μου τις παντόφλες μου. Μπουκάρει ο Τοτός στο δωμάτιο της αδερφής του και λέει: - Ο μπαμπάς είπε να σας γαμήσω και τις δύο! - Και τις δύο; Μα εγώ είμαι αδερφή σου. - Μα έτσι είπε! Να άκου! Μπαμπά! Και τις δύο; - Εμ τι ρε μαλάκα, μόνο τη μια; 8
tsioudiver Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Στο υπνοδωμάιτο κάθονται η αδερφή του Τοτού και μια φίλη της. Μπαίνοντας μέσα λέει ο Τοτός Ο μπαμπάς μου είπε να σας δείρω και τις δύο Η αδερφή του Φύγε από δω ρε κωλόπαιδο Δε με πιστεύεις; Άκου (και φωνάζει στον πατέρα του Πατέρααα! Την μίαααα; Και τις δύο ρε βλάκα Λείπει ένα σημαντικό κομμάτι του ανεκδότου,όπως οτι ο μπαμπάς ζήτησε απο τον τοτό να φέρει τις παντόφλες του .. edit: με πρόλαβε ο χάκερας.. 3
e_lena Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Ρωτάει ο μαιευτήρας την ετοιμόγεννη: - Ο πατέρας του μωρού θα είναι παρών στον τοκετό; Και αυτή: - Όχι. Δεν τα πάνε καλά με τον σύζυγό μου. Κάποιοι έρωτες δεν κρατάνε πολύ..Έχουν ημερομηνία πλήξης.! - Αύριο θα πάω μια βόλτα στα μαγαζιά. - Shopping? -Βλεπing. 2 είναι τα αναπάντητα ερωτήματα για την επιστήμη.. Αν υπάρχει ζωή σε άλλο πλανήτη και γιατί οι γυναίκες ανοίγουν το στόμα όταν βάζουν μάσκαρα.. ΝΟΣΟΚΟΜΑ: - Συγχαρητήρια κύριε, κάνατε δίδυμα! ΚΥΡΙΟΣ: - Με τέτοιο 'κανόνι' που έχω, μόνο δίδυμα κάνω!!! ΝΟΣΟΚΟΜΑ: - Καλά, αλλά να καθαρίζετε λίγο και το κανόνι, γιατί τα μωρά βγήκαν μαύρα!!! Ο έρωτας, ο βήχας και τα λεφτά δεν κρύβονται... Γιατί ρε γ@μημέν@ Σύμπαν απ'αυτά τα τρία, εγώ έπρεπε να έχω το βήχα..? 16
Προτεινόμενες αναρτήσεις