Δημοφιλής ανάρτηση agrio.imeros Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δύο οικοδόμοι βρίσκονται τυχαία στο δρόμο :- Eπ !- Επ ! Εποικοδομητική συζήτηση ... 31 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superuser Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 -Καπνίζεις; -Καπνίζω -Καπνίζεις πολύ;; -Ε, δεν με λες και VW.. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristos97 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 - Γιώργου μόλις πήρα το iPhone 6.- Το Plus; - Α ρε αφού σ' είπα μόλις το πήρα. Ντίπ τραχανάς είσι;; . . - Το CERN κάνει λάθος, το μποζόνιο Higgs δεν υπάρχει αδερφέ! - Και τόσα δις ευρώ για το τίποτα; Να εδώ άσε με, όπου σε βολεύει... 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bells Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Τι ήταν ο Φρόντο και ο Μέρι ; Κοντοχωριανοι 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Τι ήταν ο Φρόντο και ο Μέρι ; Κοντοχωριανοι Ξαδέρφια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
φραμπάλα Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 . - Το CERN κάνει λάθος, το μποζόνιο Higgs δεν υπάρχει αδερφέ! - Και τόσα δις ευρώ για το τίποτα; Να εδώ άσε με, όπου σε βολεύει... haha omg! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Γιατι εφαγες αποβολη βρε ζωντοβολο;; Ο δασκαλος με σημαδεψε με το χαρακα και ειπε Στην ακρη του χαρακα ειπαρχει ενας μ @#@# ας και τι του ειπες;;; Σε ποια ακρη κυριε;;;; τρως φρουτο; πεινας τρως γιαουρτι;; πεινας τρως φρυγανιες;;;; πεινας Αφου στο τελος θα παραγγειλεις σουβλακια...τι τις θες τις περιττες θερμιδεσ 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Αμ Στέλλα... και σου λεγα γω πιάσε μια Αμστελ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 - Έχετε βιβλία με θεωρίες συνομωσίας; - Φυσικά, είναι πίσω από την πλάτη σας 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Είναι ο λαγός και η σαύρα και την πίνουν πάνω σε ένα δέντρο. Γνωστή πηγή για μπάφους ποιοτικούς και κάθε είδους ουσίες ο λαγός, οπότε την άκουγαν φίνα. Με τα πολλά ομώς η σαύρα δίψασε και λέει στον λαγό "άραξε πάω μέχρι τη λίμνη να πιω νερό". Φτάνει η σαύρα στη λίμνη και αρχίζει και πίνει. Τη βλέπει ο κροκόδειλος και τη ρωτάει -που'σαι ρε σαύρα, τι νέα, πολλή δίψα ε; -άσε, την ακούμε με το λαγό, πρώτο πράμα -έλα ρε, πού την πίνετε; -στο δέντρο. Φτάνει ο κροκόδειλος στο δέντρο, ανεβαίνει πάνω, τον βλέπει ο λαγός και παθαίνει καρδιακό! -Καλά πώς ανέβηκες εδω πάνω; -Ε, δεν είναι και κανά ψηλό δέντρο. Εγώ ξέρω να τελειώνει διαφορετικά. Ανεβαίνει πάνω ο κροκόδειλος και του λέει ο λαγός. Καλά ρε σαύρα πόσο νερό ήπιες;! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASFE Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Λες και μπηκα στο twitter... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
momotis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Kυρίες της υψηλής κοινωνίας 2015:-Juicy φόρμα, hogan αθλητικά, Tod's τσάντα, είμαι έτοιμη.-Κολωνάκι για καφέ;-Κορυδαλλό για επισκεπτήριο. - Ρε φίλε τι κάθεσαι στη μέση της πλατείας και διαβάζεις εφημερίδα;- Αμάν μου κλέψαν το περίπτερο... Nεαρός μαύρος πλησιάζει σέξυ, καυτή, ξανθιά…-Έχεις κάνει ποτέ σεξ με μαύρο;-Όχι.-Έλα μαζί μου και δε θα χάσεις!-Όχι, όχι φοβάμαι!-Θα περάσεις τέλεια, θα δεις!-Α πα πα φοβάμαι!-Μα θα περάσεις σούπερ, έλα σου λέω…-Δεν μπορώ σου λέω, φοβάμαι!-Μα καλά τι φοβάσαι τόσο πολύ;-Εμμμ να… Είναι αυτά που λένε για τους μαύρους… Ότι την έχουν πολύ μεγάλη…-Χαχαχαχα μην ακούς αυτές τις βλακείες! Πάμε και δε θα χάσεις!-Καλά… Αν είναι πάμε να σου πάρω μία πίπα…-ΠΙΠΑ;;; ΤΙ ΠΙΠΑ ΡΕ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ;;; ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΙΠΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ !!! Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2015 από momotis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 πως λεγεται στα αγγλικα η μητερα που κανει δημιτριακα;;; Mother Fakes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctorkostis Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Πες μου ότι δεν εννοείς φακές και απλά δεν πιάνω το αστείο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ApSiMan Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Mother Flakes θα ήθελε να γράψει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις