Alex-V Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Ήρθε μια Αθηναία εδώ στο καφενείο και παραγγέλνει καΪπιρίνια στον Νικήτα. Παγώσαμε όλοι. Τίποτα δεν είπε. Κύριος. Της πήγε μια άμστελ ζεστή. 9
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 >γνωρισα μια κοπελα απο σχολη >τη λενε Αννα, ειναι απο τις ομορφοτερες στο τμημα μου >την πετυχαινω στο κυλικειο και αρχιζουμε να μιλαμε >εχω καιρο να πηδηξω, θελω να κανω καλη εντυπωση >σκατα, δεν εχω τι να πω >σε καποια φαση λεει οτι εχει τρελα με τα ζωα >προσπαθω να το παιξω φιλοζωος >"αα μια χαρα, εγω εχω μια γατα" >μαλακιακινησηψηλεμου.wav >με ρωταει με χαρα τι ρατσα ειναι >"εε ξερεις μωρε, αυτη με το πολυ τριχωμα" >λωλτιλες >μου λεει οτι θελει να τον δει, λατρευει τις γατες >αρχιζω και ιδρωνω >μου προτεινει να ερθει αυριο απο το σπιτι μου >δεχομαι αλλα εχω χεστει πανω μου >πρεπει να βρω μια γατα >το βραδυ παω στη γειτονια μου με μια αποχη και ενεση με ηρεμιστικο >βλεπω ενα γκρι γατο εξω απο ενα σπιτι >τρεχω πανω του σαν ναυαγος που θελει να φαει >τον πιανω και του κανω 15 ενεσεις, για να ειμαστε σιγουροι >fast forward μια μερα >συναντιεμαι με την Αννα στο σταθμο του μετρο >εχω μαζι μου τον γαμημενο γατο >ειναι ακομα κλασμενος >η Αννα τρελαινεται, τον παιρνει αγκαλια και τον κραταει πανω της >λεει οτι ειναι ομορφος, σαν το αφεντικο της >μου κλεινει το ματι >θαγαμησωωωωωω >πηγαινουμε σπιτι μου >παω να ανοιξω την εξωπορτα καυλωμενος >ξαφνικα ακουγεται ενα ουρλιαχτο >"ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΑΤΑ ΜΟΥ" >ειναι μια γρια με ενα μπατσο >η Αννα σκαλωνει >ο γαμημενος γατος ειναι ακομα κλασμενος >ο μπατσος συλλαμβανει την Αννα που κραταει το γατο >αυτη διαμαρτυρεται οτι ο γατος ειναι δικος μου >"λωλ κυρ αστυνομε εγω δεν ξερω τιποτα, ειμαι αλλεργικος στις γατες" >αρχιζω και κανω οτι φταρνιζομαι >ο μπατσος νομιζει οτι ειμαι αυτιστικος και με αφηνει >η Αννα τρωει 3 χρονια για κλοπη ζωου >δε γαμησα χαχαχαχ Epic!.δικο σου?
yannis27gr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Αν το παραπάνω στατιστικό είναι αλήθεια, είναι σκέτο ανέκδοτο: Μέσα στο 2015 σκοτώθηκαν τουλάχιστον 11 άνθρωποι στην προσπάθεια τους να τραβήξουν selfies σε διάφορα μέρη του κόσμου.... επίσης τρεις άνθρωποι έχασαν την Ζωή τους απο επιθέσεις καρχαριών. -------------- Μια φορά ένας παππούς είχε πάει στο σπίτι ενός συνομήλικου φίλου του να φάει.Πάει η γυναίκα του παππού και ρωτάει:- Να σας φέρω το φαγητό;- Ναι, “καρδιά” μου, λέει ο άντρας της.Παραξενεύεται ο φίλος, τους σερβίρει η γιαγιά και πάλι αυτός.- Ευχαριστώ πολύ, “αγάπη” μου.Τότε πάει να φέρει η γριά το νερό και του λέει ο φίλος του:- Ρε, λες την γυναίκα σου ακόμα έτσι;- Άσε ρε, είμαστε παντρεμένοι 53 χρόνια,και εδώ και 20 χρόνια έχω ξεχάσει το όνομά της. 1
DhZou Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Αναρωτιέμαι αν τα κανονικά σκυλιά όταν βλέπουν σκυλιά της αστυνομίας σκέφτονται "ωχ, μπάτσοι"... 19
e-tic Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Συνοψίζοντας: >γνωρισα μια κοπελα απο σχολη. .>δε γαμησα Τα ενδιάμεσα δεν νομίζω να έχουν ιδιαίτερη σημασία... ;-) 2
tr3quart1sta Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 >γνωρισα μια κοπελα απο σχολη >τη λενε Αννα, ειναι απο τις ομορφοτερες στο τμημα μου >την πετυχαινω στο κυλικειο και αρχιζουμε να μιλαμε >εχω καιρο να πηδηξω, θελω να κανω καλη εντυπωση >σκατα, δεν εχω τι να πω >σε καποια φαση λεει οτι εχει τρελα με τα ζωα >προσπαθω να το παιξω φιλοζωος >"αα μια χαρα, εγω εχω μια γατα" >μαλακιακινησηψηλεμου.wav >με ρωταει με χαρα τι ρατσα ειναι >"εε ξερεις μωρε, αυτη με το πολυ τριχωμα" >λωλτιλες >μου λεει οτι θελει να τον δει, λατρευει τις γατες >αρχιζω και ιδρωνω >μου προτεινει να ερθει αυριο απο το σπιτι μου >δεχομαι αλλα εχω χεστει πανω μου >πρεπει να βρω μια γατα >το βραδυ παω στη γειτονια μου με μια αποχη και ενεση με ηρεμιστικο >βλεπω ενα γκρι γατο εξω απο ενα σπιτι >τρεχω πανω του σαν ναυαγος που θελει να φαει >τον πιανω και του κανω 15 ενεσεις, για να ειμαστε σιγουροι >fast forward μια μερα >συναντιεμαι με την Αννα στο σταθμο του μετρο >εχω μαζι μου τον γαμημενο γατο >ειναι ακομα κλασμενος >η Αννα τρελαινεται, τον παιρνει αγκαλια και τον κραταει πανω της >λεει οτι ειναι ομορφος, σαν το αφεντικο της >μου κλεινει το ματι >θαγαμησωωωωωω >πηγαινουμε σπιτι μου >παω να ανοιξω την εξωπορτα καυλωμενος >ξαφνικα ακουγεται ενα ουρλιαχτο >"ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΑΤΑ ΜΟΥ" >ειναι μια γρια με ενα μπατσο >η Αννα σκαλωνει >ο γαμημενος γατος ειναι ακομα κλασμενος >ο μπατσος συλλαμβανει την Αννα που κραταει το γατο >αυτη διαμαρτυρεται οτι ο γατος ειναι δικος μου >"λωλ κυρ αστυνομε εγω δεν ξερω τιποτα, ειμαι αλλεργικος στις γατες" >αρχιζω και κανω οτι φταρνιζομαι >ο μπατσος νομιζει οτι ειμαι αυτιστικος και με αφηνει >η Αννα τρωει 3 χρονια για κλοπη ζωου >δε γαμησα τα πλευρα μου
vsl Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Καθίστε ρε παιδιά, γιατί καργιόλα η κοπέλα; Μέχρι τον φούρνο πήγε να πάρει μια τυρόπιτα. Δεν είχε και πήρε τον Γιώργο, τι να έκανε;;;
Jason13 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 >γνωρισα μια κοπελα απο σχολη >τη λενε Αννα, ειναι απο τις ομορφοτερες στο τμημα μου >την πετυχαινω στο κυλικειο και αρχιζουμε να μιλαμε >εχω καιρο να πηδηξω, θελω να κανω καλη εντυπωση >σκατα, δεν εχω τι να πω >σε καποια φαση λεει οτι εχει τρελα με τα ζωα >προσπαθω να το παιξω φιλοζωος >"αα μια χαρα, εγω εχω μια γατα" >μαλακιακινησηψηλεμου.wav >με ρωταει με χαρα τι ρατσα ειναι >"εε ξερεις μωρε, αυτη με το πολυ τριχωμα" >λωλτιλες >μου λεει οτι θελει να τον δει, λατρευει τις γατες >αρχιζω και ιδρωνω >μου προτεινει να ερθει αυριο απο το σπιτι μου >δεχομαι αλλα εχω χεστει πανω μου >πρεπει να βρω μια γατα >το βραδυ παω στη γειτονια μου με μια αποχη και ενεση με ηρεμιστικο >βλεπω ενα γκρι γατο εξω απο ενα σπιτι >τρεχω πανω του σαν ναυαγος που θελει να φαει >τον πιανω και του κανω 15 ενεσεις, για να ειμαστε σιγουροι >fast forward μια μερα >συναντιεμαι με την Αννα στο σταθμο του μετρο >εχω μαζι μου τον γαμημενο γατο >ειναι ακομα κλασμενος >η Αννα τρελαινεται, τον παιρνει αγκαλια και τον κραταει πανω της >λεει οτι ειναι ομορφος, σαν το αφεντικο της >μου κλεινει το ματι >θαγαμησωωωωωω >πηγαινουμε σπιτι μου >παω να ανοιξω την εξωπορτα καυλωμενος >ξαφνικα ακουγεται ενα ουρλιαχτο >"ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΑΤΑ ΜΟΥ" >ειναι μια γρια με ενα μπατσο >η Αννα σκαλωνει >ο γαμημενος γατος ειναι ακομα κλασμενος >ο μπατσος συλλαμβανει την Αννα που κραταει το γατο >αυτη διαμαρτυρεται οτι ο γατος ειναι δικος μου >"λωλ κυρ αστυνομε εγω δεν ξερω τιποτα, ειμαι αλλεργικος στις γατες" >αρχιζω και κανω οτι φταρνιζομαι >ο μπατσος νομιζει οτι ειμαι αυτιστικος και με αφηνει >η Αννα τρωει 3 χρονια για κλοπη ζωου >δε γαμησα Ειναι απο το Πλωτ Τουηστ https://www.facebook.com/dentoperimenaauto https://www.facebook.com/dentoperimenaauto/posts/466081350245197
xrist0s4 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 ^ Πω τον εδωσε στεγνα ο απο πανω! Δυο αραχνες ειναι στο δωματιο μου αλλα στα @@ μου δεν μασαω...Ετσι κ αλλιως δεν ειχα σκοπο να κοιμηθω σημερα... 8
enterhere Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Πως κατάλαβε ο Πινόκιο ότι είναι ξύλινος; Όταν τράβηξε την πρώτη του μ@λ@κία πήρε φωτιά... 6
hackerW32 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 -εχασες κιλα ρε; -ναι γυμαζομαι -γυμναστηριο; -οχι οχι, παιζω με τον γιο μου -μα καλα και πως εχασες κιλα ετσι; -εκανα yoga 3
agrio.imeros Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Αν το 666 συμβολίζει το κακό ... τότε το 25.8069758 είναι η ρίζα του κακού ... 20
koulislefkada Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 -Καλησπερα volkswagen εκει?-Βεβαιως πειτε μας...-Συγχαρητηρια για την εκπομπη σας!!! 21
cthulhucarbide Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 >be me, χιπης γυρω στα 30>ειμαστε μια παρεα πολλων ατομων>το ζουμε χαλαρα>εχουμε πολυ κοντινη σχεση ο ενας με τον αλλο>κανουμε τα παντα μαζι>κοιμομαστε μαζι, τρωμε μαζι, κανουμε βαθιες συζητησεις κλπ>μια μερα εχουμε παει εκδρομη στην εξοχη>παω να αραξω λιγο μονος μου επειδη ειμαι μυστηριος τυπος>ενας απο τους φιλους μου ερχεται για να αραξουμε μαζι>ο συγκεκριμενος τυπος με εκνευριζει λιγο γιατι κανει αρκετες μαλακιες>αρχιζουμε και συζηταμε για διαφορα>διαπιστωνω οτι εχει κατσει αρκετα κοντα μου>μου μιλαει κοιταζοντας με επιμονα στα ματια>το ποδι του ακουμπαει το δικο μου, ταχα μου κατα λαθος>δεν με πειραζει, δεν ειμαι ομοφοβικος>υπαρχει ηλεκτρισμος στην ατμοσφαιρα>εχουμε ερθει αρκετα κοντα>τον βλεπω να ανασαινει εντονα>ξαφνικα, με αρπαζει απο το λαιμο και με φιλαει >σκανε μυτη 50 Ρωμαιοι στρατιωτες και με συλλαμβανουν>Ιουδα τι στον πουτσο 13
DhZou Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 -Καλησπέρα. Έφερα για αναβάθμιση τον υπολογιστή.-Και τι θέλετε να τον κάνουμε;-Λογιστή. 21
Προτεινόμενες αναρτήσεις