Alex-V Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Επειδη βλεπω λετε για την Λαρισα πολλα ανεκδοτα τελευταια. Πραγματικο γεγονος ειχα παει στο πανεπιστημιακο νοσοκομειο και ακουω εναν τυπο. "Αι Χαραλαμπ, παμε να φαμε καμια τροπτα ρα". Οχι οτι στην Λαμια δεν εχουμε το βλαχικο. Εδω εχουμε το λλι και το ννι. Εκει λενε ρα αντι για ρε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anwnymh29 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Επειδη βλεπω λετε για την Λαρισα πολλα ανεκδοτα τελευταια. Πραγματικο γεγονος ειχα παει στο πανεπιστημιακο νοσοκομειο και ακουω εναν τυπο. "Αι Χαραλαμπ, παμε να φαμε καμια τροπτα ρα". Οχι οτι στην Λαμια δεν εχουμε το βλαχικο. Εδω εχουμε το λλι και το ννι. Εκει λενε ρα αντι για ρε. Κακο ειναι να μοιραστεις μια τυροπιτα με εναν Αιγυπτιακο θεο?? 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Και τον χαραλαμπ. Μην τον αφηνεις στην απεξω τον κακομοιρη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Επανέρχομαι με τρίτο δικό μου καμμένο : Τι είναι 1000000000000 κότες; Μία τερακότα 24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickelodeon Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Γιατί η κότα κλωσάει τα αυγά της 20 μέρες? Και πού να πάει.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Πως λέγεται η καθαρίστρια του δημοσιογράφου Γιώργου Αυτιά ; Μπατονέτα... 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 - Ντιριν ;;;- Ντιν ...- Ντιριν . Nτιν ;;;- Ντιριριριριν ...- Ντιν ;;; Συννενόηση μπουζούκι ... 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Εσείς το ξέρατε πως στο CD player του αυτοκινήτου χωράει κ δυο κ τρία cd; Ούτε εγώ το ήξερα, μου το έδειξε ο ανιψιός μου. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Ένα εστιατόριο δίπλα στην αρένα μετά από κάθε ταυρομαχία σερβίρει αμελέτητα.Ένας Ισπανός,που του αρέσουν πολύ τα αμελέτητα,συνηθίζει να πηγαίνει εκεί και να τρώει.Μια μέρα παραγγέλνει όπως πάντα τον αγαπημένο του μεζέ,η μερίδα είναι όμως μικρή.Με συγχωρείτε,λέει στο γκαρσόν,γιατί μου βάλατε μισή μερίδα;Δεν είναι μισή κύριε,ολόκληρη είναιΑυτό το πράγμα είναι ολόκληρη μερίδα;Μάλιστα Μόνο που τα αμελέτητα σήμερα ήταν μικρά,γιατί...ξέρετε δεν σκοτώνεται πάντα ο ταύρος.Καμιά φορά σκοτώνεται και ο ταυρομάχοs 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panoslast Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 - Ντιριν ;;; - Ντιν ... - Ντιριν . Nτιν ;;; - Ντιριριριριν ... - Ντιν ;;; Συννενόηση μπουζούκι ... zrb.gif Με έπιασε νευρικό γέλιο γαματο ήταν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Επειδη βλεπω λετε για την Λαρισα πολλα ανεκδοτα τελευταια. Πραγματικο γεγονος ειχα παει στο πανεπιστημιακο νοσοκομειο και ακουω εναν τυπο. "Αι Χαραλαμπ, παμε να φαμε καμια τροπτα ρα". Οχι οτι στην Λαμια δεν εχουμε το βλαχικο. Εδω εχουμε το λλι και το ννι. Εκει λενε ρα αντι για ρε. Εμείς στα Τρίκαλα δεν πάμε πίσω. Κάποτε σύχναζα στο internet cafe the web. Χτύπαει το τηλέφωνο αυτού που καθόταν δίπλα μου. "Ιελα Γιαν'. Θα μι πιριμέν'ς στου γουεμπ " 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Σκάει μύτη ο Στράους σε ένα μπαρ στην Βιέννη και βλέπει μέσα τον Μότσαρτ.- Που σαι ρε Βολφγκανγκ; Όλα καλά;- Καλά μωρέ, εδώ κλασσικά... Φρενάρει το λεωφορείο, πέφτουν πάνω μου 2 τεράστιες βυζάρες."Συγγνώμη" μου λέειΤι συγγνώμη κοπέλα μου ??? Πάω να κεράσω τον οδηγό !!! 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koulislefkada Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 haircut ειναι το κουρεμα η στην Λαρισα οταν απλωνεις χερι! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redhotstef Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Εμείς στα Τρίκαλα δεν πάμε πίσω. Κάποτε σύχναζα στο internet cafe the web. Χτύπαει το τηλέφωνο αυτού που καθόταν δίπλα μου. "Ιελα Γιαν'. Θα μι πιριμέν'ς στου γουεμπ " Ασκληπιου, ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DhZou Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 -Ξέρεις κάνα υδραυλικό; -Έχω ένα φίλο. -Είναι καλός; -Πλάκα κάνεις; Β' αναπληρωματική κωλοχαράδρα Κυψέλης το 2007! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις