Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ο ξυλοκόπος και ο Κύριος!

Mια μέρα ένας ξυλοκόπος εκεί που πελεκούσε ένα κορμό δίπλα σ' ένα ποτάμι, του φεύγει το τσεκούρι και πέφτει μέσα στο θολό νερό.

Μεγάλη η ζημιά και τον είχαν πάρει σχεδόν τα κλάματα, όταν εμφανίζεται ο Κύριος και τον ρωτάει:

-Γιατί κλαις;

Ο ξυλοκόπος του λέει για το τσεκούρι, ο Κύριος βυθίζεται στο ποτάμι και, όταν ξαναεμφανίζεται, κρατάει ένα χρυσό τσεκούρι:

-Αυτό είναι το τσεκούρι σου; τον ρωτάει.

Ο ξυλοκόπος απαντάει: Όχι!

Ο Κύριος ξαναβυθίζεται και εμφανίζεται με ένα ασημένιο τσεκούρι:

-Αυτό είναι το τσεκούρι σου; ρωτάει.

Ο ξυλοκόπος: Όχι!

Τρίτη βουτιά ο Κύριος και βγαίνει με ένα σιδερένιο τσεκούρι:

-Μήπως, αυτό είναι το τσεκούρι σου; Ναι!

Ο Κύριος χάρηκε για την τιμιότητα του ξυλοκόπου και του χάρισε ΚΑΙ τα άλλα δυο πολύτιμα τσεκούρια. Ο ξυλοκόπος γύρισε σπίτι του πασιχαρέστατος...

Μετά από καιρό, καθώς έκαναν βόλτα με τη γυναίκα του άκρη - άκρη στο ποτάμι, τρώει αυτή μια γλίστρα και παρ' την μέσα.

Ο ξυλοκόπος, που δεν ήξερε μπάνιο, το 'ριξε στο κλάμα, οπότε να σου πάλι ο Κύριος:

-Γιατί κλαις;

-Κύριε, η γυναίκα μου έπεσε μέσα στο ποτάμι!

Ο Κύριος ρίχνει μια βουτιά και βγαίνει με την Κλώντια Σίφερ:

-Αυτή είναι η γυναίκα σου;

-Ναι! φώναξε ο ξυλοκόπος.

Ο Κύριος έγινε έξαλλος:

-Τί λες, ρε ψεύτη του κερατά!

Ο ξυλοκόπος:

-Συγχώρεσέ με, Κύριε... πρόκειται για παρανόηση... Αν έλεγα "όχι" στην Κλώντια Σίφερ, μετά θα μου έβγαζες την Σάρον Στόουν... και αν έλεγα "όχι" και σ' αυτήν,

μετά θα μου έβγαζες την γυναίκα μου... εγώ θα έλεγα ναι... και θα μου τις έδινες και τις τρεις...

αλλά, Κύριε, εγώ είμαι ένας φτωχός ξυλοκόπος, πώς να τις συντηρώ ΤΡΕΙΣ γυναίκες;..... γι' αυτό είπα "ναι"!

Το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας είναι ότι:

όποτε ένας άντρας λέει ψέματα, το κάνει για κάποιο αξιοπρεπή και συνετό λόγo.

• Like 17
Δημοσ.

Σκαει ο Χριστος σε ενα μπαρ, αραζει σε ενα σκαμπω, απεναντι παιζουν 2 ξεκ...κια

Τις παιζει ο Χριστος, τον παιζουν κι αυτες, κανει ο Χριστος στον μπαρμαν

- Παρε 2 τεκιλιτσες αδελφε, και πηγαινε τες στα κοριτσια απο μενα

Παιρνει τα σφηνακια ο μπαρμαν και τις παει στις κοπελες

- Κοριτσια, αυτα ειναι απο τον κυριο

• Like 24
Δημοσ.

Η άλλη στο super market βάζει το χαρτί υγείας σε ξεχωριστή σακούλα απο τα φαγώσιμα..

...Λες και σε λίγες ώρες δεν θα συναντηθούν...

• Like 17
Δημοσ.

