theoritikos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 -Έχεις πολύ όμορφα μάτια.. γατήσια -Μα που friskies και τα λες.. 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anwnymh29 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Να έχεις το Θηβαίο γκόμενο και να περιμένεις να σε πάει για φαγητό... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
momotis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 \ Στο δωμάτιο 173 η Δήμητρα γαμιεται στα τέσσερα. Πως το ξέρουμε εμείς αυτο; Αφού ξέρουμε τα πάντα για τα ξενοδοχεία. Ξενοδοχείο; Trivago 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Κλεμμένο, αλλά καλό Suzuki GSX-R 1000 K11 χρώμα μαύρο 23 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 -Μπαμπά είμαι η πριγκίπισσα σου? -Οχι -Γιατί? -Τι γιατί ρε Δημήτρη? 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tragic! Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 -Τον γνωρίζεις αυτόν τον Εβραίο; -Φυσικά, όλοι τον γνωρίζουν... -Από που κι ως που;;; -Είναι Εβραίος γνωστός.. Sorry αλλά όταν με προκαλείτε να γράφω δικά μου ανέκδοτα ειδού τα αποτελέσματα. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 -Τον γνωρίζεις αυτόν τον Εβραίο; -Φυσικά, όλοι τον γνωρίζουν... -Από που κι ως που;;; -Είναι Εβραίος γνωστός.. Sorry αλλά όταν με προκαλείτε να γράφω δικά μου ανέκδοτα ειδού τα αποτελέσματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Tragic ψεματουρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 -Τον γνωρίζεις αυτόν τον Εβραίο; -Φυσικά, όλοι τον γνωρίζουν... -Από που κι ως που;;; -Είναι Εβραίος γνωστός.. Sorry αλλά όταν με προκαλείτε να γράφω δικά μου ανέκδοτα ειδού τα αποτελέσματα. Ένα χρονο πριν: Σημερινή έμπνευση. Αφιερώμενο στον αλεξζζζ, με πολυ αγαπη απη απη απη. Συζητάνε δυο φίλοι: - Ρε συ, ποιος είναι αυτος ο Αινστάιν; - Ελα ρε μαλάκα τώρα, πλάκα κάνεις; Δεν ξέρεις ποιος ειναι ο Αινστάιν; - Όχι ρε μαλάκα, δεν ξέρω. Θα πρεπε να ξέρω δηλαδή; - Ε ναι ρε συ, είναι Εβραίος γνωστός. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Κλεμμένο, αλλά καλό Suzuki GSX-R 1000 K11 χρώμα μαύρο Επίσης ενάμισο χρόνο πριν Κλεμμένο, αλλά καλό: Suzuki GSX-R 1000 K11 (2011) Χρώματος: Μαύρο. Γλυφάδα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Επίσης ενάμισο χρόνο πριν Το δικό μου δεν είναι στη Γλυφάδα. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Spy σημαίνει κατάστκοπος Στη Λάρισα σημαίνει σου ταιριάζει 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anwnymh29 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Spy σημαίνει κατάστκοπος Στη Λάρισα σημαίνει σου ταιριάζει Gastronomy σημαινει γαστρονομια στα Αγγλικα Στην Λαρισα σημαινει μενω εγκυος 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Με χαρά σας ανακοινώνω ότι σήμερα 26/10/15, ώρα 15:46, η αγαπημένη μου σύζυγος έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο ολοκαίνουριο τρόπο να σπάει αρχίδια. 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 - Μελινάκι , θάρρος ή αλήθεια ;- ... αλήθεια ...- Κάνεις καλές πίπες ;;;- ... θάρρος , θάρρος ...- Για πάρε μου μια να μάθουμε !!! 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις