Δημοφιλής ανάρτηση agrio.imeros Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δύο οικοδόμοι βρίσκονται τυχαία στο δρόμο :- Eπ !- Επ ! Εποικοδομητική συζήτηση ... 31
Superuser Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 -Καπνίζεις; -Καπνίζω -Καπνίζεις πολύ;; -Ε, δεν με λες και VW.. 4
xristos97 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 - Γιώργου μόλις πήρα το iPhone 6.- Το Plus; - Α ρε αφού σ' είπα μόλις το πήρα. Ντίπ τραχανάς είσι;; . . - Το CERN κάνει λάθος, το μποζόνιο Higgs δεν υπάρχει αδερφέ! - Και τόσα δις ευρώ για το τίποτα; Να εδώ άσε με, όπου σε βολεύει... 10
bells Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Τι ήταν ο Φρόντο και ο Μέρι ; Κοντοχωριανοι 6
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Τι ήταν ο Φρόντο και ο Μέρι ; Κοντοχωριανοι Ξαδέρφια
φραμπάλα Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 . - Το CERN κάνει λάθος, το μποζόνιο Higgs δεν υπάρχει αδερφέ! - Και τόσα δις ευρώ για το τίποτα; Να εδώ άσε με, όπου σε βολεύει... haha omg!
star12 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Γιατι εφαγες αποβολη βρε ζωντοβολο;; Ο δασκαλος με σημαδεψε με το χαρακα και ειπε Στην ακρη του χαρακα ειπαρχει ενας μ @#@# ας και τι του ειπες;;; Σε ποια ακρη κυριε;;;; τρως φρουτο; πεινας τρως γιαουρτι;; πεινας τρως φρυγανιες;;;; πεινας Αφου στο τελος θα παραγγειλεις σουβλακια...τι τις θες τις περιττες θερμιδεσ 5
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Αμ Στέλλα... και σου λεγα γω πιάσε μια Αμστελ. 1
vsl Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 - Έχετε βιβλία με θεωρίες συνομωσίας; - Φυσικά, είναι πίσω από την πλάτη σας 3
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Είναι ο λαγός και η σαύρα και την πίνουν πάνω σε ένα δέντρο. Γνωστή πηγή για μπάφους ποιοτικούς και κάθε είδους ουσίες ο λαγός, οπότε την άκουγαν φίνα. Με τα πολλά ομώς η σαύρα δίψασε και λέει στον λαγό "άραξε πάω μέχρι τη λίμνη να πιω νερό". Φτάνει η σαύρα στη λίμνη και αρχίζει και πίνει. Τη βλέπει ο κροκόδειλος και τη ρωτάει -που'σαι ρε σαύρα, τι νέα, πολλή δίψα ε; -άσε, την ακούμε με το λαγό, πρώτο πράμα -έλα ρε, πού την πίνετε; -στο δέντρο. Φτάνει ο κροκόδειλος στο δέντρο, ανεβαίνει πάνω, τον βλέπει ο λαγός και παθαίνει καρδιακό! -Καλά πώς ανέβηκες εδω πάνω; -Ε, δεν είναι και κανά ψηλό δέντρο. Εγώ ξέρω να τελειώνει διαφορετικά. Ανεβαίνει πάνω ο κροκόδειλος και του λέει ο λαγός. Καλά ρε σαύρα πόσο νερό ήπιες;!
momotis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Kυρίες της υψηλής κοινωνίας 2015:-Juicy φόρμα, hogan αθλητικά, Tod's τσάντα, είμαι έτοιμη.-Κολωνάκι για καφέ;-Κορυδαλλό για επισκεπτήριο. - Ρε φίλε τι κάθεσαι στη μέση της πλατείας και διαβάζεις εφημερίδα;- Αμάν μου κλέψαν το περίπτερο... Nεαρός μαύρος πλησιάζει σέξυ, καυτή, ξανθιά…-Έχεις κάνει ποτέ σεξ με μαύρο;-Όχι.-Έλα μαζί μου και δε θα χάσεις!-Όχι, όχι φοβάμαι!-Θα περάσεις τέλεια, θα δεις!-Α πα πα φοβάμαι!-Μα θα περάσεις σούπερ, έλα σου λέω…-Δεν μπορώ σου λέω, φοβάμαι!-Μα καλά τι φοβάσαι τόσο πολύ;-Εμμμ να… Είναι αυτά που λένε για τους μαύρους… Ότι την έχουν πολύ μεγάλη…-Χαχαχαχα μην ακούς αυτές τις βλακείες! Πάμε και δε θα χάσεις!-Καλά… Αν είναι πάμε να σου πάρω μία πίπα…-ΠΙΠΑ;;; ΤΙ ΠΙΠΑ ΡΕ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ;;; ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΙΠΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ !!! Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2015 από momotis 1
star12 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 πως λεγεται στα αγγλικα η μητερα που κανει δημιτριακα;;; Mother Fakes
doctorkostis Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Πες μου ότι δεν εννοείς φακές και απλά δεν πιάνω το αστείο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις