vsl Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Ο Stephen Hawking λάνσαρε το δικό του σαμπουάν... Head on Shoulder 15
star12 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 -Με θες??-ΟΧΙ..-Καλά οκ φεύγω..-Κάτσε περίμενε..-Τι??-Κλείσε την πόρτα βγαίνοντας 4
Hellaslover Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 -Καλησπερα volkswagen εκει? -Βεβαιως πειτε μας... -Συγχαρητηρια για την εκπομπη σας!!! μπορει καποιος να παρει την αντιπροσωπεια τηλεφωνο, να πει αυτο το αστειο, και να το μαγνητοφωνησει? Please. 4
NovaLacertae Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Χτυπάει θυροτηλέφωνο. Σε ρωτάει "Είσαι σπίτι;"Δεν νευριάζεις. Απαντάς ήρεμα "ΟΧΙ, έχω πάει βόλτα, θα έρθω σε κανα δίωρο, εσύ που είσαι;" Βάζεις πυτζαμούλες και αργά και βασανιστικά σηκώνεσαι από τον καναπέ...-Πας για ύπνο;;;-Οχι, πάω να ρίξω 2 οικοδομές μπετά και επιστρέφω... -Όταν πίνω καφέ δε μπορώ να κοιμηθώ. -Εγώ το αντίθετο, όταν κοιμάμαι δεν μπορώ να πιω καφέ!! # Χτύπησα το δάκτυλο του ποδιού μου στο Smart: 1500 ευρω ζημιά…# Ο άλλος πήρε το galaxy το note ενώ έχει Smart. να δω πως θα το χωρέσει μέσα.# Έσκασε το λάστιχο του Smart. Το τσίμπησε κουνούπι# Πατάω στο Smart να δω την κατανάλωση και μου βγάζει μήνυμα ότι δεν έχει μάθει όλη την προπαίδεια ακόμη# Μάνα βάλε ένα ποτήρι νερό, θέλω να πλύνω το smart 13
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Πως λένε οι Θεσσαλονικείς το Moulin Rouge? Melin Rouge... 6
vsl Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Το νέο μενού στα κινητά:Settings-language-choose language:-English (UK)-English (US)-English (Tsipras) 14
star12 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 πως λεγεται η ξαδερφη της μουλαν που εγινε πωλητρια;;´ `πουλαν 9
Unabomber Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 πως λεγεται η ξαδερφη της μουλαν που εγινε πωλητρια;;´ `πουλαν 3
Antwni Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ προτείνω να φτιαχτεί ένα νέο thread που θα λέγεται: "Τα ανέκδοτα του star12." Ωστε να προστατευόμαστε. 1
slevinkelevra Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 >γνωρισα μια κοπελα απο σχολη >τη λενε Αννα, ειναι απο τις ομορφοτερες στο τμημα μου >την πετυχαινω στο κυλικειο και αρχιζουμε να μιλαμε >εχω καιρο να πηδηξω, θελω να κανω καλη εντυπωση >σκατα, δεν εχω τι να πω >σε καποια φαση λεει οτι εχει τρελα με τα ζωα >προσπαθω να το παιξω φιλοζωος >"αα μια χαρα, εγω εχω μια γατα" >μαλακιακινησηψηλεμου.wav >με ρωταει με χαρα τι ρατσα ειναι >"εε ξερεις μωρε, αυτη με το πολυ τριχωμα" >λωλτιλες >μου λεει οτι θελει να τον δει, λατρευει τις γατες >αρχιζω και ιδρωνω >μου προτεινει να ερθει αυριο απο το σπιτι μου >δεχομαι αλλα εχω χεστει πανω μου >πρεπει να βρω μια γατα >το βραδυ παω στη γειτονια μου με μια αποχη και ενεση με ηρεμιστικο >βλεπω ενα γκρι γατο εξω απο ενα σπιτι >τρεχω πανω του σαν ναυαγος που θελει να φαει >τον πιανω και του κανω 15 ενεσεις, για να ειμαστε σιγουροι >fast forward μια μερα >συναντιεμαι με την Αννα στο σταθμο του μετρο >εχω μαζι μου τον γαμημενο γατο >ειναι ακομα κλασμενος >η Αννα τρελαινεται, τον παιρνει αγκαλια και τον κραταει πανω της >λεει οτι ειναι ομορφος, σαν το αφεντικο της >μου κλεινει το ματι >θαγαμησωωωωωω >πηγαινουμε σπιτι μου >παω να ανοιξω την εξωπορτα καυλωμενος >ξαφνικα ακουγεται ενα ουρλιαχτο >"ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΑΤΑ ΜΟΥ" >ειναι μια γρια με ενα μπατσο >η Αννα σκαλωνει >ο γαμημενος γατος ειναι ακομα κλασμενος >ο μπατσος συλλαμβανει την Αννα που κραταει το γατο >αυτη διαμαρτυρεται οτι ο γατος ειναι δικος μου >"λωλ κυρ αστυνομε εγω δεν ξερω τιποτα, ειμαι αλλεργικος στις γατες" >αρχιζω και κανω οτι φταρνιζομαι >ο μπατσος νομιζει οτι ειμαι αυτιστικος και με αφηνει >η Αννα τρωει 3 χρονια για κλοπη ζωου >δε γαμησα ελα ψηλε, εσυ γραφεις σεναρια γ αυτα εδω, ετσι δεν ειναι ? 1
vsl Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ προτείνω να φτιαχτεί ένα νέο thread που θα λέγεται: "Τα ανέκδοτα του star12." Ωστε να προστατευόμαστε. Τα ποιά; 4
satafaka Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Είναι 2 φαντάροι στην σκοπιά και πίνουν μαύρο. Από την σκοπιά φαίνεται το παράθυρο του θαλάμου των γυναικών ΕΠΟΠ. Εκεί που πίνουν και είναι κόκκαλο, γυρνάει ο ένας στον άλλον έντρομος: -Ω ρε μαλάκα δες η Ελένη, η Μαρία και η Κατερίνα οι ΕΠΟΠΙΝΕΣ ξεντύνονται!! -Ποιες ρε μαλάκα? -Να ρε μαλάκα δες στο παράθυρο, να η Ελένη βγάζει την μπλούζα της!!! -Ποιες ρε μαλάκα? -Τι ποιες ρε μαλάκα δεν βλέπεις, να η Κατερίνα και η Μαρία φαίνονται τα στρινκγς τους ρε μαλάκαααα δεεεςςςςςςςςςς!!!!! -Ποιες ρε μαλάκα?!?! -Ρε πας καλά ρεεεεεεε κοίτα τες και τις 3 με τα βυζιά και τους κώλους απ'έξω!!!! -ΠΙΕΣ ρε μαλακα το ήπιε όλο ο αέρας! :D 17
ougxar Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 -Να σου πω κάτι, Υδρογόνο δύο Οξυγόνο. -Ναι ρε αλλά και Χλωριούχο Νάτριο. -Οκ ότι είπαμε νερό και αλάτι... 12
Προτεινόμενες αναρτήσεις