Χακεράκο, σου το αφιερώνω - ακόμα κι αν το ξέρεις ήδη - μόνο και μόνο επειδή δεν πραγματοποίησες την ...απειλή σου να μας εγκαταλείψεις:

Ένας τύπος, αντιμετωπίζει προσφάτως, ένα πολύ περίεργο θέμα με την ομιλία του: Όλα τα φωνήεντα, τα λέει «α». Στέλνει λοιπόν ένα περιγραφικό email περί του προβλήματος σ' έναν ωριλά, αφού προφορικά η συνεννόηση θα ήταν μπελαλίδικη και κλείνει ραντεβού για το επόμενο πρωί. Φτάνει στο ιατρείο και:

«Καλαμάρα σας!»

-A, είστε ο κύριος που εκφέρει όλα τα φωνήεντα «α». Καθίστε παρακαλώ! Πιστεύω ότι θα το διορθώσουμε το πρόβλημα. Θα αρχίσουμε την προσπάθεια με μικρές, απλές λέξεις και, όταν καταφέρετε να τις πείτε σωστά, θα προχωρήσουμε και στις πιο δύσκολες. Σύμφωνοι;

«Μάλαστα...»

- Λοιπόόόν! Για δοκιμάστε να πείτε: «ένα»...

«...άνα!»

- Ξανά: «ε-να»...

«α-να...»

Τα παίρνει ο γιατρός, τραβάει ένα πιστόλι από το συρτάρι του, του το κολλάει ανάμεσα στα μάτια και του λέει: «ΠΕΣ ΕΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΨΑ, ΚΕΡΑΤΑ!»

Έντρομος ο ασθενής, φωνάζει: «ΕΝΑ!!!»

- Μπράβο, το καλό το παιδί! Τώρα δοκιμάστε να πείτε: «κίτρινο»...

«κ...κάτρανα...»

Ξανά το πιστόλι στο κεφάλι, και η φοβέρα: «ΠΕΣ «ΚΙΤΡΙΝΟ» ΠΑΛΙΟΓΑΜ..., ΜΗ ΣΟΥ ΣΚΟΡΠΙΣΩ ΤΑ ΜΥΑΛΑ!»

«ΚΙΤΡΙΝΟ! ΚΙΤΡΙΝΟ!»

- Θαυμάσια! Τώρα, προσπαθείστε να πείτε: «φρούτο»...

«φράτα!»

- Φρούτο, ρε!!!

«φράτα!»

Ξαναμπιστόλιασμα και, ως εκ θαύματος:

«ΦΡΟΥΤΟ!!!»

- Υπέροχα, σχεδόν το λύσαμε! Τώρα, το τελικό στάδιο: Δοκιμάστε να πείτε όλες τις λέξεις μαζί στη σειρά: «ένα κίτρινο φρούτο»...

«...άνα κάτρανα φράτα!»

Τον βουτάει αγανακτισμένος ο γιατρός από το λαιμό, του καρφώνει ξανά την κάννη στο κεφάλι και ουρλιάζει: «ΠΕΣ ΕΝΑ ΚΙΤΡΙΝΟ ΦΡΟΥΤΟ, Ή ΠΕΘΑΝΕΣ!!!»

«ΜΠΑΝΑΝΑ!»

• Like 12
Δημοσ.

εγώ όμως έχω ένα καλύτερο..

ήταν 2 τύποι έξω από ένα μαγαζί γεμάτο με ωραίες γκόμενες, και λέει ο ένας στον αλλον

-να φωνάξω ή να κλάσω;;;

- φώναξε, του απαντάει ο άλλος

-ΚΛΑΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!

έλα, άμα το φανταστείτε σαν εικόνα έχει γέλιο

• Like 6
Δημοσ.

Χακεράκο, σου το αφιερώνω - ακόμα κι αν το ξέρεις ήδη - μόνο και μόνο επειδή δεν πραγματοποίησες την ...απειλή σου να μας εγκαταλείψεις:

Ένας τύπος, αντιμετωπίζει προσφάτως, ένα πολύ περίεργο θέμα με την ομιλία του: Όλα τα φωνήεντα, τα λέει «α». Στέλνει λοιπόν ένα περιγραφικό email περί του προβλήματος σ' έναν ωριλά, αφού προφορικά η συνεννόηση θα ήταν μπελαλίδικη και κλείνει ραντεβού για το επόμενο πρωί. Φτάνει στο ιατρείο και:

«Καλαμάρα σας!»

-A, είστε ο κύριος που εκφέρει όλα τα φωνήεντα «α». Καθίστε παρακαλώ! Πιστεύω ότι θα το διορθώσουμε το πρόβλημα. Θα αρχίσουμε την προσπάθεια με μικρές, απλές λέξεις και, όταν καταφέρετε να τις πείτε σωστά, θα προχωρήσουμε και στις πιο δύσκολες. Σύμφωνοι;

«Μάλαστα...»

- Λοιπόόόν! Για δοκιμάστε να πείτε: «ένα»...

«...άνα!»

- Ξανά: «ε-να»...

«α-να...»

Τα παίρνει ο γιατρός, τραβάει ένα πιστόλι από το συρτάρι του, του το κολλάει ανάμεσα στα μάτια και του λέει: «ΠΕΣ ΕΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΨΑ, ΚΕΡΑΤΑ!»

Έντρομος ο ασθενής, φωνάζει: «ΕΝΑ!!!»

- Μπράβο, το καλό το παιδί! Τώρα δοκιμάστε να πείτε: «κίτρινο»...

«κ...κάτρανα...»

Ξανά το πιστόλι στο κεφάλι, και η φοβέρα: «ΠΕΣ «ΚΙΤΡΙΝΟ» ΠΑΛΙΟΓΑΜ..., ΜΗ ΣΟΥ ΣΚΟΡΠΙΣΩ ΤΑ ΜΥΑΛΑ!»

«ΚΙΤΡΙΝΟ! ΚΙΤΡΙΝΟ!»

- Θαυμάσια! Τώρα, προσπαθείστε να πείτε: «φρούτο»...

«φράτα!»

- Φρούτο, ρε!!!

«φράτα!»

Ξαναμπιστόλιασμα και, ως εκ θαύματος:

«ΦΡΟΥΤΟ!!!»

- Υπέροχα, σχεδόν το λύσαμε! Τώρα, το τελικό στάδιο: Δοκιμάστε να πείτε όλες τις λέξεις μαζί στη σειρά: «ένα κίτρινο φρούτο»...

«...άνα κάτρανα φράτα!»

Τον βουτάει αγανακτισμένος ο γιατρός από το λαιμό, του καρφώνει ξανά την κάννη στο κεφάλι και ουρλιάζει: «ΠΕΣ ΕΝΑ ΚΙΤΡΙΝΟ ΦΡΟΥΤΟ, Ή ΠΕΘΑΝΕΣ!!!»

«ΜΠΑΝΑΝΑ!»

Respect. Από τα καλύτερα που έχω διαβάσει.

Δημοσ.

πο θυμαμε πρεπει να ήμουν μορο ακομα οταν το ειδα στους αμανα αυτο με την μπανανα

δηλαδη τωρα εχεις τελειωσει δημοτικο? :P

Δημοσ.

Πεθαίνει κάποιος και πάει για παράδεισο. Τον

σταματάει ο Πέτρος μπροστά από τη πόρτα του λέει:

-"Ωπ για μισό που πάς φίλε μου;"

-"Μέσα", λέει ο άλλος."

-"Για

κάτσε να δω τα βιβλία μου.... Χμμμμ....μμμ... Μάλιστα. Δεν έχεις κάνει

τίποτα πολύ κακό στη ζωή σου, ούτε όμως και πολύ καλό. Αν μου πεις μια

πολύ καλή πράξη θα σε αφήσω να μπεις."

-"Άκου άγιε να σου πω

ιστορία. Οδηγούσα σε ένα σκοτεινό δρόμο ένα βράδυ Σάββατο και στην άκρη

τι να δω; 15αλήτες να έχουν περικυκλώσει μια κοπέλα και να ετοιμάζονται

να τη βιάσουν!! Κατεβαίνω και εγώ από το κάρο, βουτάω ένα λοστό δίνω μια

γερή στον αρχηγό και του ανοίγω το κεφάλι! και λέω στους άλλους :" ΡΕ

ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ! Η ΘΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΗ ΚΟΠΕΛΑ ΗΣΥΧΗ Η ΘΑ ΣΑΣ ΓΑ#$%Ω."

-"Πω πω φίλε φοβερό", λέει ο Άγιος Πέτρος. "Πολλά κότσια έχεις! Και πότε έγινε αυτό;"

-"Ε, θα ’ναι κάνα 5 λεπτο..."

• Like 19
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...