BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 900x900px-LL-927d50a5_252905.gif χαχαχαχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 μπαινει μια ξανθια σε ενα σουπερμαρκετ και παει στα γιαουρτια και παιρνει ενα και το κοιταει.Μετα παει σε ενα υπαλληλο και λεει εχχ συγγνωμη αυτο το γιαουρτι ειναι το μοναδικο που εχετε; οχι υπαρχουν και αλλα ναι ειναι ομως το μοναδικο ετσι;; πως ετσι ρωτα απορρημενος Να δε βλεπω τιποτα αλλο στο γιαουρτι ε μα τι θελετε να δειτε τελοσπαντων στο γιαουρτι;; ε να οπως το λεει ΤΙ ΛΕΕΙ;;; γιαουτι με μελη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 "Έχω 476 μέρες καθυστέρηση" γράφει η άλλη... "Λέτε να είμαι έγκυος;;;" Όχι μαντάμ... απλά τράβα παρ' το απ'το σχολείο... θα σχόλασε τώρα... 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση Socratis_g Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 ΚΑΦΡΊΛΑ ΓΟΥΟΡΝΙΝΓΚ! : Μια φορά κι έναν καιρό, σε μια χώρα μακρινή, γεννήθηκε ένα αυτί. Ένα αυτί μόνο του, χωρίς κεφάλι ή σώμα. Και ζει σαν αυτί καλά κι εμείς καλύτερα. 32 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blazexX23Xx Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Στη Χιροσίμα όταν πέφτει ενα αστέρι, εύχονται να είναι αστέρι. 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 ΚΑΦΡΊΛΑ ΓΟΥΟΡΝΙΝΓΚ! : Μια φορά κι έναν καιρό, σε μια χώρα μακρινή, γεννήθηκε ένα αυτί. Ένα αυτί μόνο του, χωρίς κεφάλι ή σώμα. Και ζει σαν αυτί καλά κι εμείς καλύτερα. Πωωωωωωωωωωωωω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Έλα μαμά , θα πάω σε μια ψαροταβέρνα σήμερα με ένα γκομενάκι .Έλα κι εσύ εκεί κοντά και όταν πάει τουαλέτα , πετάξου να μουκαθαρίσεις το ψάρι ... ------------------------------------------------------------------------------------------------------- - Πάω για τσιγάρα .- Με τέτοιο κρύο ρε Γιώργο ; Βάλε τουλάχιστον ένα κασκόλ .- Έχω στη βαλίτσα ... Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2015 από agrio.imeros 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Έβαλα την κάρτα μου στο ΑΤΜ και είχε επιλογές:1) Ανάλχαχαχα2) Κατάθεχαχαχα3) Άκυρο. Πάτησα 3 και έγραψε "Να ξανάρθεις να γελάσουμε." 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzelen Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Η επιλογή 1) μου θύμησε την αντίδραση της δικιάς μου όταν της ζητάω αναλ => χαχαχα 27 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panoslastinellis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Φέτος, με τόσα νεύρα, στη βασιλόπιτα θα κόψουμε ένα κομμάτι για το χριστό σου, την παναγία σου, τη μάνα σου, το σπίτι σου, και το μουνί που σε πέταγε. 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george200-13 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Σε ενα τεστ που εκανε μια εφημεριαδα πηραν 4 τυχαια ατομα. Εναν απο την αφρικη, απο την ευρωπη,την αραβια και την αμερικη. Στην τελευταια ερωτηση ειπαν: Τι πιστευετε για την ελλειψη τροφης στον υπολοιπο κοσμο; Ευρωπη: Τι σημαινει :ελλειψη"; Αμερικη: Τι σημαινει "υπολοιπος κοσμος"; Αραβια: Τι θα πει "πιστευετε"; Αφρικη: Τι θα πει "τροφη"; 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Like απο μενα όχι ομως σαν ανέκδοτο, γιατί δυστυχώς αυτή είναι ή πραγματικότητα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 3 ευρώ ο πύραυλος παγωτό . Λογικά θα είναι της NASA Ωραίο τατουάζ,που το έκανες; Στο μάτι της κουζίνας. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anwnymh29 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 -Καλημερα απο τον ΟΑΕΔ παιρνουμε,γιατι δεν ανανεωσατε την καρτα ανεργιας? -Βρηκα δουλεια. -χαχαχαχα -χαχαχαχα -χχαχαχαχ -Καλα ερχομαι. 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 -Πας γήπεδο;-Ναι. Κάθομαι στους επίσημους.-Πουτανάκι. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις